Wpisy 110 559 – 110 658
9 maja 2010 00:59 → 9 maja 2010 20:34, 100 wpisów
MCSI--------ty jak sb wieczne inwigilowanie i narzekanie!!!
A kto każe Tobie grać? Za głowę ktoś cię trzyma i mówi graj graj?
Przestań komentować i tyle!!!
Albo nie graj!!!!
A kto każe Tobie grać? Za głowę ktoś cię trzyma i mówi graj graj?
Przestań komentować i tyle!!!
Albo nie graj!!!!
Zamiast wydawać na lotto, pieniądze przeznaczyłem na wykrywacz metalu . Będę szukał meteorytów. Prawdopodobieństwo wygrania 6 w lotto i znalezienia meteorytu są takie same. Na grę w którą nie można wygrać nie będę wydawał pieniędzy. Koniec. Kropka.
Mariuncio 75: pisanie przez Ciebie takich rzeczy to ograniczanie wolności słowa, mogę sobie pisać co mi się podoba, obraźliwych kwestii tu nie wypisuje, a narzekać mogę bo w Dużego Lotka lubiłem grać i grałem a w Lotto właśnie nie gram i szkoda bo jakby był tańszy to bym grał.
Dobranoc. Miłych snów.... .
opa po takich cyferkach sądziłem że kumulacja na pewno a tu dwie osoby trafiły
jeszcze nikt nigdy nie trafil w co wy wierzycie.ts pisze glupoty i podadza byle jakie kolektury ze tam padlo.tym sposobem robia reklame
Witam
przy takich wylosowanych liczbach można sobie zadawać pytanie,
jak można to trafić ? Też zakładałem, że będzie kumulacja...
Ale, nie tak dawno były wylosowane też jakieś takie "z kosmosu" i szóstka też padła...Znajomy wtedy miał nawet kupon, który dał do wypełnienia synowi, a że liczby wybrane przez dzieciaka były jakieś takie nieprawdopodobne - to go nie wysłał. Miałby piątkę
przy takich wylosowanych liczbach można sobie zadawać pytanie,
jak można to trafić ? Też zakładałem, że będzie kumulacja...
Ale, nie tak dawno były wylosowane też jakieś takie "z kosmosu" i szóstka też padła...Znajomy wtedy miał nawet kupon, który dał do wypełnienia synowi, a że liczby wybrane przez dzieciaka były jakieś takie nieprawdopodobne - to go nie wysłał. Miałby piątkę
Witam w ten deszczowy smutny i smętny poranek.Na dziś takie liczby do MM na obydwa losowania.39,3,60,41,57,15,33,43,66,32.Pozdrawiam i życze wygranych według potrzeb.Zapraszam na juwenalia bo warto popatrzeć na to zdarzenie.Wrażenia nie zapomniane i zabawa bezcenna.
Witam Wszystkich:): Wspaniała słoneczna pogoda, zachęca do spacerku:):)
gratki dla wygranych:)))
Ps. koguciku:pamiętam( z racji))) dzięki, wygranej,udanego spacerku z Kurką oczywiście))
Ps.Wędrowca netowy>>Sonrio debido a usted!Wiem, rozumiem ten natłok obowiązków" O.Ch", jednakże nie zawsze tak bywa,prawda?
Typ na 14:
2,8,71,78,80
Miłej Niedzieli.
gratki dla wygranych:)))
Ps. koguciku:pamiętam( z racji))) dzięki, wygranej,udanego spacerku z Kurką oczywiście))
Ps.Wędrowca netowy>>Sonrio debido a usted!Wiem, rozumiem ten natłok obowiązków" O.Ch", jednakże nie zawsze tak bywa,prawda?
Typ na 14:
2,8,71,78,80
Miłej Niedzieli.
Witam w ten ponury dzien wszystkich bardzo serdecznie.Jestem rzadko z Wami ostatnio ale mam nadzieje ze niedlugo sie to zmieni.
Pozdrawiam Was.:)
Pozdrawiam Was.:)
Witam.Częstochowa zalana słoneczkiem,na spacerek, do parku
przed obiadkiem, wprost wyciąga z domu.Kogucik19,pozwoliłem
sobie,na roszadę Twoich liczb w typowaniu,wyszły mi dwie
dziesiątki:38,4,60,42,56,16,34,46,64,31|60,15,32,34,64,72,2
33,132,31.Pozdrawiam.
przed obiadkiem, wprost wyciąga z domu.Kogucik19,pozwoliłem
sobie,na roszadę Twoich liczb w typowaniu,wyszły mi dwie
dziesiątki:38,4,60,42,56,16,34,46,64,31|60,15,32,34,64,72,2
33,132,31.Pozdrawiam.
