Wpisy 1 106 190 – 1 106 289
12 września 2012 20:25 → 12 września 2012 21:21, 100 wpisów
senna
U mnie na Dolnym Śląsku będzie jeszcze bardziej zimno, mokro i ponuro
U mnie na Dolnym Śląsku będzie jeszcze bardziej zimno, mokro i ponuro
babcie są super miałem dwie niestety już ich nie ma nikt nie robi już takich pyszności jak one nawet zwykłe z pozoru jedzenie smakowało lepiej,pobawiły,wysłuchały doradziły babcie to skarb
senny ja tak BaBCIA która chowa od urodzenia tak wyszło facet chciał mi córkę zamordowac dostał za próbe zab 11 lat po 5 wyszedł takie życie trzeba dalej
medea76 ja dziś liczę na łut szczęścia wkońcu czas baranków m.in.puściłem jokera 28
tesa masz rację trzeba żyć dalej tylko, że wbrew powiedzeniu czas nie goi wszystkich zmian
rustu
Baranków i Strzelców. Liczby Strzelca przyniosły mi 4/6 o 14-stej a teraz dałam szansę obu
Baranków i Strzelców. Liczby Strzelca przyniosły mi 4/6 o 14-stej a teraz dałam szansę obu
tesa
Niczym się nie przejmuj parafrazując pewna piosenkę 'czasami człowiek musi bo inaczej się udusi"
Niczym się nie przejmuj parafrazując pewna piosenkę 'czasami człowiek musi bo inaczej się udusi"
nie przepraszaj tesa to czat o wszystkim tu gadamy czasem niektórym coś tam przeszkadza ale to wyjątki my tu jak jedna rodzina
tesa
Zawsze łatwiej powiedzieć coś takiego komuś obcemu. Nie zna nas i nie ocenia a jeśli nawet to zrobi to przecież obcy więc możemy to puścić mimo uszu. Masz rację prawo u nas zawsze gdy go potrzebujemy jest bezradne a jak nie potrzebujemy to potrafi sprawic, że życ się odechciewa
Zawsze łatwiej powiedzieć coś takiego komuś obcemu. Nie zna nas i nie ocenia a jeśli nawet to zrobi to przecież obcy więc możemy to puścić mimo uszu. Masz rację prawo u nas zawsze gdy go potrzebujemy jest bezradne a jak nie potrzebujemy to potrafi sprawic, że życ się odechciewa
dla mnie to było straszne gwałt próba zabójstwa ale mam wnuka z tego zajscia nie wiem jak go chronic ludzie ich plotki ma mój skarb 10 lat i jest tylko mój i dziadka czasami nie wiem co mam robic
senna
A jak ma być kiedy wykrywalność przestępstw winduje w górę czajenie się w krzakach koło jedynego wiejskiego sklepu na pijaczków po wypłacie oraz zniechęcanie ofiar przestępstw do ich zgłaszania
A jak ma być kiedy wykrywalność przestępstw winduje w górę czajenie się w krzakach koło jedynego wiejskiego sklepu na pijaczków po wypłacie oraz zniechęcanie ofiar przestępstw do ich zgłaszania
tesa
Na głupotę i ludzkie okrucieństwo nikt jeszcze nie wynalazł niestety skutecznego sposobu
Na głupotę i ludzkie okrucieństwo nikt jeszcze nie wynalazł niestety skutecznego sposobu
Lila
mala
No a ja nie miałam tych 2,5 zeta no i poszło bez plusa
mala
No a ja nie miałam tych 2,5 zeta no i poszło bez plusa
tesa..plotami się nie przejmuj,większość i tak pewnie nieb wie jaka była prawda a połowę sobie dodali.Olej to,bądź zawsze dumna a oni niech się walą na twarz
tesa
To co przeżywasz miał też na myśli Kaczmarski : http://www.youtube.com/watch?v=-_uZ4S7YAzs
To co przeżywasz miał też na myśli Kaczmarski : http://www.youtube.com/watch?v=-_uZ4S7YAzs
senna...rowerzystów skazują,cele zajmują a mordercy,zboczeńcy na wolności chodzą
lila lila tak się cisze ze jestes ja mam chandrę wynurzyłam się tak mi czasami cięzko
tesa..wierzę chociaż nie byłam w takiej sytuacji nigdy.Pewnie każdy z nas coś przeżył z czym mu ciężkonie płakuniaj
Lila
Każdy z nas jest leniwy i pracuje bo musi. Policjanci i prokuratorzy także. A taki pijany rowerzysta to fajny klient. Zazwyczaj zwykły szary człowiek co to z kolegą obalił piwo dla towarzystwa. Nawet jak zwyzywa to potem jest mu głupio i pana władzę przeprosi. Sprawa łatwa prosta i przyjemna no chyba, że w radiowozie zrobi wycieczkę do Rygi. A taki Kaban czy inna wędlinka chałupę może spalić, mordę w ciemnej ulicy kazać obić, samochód wysadzić. No i narobić się trzeba, bo to uczone w prawie karnym bydle i z papugą no i jeszcze bezczelnie mówi ci w oczy, że nic nie powie bo ustalenie co było i jaka w tym jego rola to twoja zakichana robota i ci za nią płacą. Świnia nie człowiek
Każdy z nas jest leniwy i pracuje bo musi. Policjanci i prokuratorzy także. A taki pijany rowerzysta to fajny klient. Zazwyczaj zwykły szary człowiek co to z kolegą obalił piwo dla towarzystwa. Nawet jak zwyzywa to potem jest mu głupio i pana władzę przeprosi. Sprawa łatwa prosta i przyjemna no chyba, że w radiowozie zrobi wycieczkę do Rygi. A taki Kaban czy inna wędlinka chałupę może spalić, mordę w ciemnej ulicy kazać obić, samochód wysadzić. No i narobić się trzeba, bo to uczone w prawie karnym bydle i z papugą no i jeszcze bezczelnie mówi ci w oczy, że nic nie powie bo ustalenie co było i jaka w tym jego rola to twoja zakichana robota i ci za nią płacą. Świnia nie człowiek
