Wpisy 110 659 – 110 758
9 maja 2010 20:37 → 10 maja 2010 15:40, 100 wpisów
Warunki odebrania przez hipcia:54zeta.Miejsce:sklep spożywczy.Osoba sprawdzająca kupon:młoda kobieta.Warunki:uroda powyżej przeciętnej.Obsługa:milutka.
Ricardos gdybym trafił grubszą forsę to chyba odwiezie mnie karetka na sygnale.Ale na razie to niemożliwe,bo wysłane siódemki.
Hipo jak masz słabe cisnienie to przy siódemce tez róznie bywa:)
Ricardos ale z innego powodu,bo zastanawiałem się,czy będzie miała mi wypłacić te pieniążki,bo ostatnio słyszałem o jakimś gościu,który chciał odebrać w żabkojadzie wygrane tylko 20 zeta,a nie dostał bo nie zebrało się tyle pieniążków z lotto.
Dlatego najlepiej chodzić po kasę do większym motłochów hiper super,tam kasa zawsze jest
A czy masz jakieś sygnały kiedy obywatelka Hosia zacznie typować?
sam9>>
z siedmiu
losy wydane w kilku, co by nie miało znaczyć, transzach...
a ma być ich podobno 500000...
czyli teoretycznie powinno być od 0000001 do 0500000
powodzenia
z siedmiu
losy wydane w kilku, co by nie miało znaczyć, transzach...
a ma być ich podobno 500000...
czyli teoretycznie powinno być od 0000001 do 0500000
powodzenia
Może np.tak być,że wcześniej wypłacano np.jakąś czwórkę i nim nazbierają pieniążki to nie mogą wypłacić,dlatego masz rację,że jak się coś trafi nawet niewielkiego najlepiej odbierać tam gdzie mają większe zbiory pieniążków.
Jak jestem w pracy to odbieram u siebie a jak mam wolne to w punkcie pod blokiem.Moja ulubiona kolektorka zawsze dla mnie ma.Jak kupuje fajki to nawet co jakis czas daje mi zapalniczkę gratis.Niedawno dostałem fajny kubek z logo zdrapek.
Ostatnio 27 chodzi często,a to twoja ulubiona liczba,więc według mnie figuruje na twoich kuponach.
Ja na razie zdradzę,że jak podliczył mi bałwan mam na kuponach przewagę liczb nieparzystych.
ricardos >>> tak trochę od tematu - nie opowiadaj tak wszystkim,że kolektorka daje..... i to gratisowo,bo kiedyś pójdziesz do kolektury i okaże się,że dla Ciebie już nic nie ma :(:(
i co wtedy ?
pozdrawiam serdecznie :)
i co wtedy ?
pozdrawiam serdecznie :)
Hipo to moja pechowa liczba a nie ulubiona.I nie mam 27 na dziś ale na jutro chyba już czas będzie w nią zainwestować.
Ja raz widziałem cukierki w punkcie lotto i jak poprosiłem to wziąłem sobie dwa na drogę.
madzia77,,to jest jej prywatny biznes więc ona może i uważam ze jest to dbanie o klienta wiec nie widze w tym nic zlego a wrecz przeciwnie miły gest co nie znaczy ze na zapalniczke mnie nie stac
A kiedyś były chyba gumożelki ale trzeba było za to zainwestować w kilka zdrapek fasoli jasia.
ricardos >>> śmieję się tylko,wiem,wiem i fajne że jeszcze miłych ludzi się spotyka :)
pozd
pozd
Mi by się przydało,żeby kolektorka jak przychodzę,parzyła kawę z mlekiem i dobrymi ciasteczkami dla mnie,żeby zachęcić mnie do gry.A jeszcze przydał by się masaż pleców.
