Wpisy 1 108 764 – 1 108 863
14 września 2012 12:36 → 14 września 2012 13:12, 100 wpisów
a jak przypadkiem kliknę w Twój profil, a tam blondyna, to wiesz....żona zazdrosna nie jest....do takich chwil
Przepraszam Państwa bardzoCzy orientuje się ktoś z tu obecnych czy są grzyby?
http://www.random.org/quick-pick/?tickets=10&lottery=6x44.0x0
maszyna losująca
maszyna losująca
ale jakby chciało popadać, to na pewno w przeciągu 3 dni wyjdą z ukrycia
kondziu..jak to nie ma?muszą być bo jutro się wybieramy zobaczyć ze znajomymi u mnie 3 dni lało
w niedzielę nów, więc od poniedziałku powinny (przy wilgoci i umiarkowanym cieple) wyłazić na maksa
kondziu...w poniedziałek to ja kuźwa będę w pracy a po niej mam wyjechane na grzyby
kondziu...u mnie padało ostrozobaczymy jutrojak nie będzie to nie będzie
lila i nie zapomnij (jeżeli oczywiście spotkać w tym lesie) małej żabki pogłaskać a potem prosto do kolektury jeszcze ze śliską łapką!!! i nie żartuję!!
kondziu...znając moje szczęście to zaskrońca na bank a żabkę wątpię,ja zawsze same zaskrońce napotykam
Lila
A po jeździć skoro można mieć w ogródku Babka u mnie w pracy kupiła gdzieś w necie grzybnie i teraz ma grzybki tuż za progiem. No, ale to stary dom i w ogrodze są wysokie stare drzewa
A po jeździć skoro można mieć w ogródku Babka u mnie w pracy kupiła gdzieś w necie grzybnie i teraz ma grzybki tuż za progiem. No, ale to stary dom i w ogrodze są wysokie stare drzewa
lila, może być zaskroniec!! to nawet lepiej, przecież te gadziny nie gryzą
medea..ja wolę jechać do lasu,pochodzić to jest to.A jak rosną zaraz przy domu to gotowizna,ja tak nie lubię
kondziu..ja mam gdzies nawet zdjęcie z zaskrońcem jak paszczę otwiera j jęzor mu wisi,ładna ta gadzina czarna w żółte pręgi
kondi i lila
A potem na pogotowiu usłyszę "Pogłaskała pani żmiję by wygrać w totka ?" a potem zejdę zanim zreanimują zespół ratunkowy po zaliczeniu zgonu ze śmiechu
A potem na pogotowiu usłyszę "Pogłaskała pani żmiję by wygrać w totka ?" a potem zejdę zanim zreanimują zespół ratunkowy po zaliczeniu zgonu ze śmiechu
własnie, nie ma to jak włuczęga po lesie. A nóż jakaś dzika baba się zdarzy
Pozdrawiam wszystkich na czacie z gorącej Grecji...
madea, może od razu pytonga spotkać! Mówię, że mała żabka wystarczy
Lila
ryszard12
Wspaniałej zabawy w pięknej Helladzie
Boże jak ja ci zazdroszczę siedząc przy biurku i czekając na umówionych klientów
Wspaniałej zabawy w pięknej Helladzie
Boże jak ja ci zazdroszczę siedząc przy biurku i czekając na umówionych klientów
lila, tylko nie zapomnij o tej płazinie lub gadzinie - na pewno nie pożałujesz, nawet jeżeli miałby losować pamperos
medea
lila
to grubo na wieczór
gdzies kiedyś słyszałem że kto gra grubo wygrac musi
to grubo na wieczór
gdzies kiedyś słyszałem że kto gra grubo wygrac musi
http://wiadomosci.onet.pl/wideo/dramat-w-metrze-okradl-zamiast-pomoc,94353,w.html
kondziu..ok,jak piszesz tak zrobię chociaż nie za bardzo w to wierzę,nie uwierzę dopóki się nie przekonam
wiesiu..taaaa,ile razy już byłam w plecy to szok,jak trafisz w liczby i masz 7 z 18 masz już jakiś zwrot a przy 8 i więcej to jest ok
jest bardzo gorąco w Grecji,wolę Polski chłodzik
najlepiej weź ze sobą kupon na grzyby, aby palec od razu odcisnac
Ryszard , co ty tam robisz ? Rozumiem że każdy z kraju wyjeżdża ale chłopie tam to kryzys
wysokich wygranych..... do zobaczenia
jackowar
jackowar
kondziu..tylko muszę uważać żeby jej krzywdy nie zrobić bo jak kiedyś nadepnęłam jaszczurce w szkopach na ogon to się mąż do mnie 2 tygodnie nie odzywał a co wezmę w rękę to kaputostatnio klamkę w domu urwałam ,w drzwiach klucz złamałam i urwałam klamkę w samochodzie mężą
no lila, jak ją "przez przypadek" zatłuczesz, to dupa blada i nie masz co grac przez miesiac
wiesiu
A może ta pomyłka nie była przypadkowa słowo drubo daje liczby 49,39,32,3,26,24
A może ta pomyłka nie była przypadkowa słowo drubo daje liczby 49,39,32,3,26,24
a z tymi klamkami to spoko, po prostu kobitki mają więcej siły, a faceci to do auta, jak do...żabki podchodzą
senna, to nie tylko lila, uwierz mi. Moja siostra np. jak się myła, to mi całą baterię w kabinie pod prysznicem wykręciła!!
lila,,,teraz dzisiaj masz naprawić klamka w samochodzie od męza
o żonie nie wspomnę, bo jak zmywarka ma udźwigu drzwi 50 kg(nie wiadomo po co), to i tak zawsze się boję, jak pakuje tam naczynia. W domu wszystkie krany (prócz łazienkowe) mają wajchę a nie pokrętła, bo inaczej na 100% by wykręciła, a mnie już nudziło ciągłe naprawianie i tłumaczenie, że tu już nie ma uszczelek tylko głowice!!!
o zamykaniu drzwiczek szafek, szuflad już nie wspomnę...a może zmieńmy temat, bo mi już ciśnieniomierz pika
wiesiek77 2012-09-14 (12:50) POLSKA
... kto gra grubo wygrać musi ...
- a Co Ty na to ? Zgadzasz się ? Ile to jest 'grubo' ? 100000 ?
... kto gra grubo wygrać musi ...
- a Co Ty na to ? Zgadzasz się ? Ile to jest 'grubo' ? 100000 ?
robal36
w moim przypadku grubo to 100zł więcej to budżet domowy nie puści
w moim przypadku grubo to 100zł więcej to budżet domowy nie puści
5 zł najłatwiej "wygrać" rozmyślając się tuż przed kolekturą, żeby jednak nie wysłać tych 2 kuponów, które mamy w ręce
sa inne metody pomnażania pieniążków i chyba bardziej pewniejsze od totosrotka
pasko, lepiej w moim przypadku prosić kogoś aby kupił mi 5 losów za złotówkę, bo jak jestem w kolekturze to zawsze ktos cos wydrapie. To samo było w kasynie - wszyscy obok wygrywali
Pasko
dałoby sie dołożyć nowe emotki związane z zimą i jesienią?
dałoby sie dołożyć nowe emotki związane z zimą i jesienią?
Nie zawsze to działa, ale bardzo często w ten sposób jesteśmy 5 zł na czysto do przodu