Wpisy 1 110 042 – 1 110 141
14 września 2012 23:14 → 14 września 2012 23:59, 100 wpisów
gonzaga: wybaczam niezrozumienie, bo widać że nie widziałeś co on tu pisał.
gonzaga
Jak możesz tak myślec po tym jak napisał groźbę karalną w stosunku do jednego z nas
Jak możesz tak myślec po tym jak napisał groźbę karalną w stosunku do jednego z nas
pasko masz wiadomość na @
Pasko ja tez widzialem co pisze bo siedze tu po cichu od miesaca i na dobra sprawe wiele osob tez powinno zostac wykluczonych z czatowania
gonzaga to mnie tu nie było i wiem co działo a ciebie to tak dziwi
multi
To oczywiście nie moja sprawa, ale jakbyś chciał mi udzielic wyjaśnienia to możesz napisac na GG 6440099
To oczywiście nie moja sprawa, ale jakbyś chciał mi udzielic wyjaśnienia to możesz napisac na GG 6440099
nie ma dyskusji co do tego co tu zaszło. Jak ktoś uważa inaczej, to nie powinien tu zaglądać ...
W sumie to byly obustronne klotnie z podpuszczaniem strony przeciwnej
medea76 wolę na maila
pasko widzę że coś zrozumiałeś
Ja sie np dziwie ze Lila wyszla z tego bez szwanku
ale nie znam jej w sumie ale warto by bylo przeczytac co ona wypisuje
niespisujliczbodemnie lila jest ok
Lila nie jest ok bo podpuszczala szoka
i to ona wywolala cala klotnie
shockwave może zostać odblokowany, jeśli się ze mną skontaktuje, wyrazi skruchę, potem przeprosi wszystkich na chacie i obieca, że to się nie powtórzy. W sumie reguła ta działa dla wszystkich, których blokuję na chacie...
no ale czy on musi przepraszac bo w sumie to za co ma przepraszac ?
Czy Ty Pasko widziales co wczesniej pisala Lila ?
typ ja jechal bo mial powody ku temu
niespisuj
A teraz ty zaczynasz się kłócic ? Jesteś adwokatem schockwave ?
Ciekawe, że jak wynika z wpisów Pasko jakoś nie poczuł potrzeby złożenia zaprotestowania i obrony swoich racji.
A teraz ty zaczynasz się kłócic ? Jesteś adwokatem schockwave ?
Ciekawe, że jak wynika z wpisów Pasko jakoś nie poczuł potrzeby złożenia zaprotestowania i obrony swoich racji.
jak mozna wyzywac kogos od narkomanow cpunow i zeby umarl od tego jak mozna wjezdzac na rodzicow i to w akcji paru osob na niego
toja
owszem znam go bo razem studiowalismy
jak Lila coś by pisała nie tak, to trzeba to mi zgłosić podając numer wpisu i na pewno bym się zapoznał... a nie wypadać z agresją
mede76 dzięki mogę trochę póżniej odpisać na @
nie wtracalem sie do dyskusji ale nie powiem wam zeby to byla sprawiedliwa ocena jego osoby
tylko widzisz jego nikt tu nie chciał a lilę lubią.
no nie wiem czy on ma jakieś studia z jego sposobem wyrażania się wątpię
no nie wiem czy on ma jakieś studia z jego sposobem wyrażania się wątpię
nie spisuj tylko to jest twoja ocena pojedyncza a reszta czatowiczów ma inne zdanie
bo sie trzymacie razem i bronicie to proste
Lila to"święta krowa" tego forum,a rzuca mięsem,jkby pracowała w rzeżni
ja wiem od czego sie to zaczelo i to za punkt wyjscia trzeba by bylo przyjac do rozwazan, nawet te osoby co ja lubia moze by zwatpily
niespisuj: nie wiem ile macie lat... tutaj po prostu jest inne towarzystwo. Jak będziesz miał lat 40 to może zrozumiesz. Wśród niektórych to jest taka znieczulica, że nic ich nie rusza.... wszystko zależy od tego jakimi ludźmi się otaczacie. Wiadomo, że do wszystkiego można się przyzwyczaić. Są kraje, że na ulicy się zabijają i wielu to nie rusza...
jak do lili ktoś jest dobry to lila na pewno też jest dobra ja lilę bardzo lubię i szanuję tak jak wiele osób z tego czatu
zaczelo sie od tego ze szok mial impreze i dla ludzi zorganizowal jakies palenie i ludzie nie przyszli i wyrazil swoje zdanie na temat podejscia do miekkich uzywek i od tego momentu zaczeliscie jechac po nim od narkomanow
a glowna prowokatorka klotni sprzeczek wyzwisk jako 1 byla wlasnie Lila i trzeba byc slepym albo stawiac sie zeby tego nie widziec
wiesz niespisuj ja myślę że ty jesteś jednak klonem ale to jest moje osobiste zdanie. tyle że kłócić się z tobą nie mam zamiaru no chyba że zaczniesz obrażać innych
to chyba normalne, że są osoby, które mają tu autorytet i nie można ot tak próbować go burzyć.
