Wpisy 1 108 564 – 1 108 663
14 września 2012 08:37 → 14 września 2012 12:10, 100 wpisów
senna
dziś się uda- tylko dobrze skreśl kupon, a w jokera grasz?
dziś się uda- tylko dobrze skreśl kupon, a w jokera grasz?
Dzień dobry.
Miłego dnia.
Miłego dnia.
Senna.Witaj
Jak wygrane??
U mnie
U mnie
Za to będzie
Dzisiaj.
Miejmy nadzieję.
gościem był kozakiewicz sympatyczny
ale mi się kojarzy z jego gestem na olimpiadzie
ale mi się kojarzy z jego gestem na olimpiadzie
No właśnie.Wpis 1108549
Siedzi sobie kruk na galezi, trzyma ser w dziobie. Podchodzi pod drzewo lis i mowi:
"Ty, kruk, glosujesz za UE?".
Kruk mu na to:
"TAK!"
Ser mu wypadl z dzioba, lis go zlapal i uciekl.
Kruk do siebie:
"Taaa....powiedzialbym NIE - i co by to zmienilo?"
"Ty, kruk, glosujesz za UE?".
Kruk mu na to:
"TAK!"
Ser mu wypadl z dzioba, lis go zlapal i uciekl.
Kruk do siebie:
"Taaa....powiedzialbym NIE - i co by to zmienilo?"
Jackwar.Witaj
Szef do pracownika:
- Panie, pan wszystko robi powoli: powoli pan myśli, powoli pisze, powoli mówi, powoli się porusza...! Czy jest coś co pan robi szybko?!
- Taaak! Szybko się męczę...
- Panie, pan wszystko robi powoli: powoli pan myśli, powoli pisze, powoli mówi, powoli się porusza...! Czy jest coś co pan robi szybko?!
- Taaak! Szybko się męczę...
Dyrektor czyta opinię z poprzedniego przedsiębiorstwa wystawioną człowiekowi, który ubiega się o posadę w jego firmie: "Pijak, rozrabiaka, homoseksualista". Przeczytał, uśmiechnął się i mówi:
- U nas pijaństwa nie ma, rozrabiaków nie tolerujemy..., no a teraz buźki i do pracy.
- U nas pijaństwa nie ma, rozrabiaków nie tolerujemy..., no a teraz buźki i do pracy.
Dyrektor przychodzi do pracy po urlopie.
- Panie dyrektorze - wita go sekretarka - mam dla pana dwie wiadomości: jedną złą, drugą dobrą.
- To najpierw ta zła.
- Niestety, od dwóch tygodni nie jest pan już dyrektorem.
- A ta dobra wiadomość?
- Będziemy mieli dziecko!
- Panie dyrektorze - wita go sekretarka - mam dla pana dwie wiadomości: jedną złą, drugą dobrą.
- To najpierw ta zła.
- Niestety, od dwóch tygodni nie jest pan już dyrektorem.
- A ta dobra wiadomość?
- Będziemy mieli dziecko!
Dyrektor do sekretarki:
- Czy dała pani ogłoszenie, że szukamy nocnego stróża?
- Dałam.
- I jaki efekt?
- Natychmiastowy... Ostatniej nocy okradziono nasz magazyn.
- Czy dała pani ogłoszenie, że szukamy nocnego stróża?
- Dałam.
- I jaki efekt?
- Natychmiastowy... Ostatniej nocy okradziono nasz magazyn.
- Słyszałeś? szef zmarł...
- Tak... i cały czas się zastanawiam kto jeszcze...
- Jak to "kto jeszcze"?
- No tak, w nekrologu było: "wraz z nim odszedł jeden z naszych najlepszych pracowników".
- Tak... i cały czas się zastanawiam kto jeszcze...
- Jak to "kto jeszcze"?
- No tak, w nekrologu było: "wraz z nim odszedł jeden z naszych najlepszych pracowników".
Młody, niedoświadczony człowiek dostał pracę w pewnej wielkiej, bardzo znanej firmie. Pracował przez tydzień, radził sobie średnio, a tu nagle wzywa go dyrektor biura:
- Szanowny panie - mówi - zdecydowaliśmy się przenieść pana na wyższe stanowisko. Teraz będzie pan kierownikiem działu.