Jeśli chodzi o spacerek to właśnie wróciłem z Sopotu.Na plaży spokojnie,fajnie się idzie a teraz trzeba zatypować coś i wytrzeszczyć mózg,bo być może czeka mnie jutro spacerek do kwatery TS,czego i Wam wszystkim tu obecnym życzę.Pozdrawiam i miłej niedzieli.
witam wszystkich
ja również mam już spacerek zaliczony, dzisiaj po Starówce
ja również mam już spacerek zaliczony, dzisiaj po Starówce
Ja jeszcze typuję na14-tą:65,14,70,22,9,40,31,69,56,73
rachunek bankowy.
18,33,41,74,38,10,30,19,01,09
rachunek bankowy
48,15,58,35,40,47,10,30,78,05
rachunek bankowy.
Niech się kręcą i mieszają z maszyny trafne wypadają.
Pozdrawiam.
rachunek bankowy.
18,33,41,74,38,10,30,19,01,09
rachunek bankowy
48,15,58,35,40,47,10,30,78,05
rachunek bankowy.
Niech się kręcą i mieszają z maszyny trafne wypadają.
Pozdrawiam.
Witam.Bałwan wymyślił przed chwilą taką siódemkę:25,7,10,20,38,68,79.A pozno wieczorem leciała w telewizji komedia o hazardziście,grającym w konie.Dobra była.
Ricardos czy już zdążyłeś odebrać swoją wygraną,bo ja moje 54 zeta jeszcze nie.I będę musiał udać się w tym celu chyba do żabkojada.
W jednej żabce odbiorę pieniążki a w drugiej nadam zakład na wieczorne losowanie.
A ja mam taką dyszkę na 14.00
1,2,27,46,50,57,72,75,80
może chociaż czwóreczka wpadła :) pozdro
1,2,27,46,50,57,72,75,80
może chociaż czwóreczka wpadła :) pozdro
Hipo..nie wracam w te same miejsca i wyruszę w innym kierunku:).Wygraną odebrałem i zainwestowałem też na siódemkę z plusem na chybił trafił i takie mi wybrała maszyna 17,24,25,64,72,78,80
Ja bym się bał zaufać maszynie z wyjątkiem,gdybym grał oprócz tego na swoje liczby analizując chybiki.
To życzę ci,aby machina lotto wylosowała twoje numerki.Powodzenia.
Kucharz miał rację z liczbą 7.Polecał na pierwsze danie i poszła.W typowaniach trafiony pewniak(7)i parka.Ricardos ja na 1400 nie grałem,dopiero teraz odbędę naradę z doradcą.
Współczuję ci Ricardos,maszyna dała ci tylko jedną liczbę.Wniosek jest jeden,machiny robią w balona.
Hipo ja tym wcale się nie martwię bo w swojej ósemce mam znowu 5/8.:)
hipopotan.Twój kucharz dobrze,Ci zaserwował pierwsze danie
gratuluję siódemki,jako pewniaka:P
gratuluję siódemki,jako pewniaka:P
hipcio? Ty tylko pomyśl, czy to bałwana zasługa, może maskotka hipcia w dobre ręce trafiła:))))))
Dzięki Sam9.Szkoda,że nie puściłem mojej ulubionej piątki na 1400.Jak już kilka razy pisałem szedłem na nią przez kilka lat.A teraz poszła(42,43,52,53,55)A jak na nią grałem to była jakaś blokada.
Taką mam nadzieję Mag..,że hipcio jest w dobrych rękach i karmiony troskliwie.
Miałeś szczęście Ricardos,że puścili 57 i 15.Ja myślałem,że je zablokują.Gratuluję jeszcze raz .
hipopotan.....Witaj.Rozumiem,że ten słoik z jedzeniem to dla bałwana?:)Pozdr.
