Wpisy 1 108 864 – 1 108 963
14 września 2012 13:12 → 14 września 2012 13:52, 100 wpisów
Pasko
Jednak - wygrać, czy zaoszczędzić ? I cóż dodajmy - takie oszczędzanie może okazać się dość niebezpieczne ... I jakoś tak jeszcze, w takich momentach kol. Jaszego 'niedopałki' mi się przypominają
Jednak - wygrać, czy zaoszczędzić ? I cóż dodajmy - takie oszczędzanie może okazać się dość niebezpieczne ... I jakoś tak jeszcze, w takich momentach kol. Jaszego 'niedopałki' mi się przypominają
kondziu...wcale się nie dziwię że we Włoszech się za Tobą oglądalifajny Pinokiociekawe czy kłamie
fajnie czuć wiatr we włosach. Na pewno zapuszczę, jak wyremontuje motor
kondziu...kurdea na poważnie to dobrze wyglądałeś w długich włosach a siwulcami się nie przejmuj,podobno sa teraz w modzie
Codziennie zarabiam...bo nie gram w lotto :-D
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2449
statusJasze
Data rejestracji: 2003-09-04
Ilość postów: 4249
Ja mam zaoszczędzone ok.300.000 EU.
Wystarczy palić ,rzucać pety na ulicę w jednym z europejskich krajów i nie dac sie przyłapać na śmieceniu służbom porządkowym.
Zaoszczedzamy na mandacie 30 EU.
Jak sie duzo pali to mozna też i dużo zaoszczedzić ,pisalem o tym ze 2 lata temu.
Bo jak sie nie pali to oszczedza sie jedynie na papierosach ,głupie 4 Eu dziennie w porównaniu z 900 EU dziennie he,he.
dla takich zerkam w archiwum
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2449
statusJasze
Data rejestracji: 2003-09-04
Ilość postów: 4249
Ja mam zaoszczędzone ok.300.000 EU.
Wystarczy palić ,rzucać pety na ulicę w jednym z europejskich krajów i nie dac sie przyłapać na śmieceniu służbom porządkowym.
Zaoszczedzamy na mandacie 30 EU.
Jak sie duzo pali to mozna też i dużo zaoszczedzić ,pisalem o tym ze 2 lata temu.
Bo jak sie nie pali to oszczedza sie jedynie na papierosach ,głupie 4 Eu dziennie w porównaniu z 900 EU dziennie he,he.
dla takich zerkam w archiwum
lila, dzisiaj żona wraca, więc szykuję włam do jej czeronego notesu - tam są dopiero fotki
kondi1
A czy aby na pewno fotki owe nie obrażają moralności publicznej
A czy aby na pewno fotki owe nie obrażają moralności publicznej
300tyś ma ale niewidoczne pewnie liczy każdego kiepa i mandat za niego którego nie dostałuzbierało się trochę
kondziu...zacznij chodzić w sukienkach jak Tobie lepiej,nie widzę w tym nic złego
no właśnie -
a ile to można zarobić
NIE grając siedemdziesięciu, czy stu zakładów z plusem
a ile to można zarobić
NIE grając siedemdziesięciu, czy stu zakładów z plusem
robal
To idąc tym tropem ja jestem milionerką jak policzę ile pudełek markowego ptasiego mleczka sobie odpuściłam od kiedy pracuję i mam własne środki na jego zakup
To idąc tym tropem ja jestem milionerką jak policzę ile pudełek markowego ptasiego mleczka sobie odpuściłam od kiedy pracuję i mam własne środki na jego zakup
lila, już wiele w zyciu widziałem, więc moje kiedysiejsze wygłupy po uprzednim spożyciu to pikuś
idę typnąć bo kondziu mnie tu zagadujesz a typowanie w czarnej.....
lila...typuj ..przestaj tyle gadasz
1108854. wiesiek77 2012-09-14 (13:10) POLSKA
robal36
jak bym miał 100000 to bym nie grał
ale
kol. Kathy wspominała o takim, co wziął za 10/10 i im oddał
też prawie takie 'myki' widywałem
robal36
jak bym miał 100000 to bym nie grał
ale
kol. Kathy wspominała o takim, co wziął za 10/10 i im oddał
też prawie takie 'myki' widywałem
Siedzi kilku gości i piją. Nagle wóda się kończy, ale jeden stwierdza, że mamy jeszcze alkohol metylowy. Na co drugi - żartujesz, przecież po tym można stracić wzrok!
Siedzą i siedzą. Nagle ten ostatni mówi: właściwie to my w życiu już wszystko widzieliśmy...
Siedzą i siedzą. Nagle ten ostatni mówi: właściwie to my w życiu już wszystko widzieliśmy...
lila..ja i ty taka sam godzina typowane..
jak pisałem wcześniej lila, według mnie dużo wczorajszych się powtórzy
medea
tak, właśnie, to prawie o to chodzi - zarobić, czy zaoszczędzić - tu tkwi klucz do pewnych odpowiedzi
tak, właśnie, to prawie o to chodzi - zarobić, czy zaoszczędzić - tu tkwi klucz do pewnych odpowiedzi
kondi
Ja mówisz o 12 to sprawdź jak ona lubi chodzić z czymś z czwórki 28,44,60,76
Ja mówisz o 12 to sprawdź jak ona lubi chodzić z czymś z czwórki 28,44,60,76
lila...nie wiem co sie stało 13maxa...nic gadał gg
osobiście to liczby traktuję w kategoriach par, jakby bliźniaków
i tak, 1=11(23), 2=80, 3=11, 4,5=10(20), 20=59, 29=[27]30, 50=61, 51=60 itd. Pojawi się jedna, to gram na drugą
michellex
jano
senna jeszcze raz dzisiaj
Numerki ty sobie spisał ?????
jano
senna jeszcze raz dzisiaj
Numerki ty sobie spisał ?????