pasko mam trochę wątpliwości co do spotkań na żywo na stronie multipasko.pl choć to nie jest zły pomysł ale jakby pomyśleć chyba wiesz co mam na myśli...
jak chcesz to go jutro tu przyprowadze bo mieszka kawalek stad
on mnie tu przyprowadzil do wspolnych gadek ale nie zdazylem chyba sie wciagnac w temat
Pasko ale wykorzystywanie autorytetu i proba negatywnego wplywu na inne osoby swoim zdaniem jest naduzywaniem pozycji
toja a czemu mi takie pytanie zadajesz ?
multi multi plus 1984: a co myślisz o wszystkich którzy pracują w różnych telewizjach i występują w różnych programach... och choćby rozrywkowy Mam Talent?
niespisuj nie rozśmieszaj mnie tu są sami dorośli i myślący ludzie uważasz że można komuś narzucić własne zdanie?
Startuje "Mam Talent" i tysiące ludzi chętnych do pokazania się. Stają przed mikrofonem, śpiewają, mówią coś... i to wszystko potem ogląda kilka milionów ludzi.
niespisuj ponieważ z twojej wypowiedz wynikało że nie widzisz w tym nic złego
no przepraszam bardzo ale kto komu tutaj narzucal ze szok to cpun przy kazdej mozliwej okazji
Schockwave nie wyrażał swojej opinii na temat miękkich narkotyków tylko twierdził, że są nieszkodliwe. Każdego kto ośmielił się mieć inne zdanie poniżał lub szydził z niego. W ogóle od pewnego momentu nie było możliwości sensownie z nim porozmawiać, bo co by człowiek nie napisał to się okazywało, że jest głupi.
Mnie osobiście kilka razy wręcz obraził w związku z czym przestałam reagować na jego wpisy od pewnego momentu jak każdy rozsądny człowiek.
niespisuj
Jeśli nasze zachowanie względem schockwave ci nie odpowiada to może obaj znajdziecie jakieś miejsce bardziej odpowiadające waszym oczekiwaniom.
Mnie osobiście kilka razy wręcz obraził w związku z czym przestałam reagować na jego wpisy od pewnego momentu jak każdy rozsądny człowiek.
niespisuj
Jeśli nasze zachowanie względem schockwave ci nie odpowiada to może obaj znajdziecie jakieś miejsce bardziej odpowiadające waszym oczekiwaniom.
chyba przekrecasz medea fakty
pasko no tak trochę racji masz choć ja trochę inaczej to widzę ale ty tutaj jesteś szefem i masz swoje zasady które szanuje
szydzil z ludzmi ktorzy uwazali go za cpuna bo okazyjnie pali i nie widzi w tym nic zlego
gonzaga nie musisz jej uważać za autorytet, ja tutaj wszystkich traktuję równo wszyscy jesteście znajomymi z chatu ale ubliżania i obrażania nie toleruję
multi multi: cała zabawa polega na tym, że jest to sfera do przetestowania... jak będą oznaki, że to idzie w złą stronę lub czemuś zagraża, to po prostu projekt spotkań się zakończy. Nie jest powiedziane, że to musi być, albo że jak wystartuje to już musi być raz w tygodniu...
ja Ciebie toja rzadko widuje ale napewno nie bylo CIe tez kiedy to sie zaczynalo
toja
pasko ok
szok swojego czasu pracowal przy pomocy ludziom uzaleznionym od narkotykow i wydaje mi sie ze doskonale zna temat
niespisuj: jak masz jaja, to nie zastanawiaj się już dłużej nad tym kto ma rację, tylko poddaj się samokrytyce, zawołaj kolegę, przeproście i wyciągnijcie wnioski na przyszłość. Nie ma tu nad czym dyskutować.
niespisuj
Przyjmij więc do wiadomości, ze dla mnie ktoś kto regularnie choćby rzadko zażywa miękkie narkotyki to narkoman. Takie mam zdanie i mam do tego prawo. A jak widać ani Ty ani schockwave nie potraficie tego zrozumieć,że cały świat nie musi się zgadzać z tym co wy uważacie za normę.
Jeśli to co piszesz w sprawie jego rzekomej pomocy dla osób uzależnionych to ja tym osobom współczuję.
Przyjmij więc do wiadomości, ze dla mnie ktoś kto regularnie choćby rzadko zażywa miękkie narkotyki to narkoman. Takie mam zdanie i mam do tego prawo. A jak widać ani Ty ani schockwave nie potraficie tego zrozumieć,że cały świat nie musi się zgadzać z tym co wy uważacie za normę.
Jeśli to co piszesz w sprawie jego rzekomej pomocy dla osób uzależnionych to ja tym osobom współczuję.
niespisuj widocznie kiedy ja jestem to ciebie nie ma, ale wtedy kiedy to się zaczęło byłam i też brałam udział w tej nazwijmy to dyskusji
Pasko mi wczoraj z rana ze go olales bo Ci napisal gdzies o sprawie i zero
Lila też nie była świętą, ale Wy jako osoby próbujący niejako dołączyć do towarzystwa powinni być przede wszystkim pokorni.
medea ale on ani razu nie napisal przeciez ze jak ktos nie bierze to jest be ... i tu sie zaczynam dziwic dlaczego go tak opisujecie
tylko non stop wyrazal swoje zdanie o tym
toja moze dlatego sie burzyl ze jak mozna kogos nazywac narkonamen dlatego ze czasem ktos pali jointa ?
na pewno można się zastanowić, czy ostry alkohol jak np. wódka na dłuższą metę nie jest bardziej szkodliwy niż np. trawka. W innych krajach europejskich tak właśnie jest zakwalifikowany... no ale nie ma się co kłócić.