Hipo w żabkojadzie to raczej kawy Ci nie zaparzą a tym bardziej z mlekiem.Musisz zmienić punkt nadawczy
A tymczasem często traktują w kolekturze wysyłających jak natrętów,bo są tam osoby wynajęte,którym nie zależy czy się wysyła kupony.
hipopotan >>> ten masaż pleców - zwłaszcza dolnych partii też by mi się przydał :)
Pisałam Ci kiedyś - jest u nas specjalista (zupełnie ślepy - dasz wiarę) a potrafi takie cuda robić,że wysunięty dysk nie rzadko wchodzi na swoje miejsce,nie uciska na nerwy i nie ma bólu,jedyny mankament to kwota jaką sobie życzy za tego typu usługę.
pozd
Pisałam Ci kiedyś - jest u nas specjalista (zupełnie ślepy - dasz wiarę) a potrafi takie cuda robić,że wysunięty dysk nie rzadko wchodzi na swoje miejsce,nie uciska na nerwy i nie ma bólu,jedyny mankament to kwota jaką sobie życzy za tego typu usługę.
pozd
Punkty nadawcze zmieniam często,ale nawet w kolekturze brak warunków do przyjęcia gościa.
hipo widzę,że faktycznie masz słabe punkty nadawcze.Myslę,że jak pojedziesz po główną wygraną do kwatery TS to tam będzie kawa,ciacho,żelki itd.
Madzia77 na razie na szczęście ból pleców mi się zmniejszył,ale są inne mankamenty.Jak chodziłem do kręgarza to brał za wizytę prawie 100zeta a niewiele pomagał.Pozdrawiam.
Tak byłem obolały,że nie potrafiłem wykonywać poleconych ćwiczeń.Ale z tym bólem pojawiałem się w kościele i modliłem i na razie mam dużą poprawę.
Jak się by wygrało główną wygraną,to wtedy chyba czerwony dywan przed wejściem do kwatery lotto,pozłacana kareta i szereg sług.Ale chyba trafić trudno.
Mag.. Grasz w lotto czy mm?
Już coraz bliżej losowania,wiec pora krzyczeć:pieniążki przybywajcie na południe Polski.Skarbonka głodna,bałwan musi dużo jeść,a te wczorajsze 54zeta,może szybko się wyczerpać.
Mam nadzieję,że jesteś dobrym jasnowidzem Ricardos i coś trafię.Pozdrawiam.
A zauważyłem dziwną zmianę w typowaniach u zawodnika Kazet44,zmieniona fotka jakieś dwa pióra i tylko typowanie do trzech liczb,a zawsze były dziesiątki.
Godzina 0 zbliża się powoli,więc zgodnie z tradycją chińską podam trzy liczby które odpuściłem sobie po konsultacji z bałwanem.Oto one:1,2,3.
Wiadomość z ostatniej chwili.Bałwan pokazuje mi w mapach,ze o 1400nie było końcówek 1 i 6.
Ricardos Ulrykowi von Lotto,posostały trzy hufce do walki:3,39,60.Boję się,że nie popuści i pozostaną te liczby w ukryciu.
Madzia77 czy możesz podawać liczby do 10ciu w typowaniach,bo już wiele osób tego nie robi a bałwan lubi sprawdzać miejsce zawodników po losowaniu.
Jeszcze przegapiłem,ze Ulryk ukrył liczbę 41.wszystko się okaże po bitwie o 22.15.
Madzia77 kiedyś udało mi się trafić dokładny wynik meczu połączony z koszykówką,czyli liczy się często szczęście,bo na drużynach się nie znam.
Tuż przed losowaniem bałwan ułożył siódemkę:1,11,41,6,36,76,46.
Hipciu bałwan pewnie obżarty czekoladą
zobaczymy czy ten "doping'"mu pomoże?
zobaczymy czy ten "doping'"mu pomoże?
Bella niestety bałwan dopiero dostanie słodycze jutro,dlatego tak szaleje.