Tak bałwan,żeby myśleć musi jeść.Ale obecnie pozostał jedynie pusty słoik,bo jego zawartość już dawno pożarta przez doradcę.Pozdrawiam.
hipo dzięki.Na wieczór wytrzeszczę mózgownicę później.Teraz trzeba się zabrać za obiad.Bierz Bałwana niech spiewa liczbami.Pozdrawiam i do wieczora.
kathy sugerujesz że mam zagrac na 10?Czepiłem sie ósemek bo jakoś te 22tysie mi wystarczy:) -podatek zresztą.
ricardos ? wejdż do siebie na profil i zobacz cyfry przy brylancie:))) luknij także do mnie:))))
ricardos... no wiesz, mi na dzień dzisiejszy też by starczyło 22 tys, ale żeby nie przeszło bokiem to oprócz 8, jeszcze 9 i 10 wysyłam :)
mag..luknąłem ale nie czaje o co kaman.Blondyn z zawodu jestem:)
kathy..to puszcze swoja ósemeczkę i dodam dziesiateczkę tylko nie miej pretensji,że bonusa zgarnąłem :D...(marzyciel)
ricardos.... mi można wiele rzeczy zarzucić, ale napewno nie jestem zawistna
przykład wczorajszego mini
moje cyferki: 5,16,18,19,25
z maszyny: 5,16,18,20,28
więc chyba maszyna wybiera kombinacje z tych co były niedawno wysyłane
moje cyferki: 5,16,18,19,25
z maszyny: 5,16,18,20,28
więc chyba maszyna wybiera kombinacje z tych co były niedawno wysyłane
kathy ja miałem wczoraj podobny przypadek matula zagrała na ch-t i wytypowała 2 liczby moje a reszta a tych samych miejscach na kuponie też się śmiałem i te tylko były trafne
4 jako trzecia i 32 jako ostatnia na kuponie tak samo bylo u mnie a kupon pierwszy miałem wysłany :)
Witam Wszystkich.
Nie wiem co się dzieje chyba zostałem oszukany. Trafiłem Jokera + 2 liczby poszedłem z kuponem do kolektury i dowiedziałem się że moja wygrana wynosi 6zł z niedowierzaniem spojrzałem na monitor (6zł). Teraz to już chyba po reklamacjach ponieważ dostałem odrazu swoją wygraną a kuponu już nie zobaczyłem. Co o tym sądzicie?
Trafiłeś Jokera + 2 to powinieneś dostać 139.10 zł> zostałeś oszukany powinieneś poprosić o swój kupon i o wyniku żeby ci wydrukowali jeśli miałeś jakieś wątpliwości bez żadnego gadania dostał byś to. Błąd zrobiłeś że sam nie sprawdziłeś swojej wygranej.
witam wszystkich. Wędrowco netowy Twój sen poniekąd był proroczy. Śniły ci się złotówki jak liczyłeś w markecie, było ich dużo, i faktycznie dużo było cyfr w lotto.(aż 4 ) Hmmmm, wystarczyło puścić ze 100 zakładów .... Ale jak to mówią mądry polak po szkodzie..
Następnym razem będzie lepiej
pozdr. szczery
Następnym razem będzie lepiej
pozdr. szczery
Dużo było przypadków że maszyna się pomyliła. Zawsze sprawdzaj se na lotto.pl zanim odbierzesz będziesz pewniejszy i wrazie czego będziesz miał podstawę do reklamacji POzdro
A teraz wydrukowali by druk z wygranej? Patrze teraz to minimalna wygrana w JOKER wynosi 10zł.
Wynika z tego,że na najniższym szczeblu całej machiny totalizatora sportowego już zaczynają się oszustwa.
kombo >>> jaki przystojniacha z Ciebie :PPPP
A tak wracając do tematu - tutaj na tym portalu było już tyle pisane na ten temat - że encyklopedia w porównaniu do ilości rozważań na ten temat to gazetka :)
Wielu uważa,że to przekręt i nie gra,wielu uważa,że to przekręt i gra dalej (dziwne przypadki) ale są i tacy,którzy uważają,że żadnych przekrętów nie ma.
pozdrawiam
A tak wracając do tematu - tutaj na tym portalu było już tyle pisane na ten temat - że encyklopedia w porównaniu do ilości rozważań na ten temat to gazetka :)
Wielu uważa,że to przekręt i nie gra,wielu uważa,że to przekręt i gra dalej (dziwne przypadki) ale są i tacy,którzy uważają,że żadnych przekrętów nie ma.
pozdrawiam
tata nasz niepozwala się zachować i być sobą jest bardzo niecierpliwy nas straszy szpitalami psychiatrycznymi jest spawaczem o najgorszym zawodzie pracy my lepiej a mam 32 lata i ani razy co minute nie było spokojnie zawsze awantury zaczynał albo prowokował ojciec.
