Wpisy 1 104 629 – 1 104 728
11 września 2012 20:54 → 11 września 2012 21:22, 100 wpisów
shock..ja na ciebie narzekam?Ja mam na ciebie chłopcze WYJEBANEinteresujesz mnie tyle co śnieg w zeszłym roku
pogodz sie ze w kazdej dziedzinie zycia jestes zerem przy mnie
JAK NA RAZIE TO TY PISZESZ WIECZNIE W MOIM MATOLE !!!!! NAWET W NOCY PISZESZ COŚ O MNIE JAK MNIE NIE MA .jEB SIĘ NA TWARZ YNTELIGENCIE OD 7 BOLEŚCI
1104522. Lila 2012-09-11 (20:20) NASA
Jesuuuuuu znowu naćpany pajac
no kto zaczal pierwszy ?
Jesuuuuuu znowu naćpany pajac
no kto zaczal pierwszy ?
shockwave
Przecież sam piszesz że lubisz palić i się tym chwalisz to co Ci przeszkadza że ci to powtarzamy?
Przecież sam piszesz że lubisz palić i się tym chwalisz to co Ci przeszkadza że ci to powtarzamy?
trawa to narkotyk jak każdy inny.
no własnie,kto zaczął ??
1104457. shockwave 2012-09-11 (18:36)
moze sie zalic ile chce ale w dyskusji udowodnila ze jest pajacem wiec nie obchodzi mnie jej zdanie
idź ty pajacu naćpany nie sięgasz mi nawet do pięt mimo że masz te śmieszna 2 metry
1104457. shockwave 2012-09-11 (18:36)
moze sie zalic ile chce ale w dyskusji udowodnila ze jest pajacem wiec nie obchodzi mnie jej zdanie
idź ty pajacu naćpany nie sięgasz mi nawet do pięt mimo że masz te śmieszna 2 metry
po co wyciagasz z kontekstu jak to sie ulexxa mnie pytala o zdanie
Na pewno zabierałeś do szkoly 10 kanapek z wędliną i dwa litry coca coli:
to nie ulexxa matole to pisała tesa że się na ciebie żalę a ty tak jej odpisałes.Mylisz niki i odstaw to już w koncu
witam wszystkich
i przepraszam za brak dostepu do strony z parkamii transmisji meczu . Nie wiem co się stało nagle brak połaczeni ani dostepu do serwera czekam na wiadomosc od firmy sorki
i przepraszam za brak dostepu do strony z parkamii transmisji meczu . Nie wiem co się stało nagle brak połaczeni ani dostepu do serwera czekam na wiadomosc od firmy sorki
a co mnie to obchodzi kto to napisal , nie musze pamietac kto sie o to mnie dzis pytal w koncu poprawilem wypowiedz
więc odbij ode mnie zaćpana mendoprzecież realnie nie patrzysz na świat tylko wiecznie przez pryzmat dzointa lub spidu.Jesteś niewiarygodny
mogę ci tak podskoczyć że ci łeb spadnie ale po co szkoda mojego cennego czasu
a posiadasz takową ile ma? 4 cm?takie drągale jak ty więcej nie mają a z robakiem to na ryby
bujaj się frajerze naćpany,przecież ty nawet nie wiesz co to dotykale za to wiesz co to onanizm
Lila i ja nie wiem rozłączyło wszystko poczty tez nie ma jak mi dzis nie odpiszą to jutro bede dzwonił do upadlego od 8.00
Korn.. .
----------------------
----------------------
Mała..
-----------------------------
już ci matole powiedziałam a raczej napisałam nie dosiegasz mi nawet do pięt jesteś cienki jak pajęczy mocz
Panoramix.. .
-----------------------
-----------------------
ide na pifko w takim razie juz sie zgadalem dzis mam wolne od aktualizacji stronki po losowaniu
Dobra Lila bujaj dupe w swoja strone nic wiecej do Ciebie nie napisze bo to nie ma sensu ...
1 : 0
Nasi kopacze prowadzą w meczu.. .
witam
Hipcio.. .
Zobacz, kazałem łobuzom wylosowac o godz. 14 liczbę 20 i ...wylosowali.. .
-----------------------------------
Zobacz, kazałem łobuzom wylosowac o godz. 14 liczbę 20 i ...wylosowali.. .
-----------------------------------