PAsko nie wiem czy maila sprawdz moze gg
ile razy ja wchodzilem szoka nie zastalem a ktos mu dupe obrabial haslami narkoman
nbiespisuj chyba ta dyskusja do niczego nie doprowadzi ty nie przekonasz nas a my ciebie. Taki macie styl życia wasza bajka chcecie palić trawkę ok tylko nie zmuszajcie nas do zaakceptowania tego, zresztą czym się chcecie chwalić? nie rozumiem
i w sumie za co go pasko bloknales ?
toja moze i masz racje ale chyba w zyciu chodzi o akceptacje innych osob i kompromis ktorego de facto chyba nie chcieliscie dopuscic i wasze podejscie musialo jednak wygrac
niespisuj za chamstwo choćby.
była poważna dyskusja i nie z nim a o dziecku jednego z czatowiczów zapytaj kolegę co napisał o tym dziecku.
była poważna dyskusja i nie z nim a o dziecku jednego z czatowiczów zapytaj kolegę co napisał o tym dziecku.
niespisuj
Podaj swoją definicję słowa kompromis, bo jak się wydaje różni się ona od tej powszechnej.
Podaj swoją definicję słowa kompromis, bo jak się wydaje różni się ona od tej powszechnej.
mede76 masz wiadomość na @
toja o jakim dziecku mowisz ? ja tylko pamietam jedne dziecko ktore umarlo od przedawkowania
medea chodzi chyab o podejscie na dwoch spraw gdzie opinie moga byc rozne i kazda z nich powinna byc zaakceptowana bo rozne doswiadczenia moga byc i kazde z nich moze miec racje
tzn. na pewno nazywanie kogoś ćpunem jeśli się go nie zna faktycznie uważam ze BARDZO obraźliwe. Przeczytałem wiadomości na gg... faktycznie shockwave trochę się tłumaczył. Nie lubię skreślać ludzi, a że widzę konkretne wyjaśnienia, to daję drugą szansę. Odblokuję konto, ale nie po to, żeby ta osoba przyszła i zaczęła dyskutować na temat tego, że miała rację ... trzeciej szansy już nie będzie jeśli powtórzy się agresja.
Najlepiej po prostu mi pisać jeśli któreś wpisy urażają kogoś. Napisać, że wpis nr XXXXXX Ci urąga i dlaczego. Ja się do tego odniosę i upomnę albo nawet coś więcej.
Najlepiej po prostu mi pisać jeśli któreś wpisy urażają kogoś. Napisać, że wpis nr XXXXXX Ci urąga i dlaczego. Ja się do tego odniosę i upomnę albo nawet coś więcej.
niespisuj znałam rodzinę której syn zaczął od trawki niestety w wieku 28 zmarł nikt mnie nie zmusi do akceptacji nawet okazjonalnego palenia trawki.
to dziecko nie paliło trawki to dziecko jest chore i na tentemat była rozmowa a on się wtrącił jakby ... no nie będę się wyrażać
to dziecko nie paliło trawki to dziecko jest chore i na tentemat była rozmowa a on się wtrącił jakby ... no nie będę się wyrażać
witam ponownie
tak sobie czytam ta dyskusje i powiem tak:wedlug mnie shockwave to nie jest glupi gosc,porozmawialem z nim jednego wieczorka i nawet jakis tam wspolny jezyk znalezlismy,jednak kategorycznie nie zgadzam sie na tego typu stwierdzenia ze zapalenie jednego jointa jest ok i ze w sumie nic nie znaczynie znaczy moze dla niego i moze dla 100 innych ktorzy sprobuja ale znajdzie sie jedna osoba ktora po zapaleniu wpadnie w nalog.Znam takich ludzi ktorzy zaczynali od trawki a teraz cpaja amfe i inne wynalazki.
tak sobie czytam ta dyskusje i powiem tak:wedlug mnie shockwave to nie jest glupi gosc,porozmawialem z nim jednego wieczorka i nawet jakis tam wspolny jezyk znalezlismy,jednak kategorycznie nie zgadzam sie na tego typu stwierdzenia ze zapalenie jednego jointa jest ok i ze w sumie nic nie znaczynie znaczy moze dla niego i moze dla 100 innych ktorzy sprobuja ale znajdzie sie jedna osoba ktora po zapaleniu wpadnie w nalog.Znam takich ludzi ktorzy zaczynali od trawki a teraz cpaja amfe i inne wynalazki.
Pasko ja czytalem cala dyskusje bo gdzies widzialem logi z czata i nie wiem czemu ich ktos serio nie przejrzal