Wpisy 1 106 290 – 1 106 392
12 września 2012 21:22 → 12 września 2012 21:58, 100 wpisów
rustu
No to świetnie, ze masz takich dobrych przyjaciół przez duże P Takie chwile szybko weryfikują brutalnie kto jest przyjacielem a kto tylko znajomym
No to świetnie, ze masz takich dobrych przyjaciół przez duże P Takie chwile szybko weryfikują brutalnie kto jest przyjacielem a kto tylko znajomym
agatko..oglądam jakiś przygłupi film na Polsacie.Jeszcze nie widziałam w życiu stepujących spartan
Lila
"Poznaj moich Spartan" ? Ja ostatnio nieźle się ubawiłam na wybitnym dziele amerykańskiej kinematografii "Noc żywych kretynów"
"Poznaj moich Spartan" ? Ja ostatnio nieźle się ubawiłam na wybitnym dziele amerykańskiej kinematografii "Noc żywych kretynów"
medea...no Poznaj moich Spartanale to przygłupy i ta Paris Hilton z tym wielkim łapskiem
ja tez ogladam ten film i momentami nie wiem czy sie smiac czy płakać
lila będzie dobrze ja podobno w czepku urodzony tak moja babcia mawiała
Lila
Nikt tak jak Amerykanie nie umie kręcić sensownych parodii. Niemcy próbują i nawet popełnili całkiem niezły But Manitou, ale przyjemność oglądania zawdzięcza ten film tłumaczeniu przez gościa odpowiedzialnego za Schreka
Nikt tak jak Amerykanie nie umie kręcić sensownych parodii. Niemcy próbują i nawet popełnili całkiem niezły But Manitou, ale przyjemność oglądania zawdzięcza ten film tłumaczeniu przez gościa odpowiedzialnego za Schreka
Dziewczyny z tego typu polecam jeszcze "To nie jest kolejna komedia dla kretynów" Tytuł mówi wszystko o treści
A propos sytuacji w naszym kraju znalazłam taki oto "dowcip" :
Dziś 7 na 10 Polaków żyje w stresie, a pozostałych 3 w Londynie.
Dziś 7 na 10 Polaków żyje w stresie, a pozostałych 3 w Londynie.
Lila
A to polecam "7.krasnoludków Las to za mało". Jak na kontynuację to nawet niezłe.
A to polecam "7.krasnoludków Las to za mało". Jak na kontynuację to nawet niezłe.
senna
A co powiesz o tym w kontekście wczorajszego meczu naszej reprezentacji :
Co robi Polak po tym jak polska reprezentacja wygrywa Mundial ?
Wyłącza playstation i idzie spać
A co powiesz o tym w kontekście wczorajszego meczu naszej reprezentacji :
Co robi Polak po tym jak polska reprezentacja wygrywa Mundial ?
Wyłącza playstation i idzie spać
Lila
Jeśli jeszcze nie oglądałaś to polecam na odstresowanie "Zack i Miri kręcą ***" ( ponieważ cenzura działa **** oznacza filmy, których nie chcemy pokazywać naszym dzieciom a które te i tak jakoś dostaną w swoje napalone łapy)
Jeśli jeszcze nie oglądałaś to polecam na odstresowanie "Zack i Miri kręcą ***" ( ponieważ cenzura działa **** oznacza filmy, których nie chcemy pokazywać naszym dzieciom a które te i tak jakoś dostaną w swoje napalone łapy)
biorąc pod uwagę ostatnią falę emigracji to nawet więcej niż 3,
sam byłem trochę czasu
sam byłem trochę czasu
xelom,mrowka hejlila w moim profilu zdjęcie mojej córy jej autorstwa
rustu...ładna dziewczyna Podobna do Ciebie czy do mamy? Ile ma lat? 15?
a ten c*** znowu swoje 3 grosze musi w***olić.Ty też jesteś c***owy i musimy się tu z tobą palancie męczyć tfuuu
nie pisze to ssij pale nie pisz nic w moim kierunku bo Cie keidys zabije
lilcia do mnielat 15 i 7miechów,shock tobie podobać się nie musi...
dziękiartystycza tak uwielbia fotografię i śpiew gra na fortepianie
michellex...bo go już wszyscy mają w dupie to gdzieś się musiał przykleić
rustu to wiele wyjasnia ma artystyczna dusze wiec jest bardzo wrazliwa
rustu...to dobrze że,artystyczna dusza.Przynajmniej nie poszła w jakieś nałogiMa swoje zainteresowania i ma o czym myśleć
Lila...przecież takiego gamonia wszyscy mają dosyc, przyjechal wielce na wakacje po "ciężkiej pracy" i co relaksuje się na mp zawracaniem dupy innym cały dzień?
michellex...to co napisał że mnie zabije to groźba karalna i teraz jakby mi się coś stało wszystko idzie na niego
Lila...to jest psychol, nikt normalny nie życzy nikomu smierci itp
michellex i lila
A jest jeszcze od 2011 art. 190a KK czyli stalking
A jest jeszcze od 2011 art. 190a KK czyli stalking
gaja..przeciez to matoł w ogóle nie ma o czym gadać z takim matołem,ani nie pożartuje ani nic a mniemanie ma o sobie że hoho ihooooooooooooooo jaki on to cudny jest
Dawać te losowanie.. .{{zlazona}
----------------
----------------
Najgorsze w tym wszystkim, że coraz mniej osób decyduje się rozmawiać, choć śledzików jest całkiem sporo.Każdy ma jakąś tam od***ść na tego typu sprawy
kurde czlowiek chce tu wejsc pogadać, posmiac siea nie sie kłocić i spierać i wysluchiwać
medea...a dziwisz się bo ja nie.Jakbym dzisiaj pierwszy raz weszła na MP i zobaczyła takiego karakala to tez bym tylko obserwowała