tesa a co powiesz na to jak matka stwierdza że zrzeka się praw do dziecka bo sobie nie radzi po czym zostawia ojcu dziecko i mówi zajmij się a sama z kolejnym mężem i 2 dzieci wyjeżdża do niemiec i ma w d... to które zostawila,po pół roku gdy sąd odebrał jej dziecko przyjeżdźa coś załatwić dzwoni do dziecka a gddy te ma żal za te pół roku braku zainteresowania matka stwierdza że to dziecko jest wredne wyrafinowane ręce opadają
tesa
Co można powiedzieć w takiej sytuacji, bo jak rozumiem, że zmiana miejsca zamieszkania nie wchodzi w rachubę
Trzymaj się. Musisz zrobić to dla swojego wnuka. Musisz być dla niego bezpiecznym portem w morzu ludzkiej podłości i małości. Tylko tyle i aż tyle
Co można powiedzieć w takiej sytuacji, bo jak rozumiem, że zmiana miejsca zamieszkania nie wchodzi w rachubę
Trzymaj się. Musisz zrobić to dla swojego wnuka. Musisz być dla niego bezpiecznym portem w morzu ludzkiej podłości i małości. Tylko tyle i aż tyle
dzięki lila ide wnuki połżyc do snu bo to nie koniec mam 2 wnuka też go chowam od urodzenia jeden ma 10 drugi 6 moja córka po próbie zabójstywa nie doszła do siebie i mam drgiego skarba tak ma byc
rustu..z taką matką nie chciałabym mieć w ogóle żadnego kontaktu,nigdy
http://sklep.spojrzenie.com.pl/generator-snow-mozesz-snic-czym-tylko-chcesz-p-182.html
madea specjalnie dla ciebie
madea specjalnie dla ciebie
rustu
W takich sytuacjach a często je spotykam po prostu ręce opadają.
W takich sytuacjach a często je spotykam po prostu ręce opadają.
to c*** nie matkanormalna matka by się nie wyrzekła swojego dziecka ,to jakaś potworzyca
rustu
No i jeszcze pewnie straszy wytoczeniem powództwa o ustalenie kontaktów, przywrócenie władzy rodzicielskiej itp. by Cię zmiękczyć doskonale wiedząc jak w polskim sądzie rodzinnym musi się nagimnastykować facet by udowodnić, ze sam sobie z dzieckiem bez jego mamusi poradzi
No i jeszcze pewnie straszy wytoczeniem powództwa o ustalenie kontaktów, przywrócenie władzy rodzicielskiej itp. by Cię zmiękczyć doskonale wiedząc jak w polskim sądzie rodzinnym musi się nagimnastykować facet by udowodnić, ze sam sobie z dzieckiem bez jego mamusi poradzi
lila przez rok próbowałem naprawić to co matka popsuła przez 14lat wkońcu decyzją sądu umieszczono córkę w ośrodku opiekuńczym bo nie dawałem rady zapanować nad jej postępowaniem ale widuję ją codziennie przez 7 miesięcy współpracując z kuratorem wychowawczyniami psycholngiem wiele się zmieniło na plus
tesa...nie mnie to oceniać,jednak nie wszyscy tak uważają ale tez mam to głęboko w poważaniu co kto o mnie myśli
rustu....na Liebknechta?Tam był taki ośrodek za Nowymm Dworem w takim ala zameczku
rustu to by ci się udało.
Wiem jakie to trudne zmierzyć się z takim wyzwaniem. Tu nie ma prostych metod i środków a najtrudniejsza jest czasem ta piekielna bezradność dorosłego dojrzałego człowieka gdy widzi jak jego dziecko marnuje sobie życie
Wiem jakie to trudne zmierzyć się z takim wyzwaniem. Tu nie ma prostych metod i środków a najtrudniejsza jest czasem ta piekielna bezradność dorosłego dojrzałego człowieka gdy widzi jak jego dziecko marnuje sobie życie
rustu dobrze ze walczysz o córke,zobaczysz ze kiedys ona to bardzo doceni
rustu....Dyrektorką tam była jeśli to ten ośrodek Zofia Gracjasz.Moja sąsiadka z Wrocka
gaja
Masz 100 %, choć pewnie czasami taki rodzic ma wszystkiego dosyć i najchętniej by się poddał.
Masz 100 %, choć pewnie czasami taki rodzic ma wszystkiego dosyć i najchętniej by się poddał.
medea a to cię zaskoczę nie nie stara się matka o przywrócenie praw i pewnie obraziła się że córka nie chce jej widzieć.lila na borowskiej a kadra jest tam super i to też dużo daje
rustu,...a na Borowskiej to nie jest przypadkiem Pogotowie opiekuńcze?
Użytkownik ***player*** dodał nowy komentarz w temacie:
Wygrana blisko 31 000 000 trafi do 1 gracza !
Wygrana blisko 31 000 000 trafi do 1 gracza !
rustu
To świetnie, bo sytuacje z takimi pseudonawróconymi rodzicami to koszmar szczególnie jeśli dziecko ma problemy takie jak Twoja córka.
To świetnie, bo sytuacje z takimi pseudonawróconymi rodzicami to koszmar szczególnie jeśli dziecko ma problemy takie jak Twoja córka.
wreszcie chwila czasu by pobyc wsrod wspanialych pan i panow
Liliu powiedz cos do smiechu
Liliu powiedz cos do smiechu