Wpisy 1 108 664 – 1 108 763
14 września 2012 12:10 → 14 września 2012 12:36, 100 wpisów
robal..2 x nicki ..on oby i ja obcy ..nie mieszkam bliskoo
witaj medea
czy liczby dla ryb na jutro mogę
dzisiaj popołudniu wysyłam
czy liczby dla ryb na jutro mogę
dzisiaj popołudniu wysyłam
senna
Na jutro do lotto, multi,mini no i czy na dwa losowania czy jedno w multi ?
Na jutro do lotto, multi,mini no i czy na dwa losowania czy jedno w multi ?
lila...pintol mówie powazne ..on jest tam i ja tam ..widzisz inaczej charakter odpowiedz
no tak tak
wiem
------------J------------ nie jest w kujawsko-pomorskim
wiem
------------J------------ nie jest w kujawsko-pomorskim
Lila , kiedyś widziałem strażaków w akcji gaszenia śmietnika , kierowca specjalnie dał mu takie obroty pompy że gościu ledwo wąż mógł utrzymać a celować już nie za bardzo
jackwar...już to sobie wyobrażam jak go wąż prowadza po całej ulicy
krzysio774..jak chcesz cyc to zagraj sobie w RIOT zonetam wojskowa ma cyc taki że ho ho i jeszcze ho tylko węża mocno trzymaj
wczoraj zainwestowane 70 a wygrane 6 złoty
czysty zysk{ {zlazona}}
czysty zysk{ {zlazona}}
lila..nie trzeba..
wiesiu..ja też mam ostatnio same oboki,no karwa nie wiem co się dzieje
krzysiu
tak - nie będę ukrywał - jak p Krzysiuniu zaczął żartować - zerknąłem
tak - nie będę ukrywał - jak p Krzysiuniu zaczął żartować - zerknąłem
lila, w grupie stanąłem, jak jęzor w zimie przy klamce od furtki
krzysio744...jak nie trzeba to nie trzeba ale weź się jeszcze zastanów może jednak?
medea
twoje liczby będę posyłać jutro
wczoraj grałem na inne i tez wielki c..j był
twoje liczby będę posyłać jutro
wczoraj grałem na inne i tez wielki c..j był
wiesiu
Jutro szczęśliwy dzień dla Byków i Koziorożców to może trzeba od nich buchnąć cyferki
Nie wiem czy byłeś popołudniu na chat jak pisałam, że według astrologów w poniedziałek jest jakaś super konfiguracja planet przynosząca szczęście w wielu sprawach a szczególnie grach losowych. A że dodatkowo to szczęśliwy dzień dla Bliźniąt to nie omieszkam skorzystać z okazji a nóż widel mają rację
Jutro szczęśliwy dzień dla Byków i Koziorożców to może trzeba od nich buchnąć cyferki
Nie wiem czy byłeś popołudniu na chat jak pisałam, że według astrologów w poniedziałek jest jakaś super konfiguracja planet przynosząca szczęście w wielu sprawach a szczególnie grach losowych. A że dodatkowo to szczęśliwy dzień dla Bliźniąt to nie omieszkam skorzystać z okazji a nóż widel mają rację
możeci mi powiedzieć gdzie jest pafty?
ponażekałbym z nim na tuska za te losowania
ponażekałbym z nim na tuska za te losowania
medea, gdyby dzisiaj 3,18 wpadło, to 3,18 lub 18,33 powinno wejść w poniedziałek lub wtorek
wiesiek
Najgorsze, że nikt jeszcze nie wypróbował w praktyce patentu Znak Zodiaku + wibracja dnia = liczbie urodzeniowej. Czekam na taki układ i doczekać się nie mogę
Najgorsze, że nikt jeszcze nie wypróbował w praktyce patentu Znak Zodiaku + wibracja dnia = liczbie urodzeniowej. Czekam na taki układ i doczekać się nie mogę
wiesiu...a ja nie wiem czy dostał blokadęmoże ma jakieś swoje sprawy i dlatego go nie ma.
medea, ja na dzisiaj przewiduję, że dużo albo bardzo dużo liczb się powtórzy z wczoraj
kondziu..to tak jak z wami.Z wami źle a bez was jeszcze gorzej chociaż w***iata nas na maxaaaa
wiesiu
Najpierw to jeszcze trzeba pamiętać o typowaniu w profilu i/lub mieć czas na to
Najpierw to jeszcze trzeba pamiętać o typowaniu w profilu i/lub mieć czas na to
medea, właśnie w takie dni jak dziś i jutro lubią powtorki wpadać
Witam. Zakupiłem dzisiaj 1 akcje lotto plus i pani w kolektorze powiedziała że wygram napewno bo byłem pierwszy który w to zagrał.
widze ze juz trzeba mieć 400 do dziesiątki a mnie to nawet w 100 nie ma
medea
16 padła 3 razy
w horoskopie dla ryb jest
coś na rzeczy chyba
16 padła 3 razy
w horoskopie dla ryb jest
coś na rzeczy chyba
kondziu..mnie jak mąż zaczyna ciśnienie podnosić to pytam się go czy czasami się na browara gdzieś nie wybiera.On wtedy sobie idzie a ja się uspokajam,bo tak wojna 3 światowa gotowa
lila, u mnie browar nic nie szkodzi, ale pan laptop podnosi żonie ciśnienie
senna
Nie zapomniałam o Tobie tylko,że dużo cyferek wyszło na jutro to pewnie przez tego plusa :
4,5,6,8,9,10,11,12,20,14,41,44,25,23,32,35,45 przy czym 9,11 wychodzi namolnie niezależnie od metody wyliczeń więc kto wie
Natomiast dla plusa wyszło mi dla Ryb 2,10,18,29
Nie zapomniałam o Tobie tylko,że dużo cyferek wyszło na jutro to pewnie przez tego plusa :
4,5,6,8,9,10,11,12,20,14,41,44,25,23,32,35,45 przy czym 9,11 wychodzi namolnie niezależnie od metody wyliczeń więc kto wie
Natomiast dla plusa wyszło mi dla Ryb 2,10,18,29
1108745. mirnam61
jest około 12000 żb - jak w każdej tak gadają ? Lepiej -
a jak się sprawdzi ?
jest około 12000 żb - jak w każdej tak gadają ? Lepiej -
a jak się sprawdzi ?
kondziu...dlaczego laptop podnosi jej ciśnienie? Co Ty tam kuźwa wyprawiasz na tym laptopie?