proszę mego ojca józefa filipiuk zabrać na leczenie bo jest niebespieczny dla nas.
moja siostra do nas z piotrem przyniosła psa i papugę a to ciężkie szkody na oczy i kości od papugi psa pokłóte. a w bliskim kauflandzie hiper markecie jest kierowniczka działu kas bożena wróbel.
proszę mego ojca józefa filipiuk zabrać na leczenie bo jest niebespieczny dla nas.
moja siostra do nas z piotrem przyniosła psa i papugę a to ciężkie szkody na oczy i kości od papugi psa pokłóte. a w bliskim kauflandzie hiper markecie jest kierowniczka działu kas bożena wróbel.
Witam wszystkich.TS robi se jaja takie kulki i dwie szóstki bobre he he
bass i Robal_36 >>> kolega , o którym pisałem że wygrał w Lotto 13900zł za 3x "5" zagrane na 1 zakładzie systemem na 8 liczb za 84 zł , grał na swoje własne liczby.
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Kigam ja swoje kupony zawsze sprawdzam sam nim dam sprawdzić automatowi.Maszyna zawsze może się pomylić,tak jak są pomyłki na kasach w supermarkecie.Można ci tylko współczuć,że zrobiono ciebie w balona.
edi8 - gratulacje dla kolegi dobrze wyczuł liczby samemu kreśląc, napewno pozostał niedosyt bo bylo blisko 6 ale i tak piękna wygrana jednak można coś grubszego wygrać.
Zakłady na wieczór posłane.Warunki nadania:ciepło.Osoba przyjmująca:kobieta.Warunki:wiek średni,uroda poniżej przeciętnej.Obsługa:zadowalająca.
madzia77>Witaj.Wiem,że jestem przystojny,często spotykam się z taką opinią.Cieszę się,że jako "nowy" spodobałem się Tobie i mam nadzieję,że często będziemy ze sobą w kontakcie.Mimo iż nie jest to strona towarzyska.Pozdrawiam.
Grając za 84złote,na jedno losowanie wychodzi mi,że wyda się w roku około 10000.
W jednym z żabkojadów,wziąłem dzisiaj zdrapkę za 1zeta,a trafiłem 2zeta(zysk 1zeta)To mnie ucieszyło.
edi8>>
nie chciałbym przegiąć, ale może wiesz, czy były to grane stale, czy zmieniane ?
hipopotan>>
uroda nie jest najważniejsza :)
wyda się powyżej 13000
nie chciałbym przegiąć, ale może wiesz, czy były to grane stale, czy zmieniane ?
hipopotan>>
uroda nie jest najważniejsza :)
wyda się powyżej 13000
Jak kiedyś rozmawiałem z jednym z kolektorów to twierdził,że większość wygranych pada na zakłady systemowe.Jak kogoś stać,żeby na każde losowanie tak stawiał to nic dziwnego,że niektórym uda się więcej trafić,tylko,że oni ładują dużo pieniążków w grę.
Każdy element przy nadawaniu kuponów jest ważny,nawet przelot zwykłej muchy.
Dzisiaj niedziela,więc nie mogłem robić zakupów i doradca dostanie smakołyki dopiero w poniedziałek.A wybór słodyczy jest obecnie ogromny,tylko trzeba uważać na uzębienie.
Przypominam,ze Dawid pokonał Goliata.Ale to był wyjątkowo odważny człowiek,bo kiedy niedzwiedz porywał owcę ze stada,nie bał się udać w pościg i pokonać zwierza.
Ricardos dopiero niedawno zauważyłem liczby w twoich typowaniach.Mój doradca jest szybszy,bo podał kila godzin wcześniej.Przyduś swojego aby działał szybciej.
Hipo nie byłem dostępny i nie miałem czasu na myslenie więc walnąłem byle co
Rafale z Gdyni,módl się do Ojca Pio,on wiele razy pomógł ludziom i nigdy nie był obojętny na czyjeś nieszczęście.
Proszę o podanie, z ilu cyfr składa się numer,na losie
loterii Los Milionos.:P
loterii Los Milionos.:P
Ricardos ja zagrałem na siódemki i przekroczyłem limit chiński.Miałem wydać 2,5zeta a doszło do 5 zeta.Aż z wrażenia byłem bliski zawału.