Tym razem jedynie 3z7.Koszty 5złoty multi+1złoty zdrapka.Wygrane 2złote multi+2złote zdrapka.Wydane 6zeta odzyskane 4zeta.Strata 2złote.Można to przeżyć.A bałwan Bella dostanie słodycze ale dopiero jutro po wizycie w supermarkecie.Pozdrawiam.
Wie ktoś może, ile kombinacji 3 liczbowych muszę zrobić by zawierały wszystkie 10 liczb?
Jeeest jedna z szóstek w ostatnim losowaniu Lotto padła w moim mieście. Ciekawe w której kolekturze.
Madzia77 ja miałem bardzo niewiele pieniążków na masażystów i leczenie.Na szczęście jest poprawa,a kiedy się idzie do kościoła prosić Boga o pomoc,on udziela jej bezpłatnie.
Jest tak jak w przypowieści o synu marnotrawnym,Bóg wypatruje kiedy pojawi się u niego człowiek,bo kocha każdego i nie wypomina grzechów lecz chce pomóc.
Na 1400 nie posyłam kuponów,dopiero jak bałwan dostanie słodycze zacznę przy jego pomocy myśleć nad liczbami na wieczór.
Witam. Po 1081 losowaniach padła trójka 03,26,59. Jest to rekord wszech czasów na oczekiwanie trójki 3/3. Pozdrawiam
Zastanawiam się Bella jaki wybrać pokarm dla bałwana.Bo ostatnio kupiłem żelki haribo i były tak twarde,że stanowiło to zagrożenie dla plomb w ząbkach.A trzeba uważać bo zębów coraz mniej.
Mi szkoda piątki z 1400(42,43,52,53,55)bo grałem na nią przez kilka lat.Ale nie miałem żadnego przeczucia,że ją dzisiaj wypuszczą.
polecam śmiej żelki,miękkie,zdrowe i z witaminami
myślę,że to przełoży się na trafne typowania
oczywiście niezmiennie czekolada
myślę,że to przełoży się na trafne typowania
oczywiście niezmiennie czekolada
Pasko czy możesz podać,gdzie padły szóstki ostatnie w lotto,bo w kolekturze,gdzie brałem zdrapkę kobieta nie potrafiła udzielić mi odpowiedzi.Pozdrawiam.
Dzięki Bella.Kiedyś kupowałem gumożelki smoczki o smaku kwaśnym,ale one też są dość trudne do rozgryzienia.
Dzisiaj przechodząc przez rynek miasta,zauważyłem,że wiele osób przy stolikach sączyło piwko.A hipcio już prawie 10 lat abstynent.
Bella może jak bałwan podniesie sobie poziom cukru to coś lepiej wytypuje.
A Ricardos jakoś ucichł po losowaniu,widać też chyba poszło mu kiepsko w liczbach.
Póki co nie wiadomo gdzie padły szóstki. Przynajmniej do mnie nic nie dotarło. Dobranoc
Dzięki Pasko.Zastanawiam się,że jak padają małe liczby w lotto,to więcej szóstek.Widać grający idą często na małe liczby.
Dzięki Pawcio.A Kraków to chyba rodzinne miasto Kogucika19,może on dostrzeże wśród tłumów tego szczęśliwca milionera.
hipopotan: Nie ma za co :] Moim miastem rodzinnym też jest Kraków i tutaj od zawsze mieszkam :] Jutro może się przejdę/przejadę do szczęśliwej kolektury tylko muszę ją namierzyć co jutro rano powinno się udać hehe
Witam.Podaje moje propozycje liczb do gry MM.Oto one: 39,60,41,33,32,66,36,62,80,8. Podaje liczby na JEDNO losowanie(13:00) gdyż dziś mam czas i podam po losowaniu następne liczby na drugie losowanie.Jednak granie tymi samymi liczbami na dwa losowania nie jest dobra metodą i przynosi marne efekty,bo często liczby sie nie lubią powtarzać,więc i nasze wyniki są marne.Pozdrawiam i życze wszystkim miłego dnia.Hipopotam jak spotkam tego szczęśliwego krakowskiego milionera,to zapytam go czy wynagrodził swego doradce jakimś smakołykiem,oraz powiem mu żeby zwiększał ilość najwyższej jakości czekolady dla hipcia w końcu już teraz stać go na to.Pozdrawiam
Witaj koguciku, "kawała" Ci się udała.
