Wpisy 1 109 942 – 1 110 041
14 września 2012 22:43 → 14 września 2012 23:10, 100 wpisów
medea76 nie ukrywam że pasko ma lepszy czat od korna bo więcej osób tu zagląda a czat korna to będzie moja strona alternatywna
sambiana
Wejdź na profil korn748 tam jest podana nazwa w jego e-mailu
tesa do zobaczenia jutro miłych snów
Wejdź na profil korn748 tam jest podana nazwa w jego e-mailu
tesa do zobaczenia jutro miłych snów
multi
No to miód na moje serce. Może was tam odwiedzę, ale lubię to miejsce i chyba tu zostanę
No to miód na moje serce. Może was tam odwiedzę, ale lubię to miejsce i chyba tu zostanę
marek33 dobranoc
sambiana...raz sama typowałam i właściwie jakoś na zero byłam na końcu
medea76 mam pomysłjak będzie spokój u pasko to piszemy tutaj a jak wiadomo co to u korna przynajmniej jak tak zrobię
sambiana ja już pisałem do korna i nie trzeba się rejestrować na jego stronie żeby korzystać z czatu
mala1438
Oto liczby dla Zuzi
Stały zestaw do gry 27,13,11,22,10,18
alternatywnie
40,38,33,32,28
67,51,44,54,46
Z drugiej metody wyszło :
73,79,1,31,25,47,41,22,1,69,21
Oto liczby dla Zuzi
Stały zestaw do gry 27,13,11,22,10,18
alternatywnie
40,38,33,32,28
67,51,44,54,46
Z drugiej metody wyszło :
73,79,1,31,25,47,41,22,1,69,21
lila nic więcej nie piszę ale sama wiesz jak tu nieraz jest
multi multi..no czasami jest dym ale szybko się wietrzy i jest spoko
gonzaga
multi a to już rozumiem twoją decyzję, choc ostatnio zrobiło się znów przyjemniej, bo Pasko czuwa
multi a to już rozumiem twoją decyzję, choc ostatnio zrobiło się znów przyjemniej, bo Pasko czuwa
Lila...
sambiana...
mmulti...
madea...
senna...
mala...
i reszta papapa
sambiana...
mmulti...
madea...
senna...
mala...
i reszta papapa
michellex dobranoc
multi no i niestety jest kwestia czasu, determinacji pewnym osobom nie brakuje by u korna też dały występ
jutro puszcze swoj los i znowu bedzie 0/3 albo 0/10
medea76 pasko...? chyba nie do końca
sambiana...no fajnie by było jakby można tam typowaćale nie ma takiej możliwości niestety
multi
Rzeczywiście ochrona nie jest idealna, ale normalny człowiek nie jest czasami w stanie wymyślić do czego ktoś może wykorzystywać takie miejsce
Rzeczywiście ochrona nie jest idealna, ale normalny człowiek nie jest czasami w stanie wymyślić do czego ktoś może wykorzystywać takie miejsce
lila ja tez powoli uciekam jutro do pracy jeszcze trzeba wstac
lila dobranoc miłej nocy niech się tobie przyśnią te dobre liczby na jutro
pasko
Pasko napewno jest czarnym rycerzem lotto i donosi centrali moje typy !!!!
po co im Twoje typy... oni mają jak na dłoni codziennie milion prawdziwych typów oddanych w lottomatach
pasko wiem że ciebie nie ma ciągle wiadomo masz inne obowiązki ale nieraz mam takie wrażenie że zbyt dobry jesteś dla "piratów internetowych na twoim czacie jeśli tak powiem"
gonzaga u mnie tylko 3/7 x 1 no i 15 złotych poszło w pindu mater. Fatalny dzień
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 50 000 złotych
ale z moimi maja o te pare wiecej , w tym wygrywajacych !!!!
sambiana wiem że mi pisałaś ale nie wiem co mam odpowiedzieć
Pasko zrob nowa lige typujacych !!!
multi jak nie wiesz? Pytam czy miałeś coś w zdrapkach od Pasko?
sambiana mogę tobie napisać na @
niech kazdy z graczy startuje z 1000 wirtualnych zlotych i kto najlepiej pomnozy pieniadze !
pasko choć do ciebie nic nie mam
pasko no właśnie...
Dopisano wygrane kaskada
multi multi plus 1984 wciąż nie spełnił wytycznych regulaminu. W sumie u mnie nic nie przepada więc czekam
Dopisano wygrane jokera
Zapomniałam dodać, gromadki czasami niesfornej no w i moim przypadku lekko nawiedzonej
sambiana masz wiadomość na @
sambiana dobranoc