Tak też się stało. Po tygodniu dość marnej pracy, młodego człowieka wzywa szef koordynacji działów:
- Szanowny panie - mówi - zdecydowaliśmy się pana awansować, teraz będzie pan szefem filii w naszym mieście.
I tak mija kolejny tydzień takiej sobie pracy - ale oto prezes wzywa młodego człowieka do siebie.
- Postanowiłem Cię awansować. Teraz będziesz szefem naszej firmy na całą Polskę. Twoja pensja będzie dziesięciokrotnie większa niż dotychczas. Będziesz miał do dyspozycji służbowe auto, własny gabinet, będziesz wyjeżdżać na wiele zagranicznych delegacji.
- Dziękuję! - mówi ucieszony młody człowiek.
- I tylko tyle? - mówi prezes. - Taka propozycja, a tu tylko "dziękuję"?
- Dziękuję, tato!
- Szanowny panie - mówi - zdecydowaliśmy się przenieść pana na wyższe stanowisko. Teraz będzie pan kierownikiem działu.
Tak też się stało. Po tygodniu dość marnej pracy, młodego człowieka wzywa szef koordynacji działów:
- Szanowny panie - mówi - zdecydowaliśmy się pana awansować, teraz będzie pan szefem filii w naszym mieście.
I tak mija kolejny tydzień takiej sobie pracy - ale oto prezes wzywa młodego człowieka do siebie.
- Postanowiłem Cię awansować. Teraz będziesz szefem naszej firmy na całą Polskę. Twoja pensja będzie dziesięciokrotnie większa niż dotychczas. Będziesz miał do dyspozycji służbowe auto, własny gabinet, będziesz wyjeżdżać na wiele zagranicznych delegacji.
- Dziękuję! - mówi ucieszony młody człowiek.
- I tylko tyle? - mówi prezes. - Taka propozycja, a tu tylko "dziękuję"?
- Dziękuję, tato!
jackwar nie wiem czy się śmiać z żartu czy płakać bo niestety taka jest rzeczywistość
http://www.youtube.com/watch?v=nz21VG5xYZk
http://www.youtube.com/watch?v=WswpuHKecv4
http://www.youtube.com/watch?v=ah5xlx5O3rs
http://www.youtube.com/watch?v=WswpuHKecv4
http://www.youtube.com/watch?v=ah5xlx5O3rs
senna tak mniej więcej- klienci nie znają tej oferty, zresztą żadnych reklam w radiu i tv nie widziałem
dzisiaj Kubica startuje w rajdzie san martino di castrozza
trudniejszym niż poprzedni
trudniejszym niż poprzedni
Dzisiaj rano specjalnie zapytałem panią w kolekturze o lotto+. Stwierdziła, że sama nie bardzo wie o co chodzi, podała g*wnianą ulotkę w kształcie złotówki żebym sobie poczytał i to wszystko.
Z takim podejściem TS i pracowników to powodzenia...
Z takim podejściem TS i pracowników to powodzenia...
kenny97
blankiet niczym właściwie się nie różni, na górze tylko jest okienko z logiem plusa i kratka "tak" do zaznaczenia, nic poza tym...
ja tez myślałem że inaczej będą one wyglądać
blankiet niczym właściwie się nie różni, na górze tylko jest okienko z logiem plusa i kratka "tak" do zaznaczenia, nic poza tym...
ja tez myślałem że inaczej będą one wyglądać
dokładnie ...
na górze z lewej zamiast znaczników pozycji kuponu jest logo plusa - to jedyna widoczna na pierwszy rzut oka zmiana
ale i wynikające z niej -
wysłanie na makulaturę -
starych, lubianych przez grających może nie bez powodu - w innym układzie wypisanych na blankietach liczb
na górze z lewej zamiast znaczników pozycji kuponu jest logo plusa - to jedyna widoczna na pierwszy rzut oka zmiana
ale i wynikające z niej -
wysłanie na makulaturę -
starych, lubianych przez grających może nie bez powodu - w innym układzie wypisanych na blankietach liczb
ja wczoraj się pytałem to powiedział mi że dziś może mu przywiozą ale może
ee to tak jak w multi multi pewnie z powodu braku blankietow licza ze ludzie pojda na chybil trafil grac
obserwatorzy z teesa
na wydrukach z wczorajszego lotto jakiś gorliwy wpisał już
'lotto plus'
no, chyba, są, będą takie same , jak z wczorajszego lotto albo, że macie wehikuł czasu i wiecie, że się powtórzą...
