Wpisy 1 113 646 – 1 113 745
16 września 2012 22:25 → 16 września 2012 22:51, 100 wpisów
Losowanie oglądało 539 osób.. .
--------------------------
--------------------------
Lila ...bo na tym swoim nicku to nic nie napisze tylko siedzi jak tak ciota na dupie
lila..jak kondor podał na jutro 2/2 ..ty puścisz ..ja wiem nie pintol grać
max
Niczego pisać nie będę. Nie mam zamiaru znowu wdawać się w spory
Niczego pisać nie będę. Nie mam zamiaru znowu wdawać się w spory
medusia ...ja wiem jestes spokojna ...ale ostatnio mu napisałas ze się ocieram o granice
kondi1
Ja jeszcze podejrzewam za jakąś chwilę wysyp drugiej piątki 60tek czyli 67,68,69,70
Ja jeszcze podejrzewam za jakąś chwilę wysyp drugiej piątki 60tek czyli 67,68,69,70
max
Bo trochę za ostro pisałeś, choć zachowanie jokera mnie też nie zachwycało swoim poziomem.
Bo trochę za ostro pisałeś, choć zachowanie jokera mnie też nie zachwycało swoim poziomem.
lila ..jak jutro przegrosz ...rób szybko sać ..
13maxa ..wiem wiem nie ma ..głowa mnie boli czuje jestem upadzonym
medusia ...ostro jeszcze nigdy tu nie napisałem ale to już nie długo ...jeszcze troszkę a maxa nie poznacie niech mnie jeszcze troszke
lila..kto ja nie sać rur ..jesteś samica ty muszić
dobra ide
krzysio..idź tam,przynieś mi melisa bo mnie zaraz jasna krew zaleje
13max.....w końcu sezon się zaczął ale jak na razie to same muchomory
max
Powiedzmy sobie szczerze w pewnych sytuacjach używanie wulgaryzmów jeszcze bardziej nakręca podpuszczacza
Powiedzmy sobie szczerze w pewnych sytuacjach używanie wulgaryzmów jeszcze bardziej nakręca podpuszczacza
jac11..własnie a dlaczego jasna?Ja mam ciemną jak cholera.bordo pur
Jak nie bedziecie kulturalni to wam liczb nie bede ciekawych podawal !!!
medusia ...no nic na to nie poradze ..uwielbiam takie akcje ale tylko w realu bo tak pisanie to mnie nie kręci brak adrenaliny a ja jej potrzebuję ....bo tak jest morda gada morda odpowiada
Jestem na swoim.
Ale tobie wydaje się ze wiesz lepiej.
Twój problem.
Ale tobie wydaje się ze wiesz lepiej.
Twój problem.