Masz wpisana 13:00 jako pierwsze losowanie, a więc do 14:00 możesz jeszcze podać kolejny zestaw.
Pozdrawiam
Masz wpisana 13:00 jako pierwsze losowanie, a więc do 14:00 możesz jeszcze podać kolejny zestaw.
Pozdrawiam
SirMavins to jeszcze brak kontaktu z rzeczywistością,a widocznie przypomniała mi sie godzina sprzedaży alkoholu za dawnych czasów.Jednak wspomnienia wracają.Ale wiem że tu są inteligentni gracze i wiedzą że losowanie o 14:00.No i wiedzą co niektórzy że kogut czasem sobie błędy popełnia nawet po to by sprawdzić czy ORMO czuwa.Pozdrawiam i Miłego dnia.
Jak już przestaniesz być na utrzymaniu mamusi i tatusia i może kiedyś znajdziesz żonę (będzie ci trudno),będziesz żonaty potem będziesz ojcem(to chyba w twoim przypadku należy zaliczyć do cudów)a następnie dziadkiem to dopiero zrozumiesz sens życia,i wtedy będziesz wiedział jakim pustym pustakiem jesteś.Ale miło mi że zawsze szczekasz jak ja coś napisze.Ponieważ nie chce kłótni z takim zerem jak ty,dalej będę cie olewał przez jakiś czas,bo do pięt mi nie sięgasz,fetniaku na odległość.
Witam Wszystkich:))) koguciku wiesz co?? jak czytam, zawsze ten sam wpis brazila to się uśmiecham:))) brazil Ty naprawdę jesteś niepoprawny)))koguciku dziobek do góry piórka przewietrzone to do boju z uśmiechem jak zawsze:)))))pozdr... wygranej)))
juz ci pisalem ze pustak to cie ZROBIŁ , a o normalnej rodzinie takiej jak moja to mozesz tylko pomarzyc farmazonie
No, to był dobry przepis, bo jak suszyło po balandze, a w lodówce kefiru nie było, to pozostawała fontanna.
Raczej NOMO - Nieetatowe.
brazil - hej.
Co, znowu weekend udany?
Bo widziałem wpis, że nie - coś tam nie chcą typy w weekendy wchodzić. Plaga jakaś?
Raczej NOMO - Nieetatowe.
brazil - hej.
Co, znowu weekend udany?
Bo widziałem wpis, że nie - coś tam nie chcą typy w weekendy wchodzić. Plaga jakaś?
nie chcesz klotni rencino bo juz nie raz ci udowodnilem ze jestes farmazon i nie masz argumentow wiec smigaj na pol dnia do kolektury znajomych poszukac.
110690. Wędrowca netowy 2010-05-09 (21:26)
Wędrowca netowy>>Ty tego nie wiesz????
Wędrowca netowy>>Ty tego nie wiesz????
Witam.Proponuję odsłuchać na yotube utworku:st francis -brother sun and sister moon.Pierwszy z góry.Ja już niedługo idę zaatakować małego głoda,bo coś kupię dla bałwana.Pora zainwestować w doradcę.
I nie zapominać o grochówce,żeby mieć siły do walki o dużą wygraną.
hipcio)))))))toć to bomba zegarowa:))) w razie co, to ratuj kompa:))))
NA 14.00
3-5-7-8-9-60-80-43-39-41
3-5-7-8-9-60-80-43-39-41
<<<14>>>
5,13,17,23,32,41,49,54,57,60
5,13,17,23,32,41,49,54,57,60
witam
NA 22.00
2-10-15-17-19-21-36-41-80-60
NA 22.00
2-10-15-17-19-21-36-41-80-60