mnie, to nawet specjalnie nie zdziwi - w końcu - bywały już na świecie takie sytuacje
na wydrukach z wczorajszego lotto jakiś gorliwy wpisał już
'lotto plus'
no, chyba, są, będą takie same , jak z wczorajszego lotto albo, że macie wehikuł czasu i wiecie, że się powtórzą...
mnie, to nawet specjalnie nie zdziwi - w końcu - bywały już na świecie takie sytuacje
To może warto wysłać takie same liczby,jakie padły wczoraj.
Witaj multusiowa ferajno
Ja dziś chatowicz spadochraniasz czyli wpadam i znikam, bo klientów mam poumawianych od 14-stej do samego końca pracy
Ja dziś chatowicz spadochraniasz czyli wpadam i znikam, bo klientów mam poumawianych od 14-stej do samego końca pracy
Medea .Witaj.
jackwar
dziwne, bo w sumie - przedstawiciele rozwozili toto od jakiegoś czasu ...
porozkładane są także dwa rodzaje reklamówek - jedna na wzór blankietu - na imprezę w Warszawie, i druga taka wielka złotówa - z kitem /moim zdaniem/ - "milion za złotówkę - lotto plus", bo jak - chciałem wysłać TYLKO za zeta, to nie można
dziwne, bo w sumie - przedstawiciele rozwozili toto od jakiegoś czasu ...
porozkładane są także dwa rodzaje reklamówek - jedna na wzór blankietu - na imprezę w Warszawie, i druga taka wielka złotówa - z kitem /moim zdaniem/ - "milion za złotówkę - lotto plus", bo jak - chciałem wysłać TYLKO za zeta, to nie można
emerytka, jackwar, robal
A ja sierota jedna miałam takie kupony w ręku już na początku września, całe trzy bo wzięłam je przez pomyłkę gdy równie pomyłkowo pracownik kolektury je wyłożył. Zakreśliłam sobie lotto i chciałam wrzucić do maszyny a tu ZONK, bo ta nie chciała tych nowych kuponów przyjąć
A ja sierota jedna miałam takie kupony w ręku już na początku września, całe trzy bo wzięłam je przez pomyłkę gdy równie pomyłkowo pracownik kolektury je wyłożył. Zakreśliłam sobie lotto i chciałam wrzucić do maszyny a tu ZONK, bo ta nie chciała tych nowych kuponów przyjąć
Kupony ,jak na razie reglamentowane.Dają po 2 szt.
osiem zakładów na pukonie - mniemam często teraz wystarczy na 2,5 tygodnia
ja zaraz jadę do małopolski, wezmę tę dużą złotówkę i zażądam pukonu lotto+, płacąc tą złotówką
robal
Niestety nie da się to było kreślenie intuicyjne na pałę a pani z tej drugiej kolektury mi te kupony zarekwirowała wpisała liczby ręcznie a ja głupia się nie upomniałam a zakłady jak nic nie trafiłam wiadomo... konfetti było z nich śliczne
Niestety nie da się to było kreślenie intuicyjne na pałę a pani z tej drugiej kolektury mi te kupony zarekwirowała wpisała liczby ręcznie a ja głupia się nie upomniałam a zakłady jak nic nie trafiłam wiadomo... konfetti było z nich śliczne
lila.. to ja pisałem mam dwie nicki krzysiu
Lila
Jutro to niech sie oni w nos ugryzą. Ja w sobotę mam zaplanowane zajęcia praktyczne mojego kursu samokształcącego pn. Lenistwo zagadnienia praktyczne
Jutro to niech sie oni w nos ugryzą. Ja w sobotę mam zaplanowane zajęcia praktyczne mojego kursu samokształcącego pn. Lenistwo zagadnienia praktyczne
lila...jaki spokojnie ..cały czas jeszcze wiele dni ...mają czasunie pisz
krzysiuu...zartowałem ..jesteś obcy..
lila..foto ..gdzie jest ładniejsze foto twoje cyc