Wpisy 1 106 393 – 1 106 492
12 września 2012 21:58 → 12 września 2012 22:11, 100 wpisów
michellex
medea76
madea...i on mysli że błyszczy, bo nikt się z nim nie spieraoprocz nas
Michellex.. .
----------------------------
----------------------------
Lila
Wędrowca netowy
michellex..błyszczy normalnie jak muszla klozetowa ,kto na niej siądzie to i tak w nią .....wiesz co
agatkaa
medea76
Medea.. .
-------------------------
-------------------------
michellex
Ale my tez nie powinniśmy wchodzić z nim w konfidencje, bo te nasze pyskówki z nim chluby nam też nie przynoszą
Ale my tez nie powinniśmy wchodzić z nim w konfidencje, bo te nasze pyskówki z nim chluby nam też nie przynoszą
toja
toja: jak to nie reaguje... a myślisz, że dlaczego nie ma już wpisów z tamtej strony?
Lila...jak nie lubie gotować to nie wchodze na strone z gotowaniemi sie nie nabijam z innych że to robią
Albin.. .
---------------------
---------------------
Pasko brak wpisów nie załatwia niczego, on powinien dostać przynajmniej ostrzeżenie
toja
Mi się wydaje, że pewnych rzeczy nawet nadzór 24/24 nie jest w stanie wyeliminować
Mi się wydaje, że pewnych rzeczy nawet nadzór 24/24 nie jest w stanie wyeliminować
Lila zagralas cos wiecej???
no ja przecierałem oczy ze zdumienia... tego jeszcze na chacie nie było
michellex....jak nie lubię kalafiora to go po prostu nie jem kuźwa ale porównanie
Lila...no bo nie wiem jak prosciej wytlumaczyć, żeby niektorzy zrozumieli
Lila
falu
toja: osoba ta dostała blokadę bez ostrzeżenia ... być może był to efekt jakichś niepohamowanych negatywnych emocji mam nadzieję, że się ze mną skontaktuje na email i mi to wyjaśni.
przy takich wyzwiskach człowiek zastanawia się czy tu się logować, Pasko tracisz czatowiczów
toja: no przecież po 30 sekundach od tych wpisów dałem całkowitą blokadę. Już szybciej nie mogłem zareagować...
a kto tu taki agresywny byl
Witajcie wszycy mili i serdeczni
Shockwave..to co napisales do Lili i Rustu..jest ponizej krytyki..kwalifikuje sie do odpowiedzialnosci karnej.kim ty do cholery jestes?..ze tak bezkarnie mozesz Wszystkich obrazac i ublizac..jestes tylko marnym pylem..nic wiecej..udaj sie do poradni i zrob cos ze soba..zanim zrobia to inni..precz chmaro nieczysta
Shockwave..to co napisales do Lili i Rustu..jest ponizej krytyki..kwalifikuje sie do odpowiedzialnosci karnej.kim ty do cholery jestes?..ze tak bezkarnie mozesz Wszystkich obrazac i ublizac..jestes tylko marnym pylem..nic wiecej..udaj sie do poradni i zrob cos ze soba..zanim zrobia to inni..precz chmaro nieczysta
pasko...ja sama przecieram oczy ze zdumienia jak widze moje wpisy
albinlotto.....znajoma też chce wysłać systemem.Zobaczymy co trafi ona a co ja obym nie
Pasko
Ja tym razem poważnie. To nie jest normalne by ktoś aż tak kombinował byle tylko tu wejść i kierować tego typu treści do wybranych przez siebie osób publicznie je poniżać, atakować, wyzywać a teraz wręcz grozić. Postępowanie tej jak rozumiem stale tej samej osoby rozwija się w niepokojący sposób.
Ja tym razem poważnie. To nie jest normalne by ktoś aż tak kombinował byle tylko tu wejść i kierować tego typu treści do wybranych przez siebie osób publicznie je poniżać, atakować, wyzywać a teraz wręcz grozić. Postępowanie tej jak rozumiem stale tej samej osoby rozwija się w niepokojący sposób.
ulexxa
Lila na ile skreslen planujecie zagrac/?
Ulexxa.. .
------------------
------------------
sambiana
Sambiana.. .
------------------
------------------
Toja.. .
---------------
---------------
ulexxa....ja zawsze jestem wesoła,znasz mnie.Ja Ciebie też lofuniam
senna
Shockwave jak tak kozaczysz do kobiet to zapraszam do siebie jak chcesz dam ci adres i wbijaj zobacze jaki kozak netowy jestes heh
206.
marek33
5m
toja
No ja bym w tej sprawie nie była aż takim optymistą. Wczoraj jak zaczęłam go ignorować nagle zostałam zaczepiona przez dwóch użytkowników, których jak tu jestem jeszcze na chacie nie spotkałam. Oczywiście nie mam dowodu, że to nie był zbieg okoliczności,lecz co najmniej dziwny z uwagi na styl wypowiedzi tych osób
No ja bym w tej sprawie nie była aż takim optymistą. Wczoraj jak zaczęłam go ignorować nagle zostałam zaczepiona przez dwóch użytkowników, których jak tu jestem jeszcze na chacie nie spotkałam. Oczywiście nie mam dowodu, że to nie był zbieg okoliczności,lecz co najmniej dziwny z uwagi na styl wypowiedzi tych osób
lila jeszcze jedno zdjęcie w profiluulexxa,sambiana,wędruś,pasko witajcie