Wpisy 1 104 729 – 1 104 828
11 września 2012 21:22 → 11 września 2012 21:45, 100 wpisów
Lilka
hipcio
wędrowca
senna
panoramix
wędrowca
senna
panoramix
Jestem na ...10 miejscu Listy Top 100 za wrzesień.. .
----------------------------------------
znam już wyniki multi z 22.15
Wojtas.. .
-----------------------
-----------------------
agatkaa
będzie 6,36,80
Medea.. .
----------------------------
----------------------------
więcej nie zdradzę,bo mnie namierzą jeszcze
medea
toja
toja
W studiu lotto powinien pojawić się gość egzorcysta,bo te maszyny losujace to diabelski wynalazek:
toja-jak TS nie skręci,to przewiduję 7/10
toja
Baranki zaczynają swój okres żniw jutro od piątej rano, ale najbezpieczniej zagrać o 22.15, bo ostatnio jak w jakimś dniu jest taki przełom to wygrywają i stara i nowa rodzinka księżycowa
mala1438
Trochę cienko bo nagminnie 2/4; 3/6; 4/6,3/4, ale dalej czekam aż w końcu będzie mój fartowny dzień a wtedy TS strzeż się
Baranki zaczynają swój okres żniw jutro od piątej rano, ale najbezpieczniej zagrać o 22.15, bo ostatnio jak w jakimś dniu jest taki przełom to wygrywają i stara i nowa rodzinka księżycowa
mala1438
Trochę cienko bo nagminnie 2/4; 3/6; 4/6,3/4, ale dalej czekam aż w końcu będzie mój fartowny dzień a wtedy TS strzeż się
wstyd curwa tylko.
Moldawia 141 w rankingu a na boisku wcale nie gorsi od naszych niby profesjonalistów.
Rozgonić w pizdu.
Moldawia 141 w rankingu a na boisku wcale nie gorsi od naszych niby profesjonalistów.
Rozgonić w pizdu.
Lila...czytałamjak mam czas to nim wejde to see cofne strone, dwie do tyłu, żeby być w temacie
Naszi piłkarze nie muszą przynajmniej grać w TS, kasa pewna i tak będzię
lila albo lubi jak się inni kłócą może nie ma innej rozrywki albo lubi bajki i myśli że się czegoś o innych dowie
toja
A mało to świrów po świecie chodzi. My w pracy mamy taki problem, że pewien dzieciorób przeżyć nie może faktu wsparcia finansowego dla jego sąsiadki, która wzięła dzieci zmarłej koleżanki z bidula na wychowanie. Jego 12 dzieci wychowuje się samopas w domu syf, kiła i mogiła plus ekstra telewizor plazmowy a on zamiast do roboty się wziąśc to lata i donosi i robi kolejne dzieci co najgorsze niepełnosprawne zarówno fizycznie jak i intelektualnie. Jak to mówią stworzyłeś Boże a nie ma kto dobić
A mało to świrów po świecie chodzi. My w pracy mamy taki problem, że pewien dzieciorób przeżyć nie może faktu wsparcia finansowego dla jego sąsiadki, która wzięła dzieci zmarłej koleżanki z bidula na wychowanie. Jego 12 dzieci wychowuje się samopas w domu syf, kiła i mogiła plus ekstra telewizor plazmowy a on zamiast do roboty się wziąśc to lata i donosi i robi kolejne dzieci co najgorsze niepełnosprawne zarówno fizycznie jak i intelektualnie. Jak to mówią stworzyłeś Boże a nie ma kto dobić
toja....być może,jak dla mnie dno ja go olała i podpaliła zagasiła polała i znowu podpaliła i przyglądała jak się pali
Dawać te losowanie.. .
-------------------------
-------------------------
Lila...ale trzeba mieć w główce, żeby czerpać sartysfakcje w obrażaniu innych, wywoływaniu kłótni itd. przecież wchodzenie tu nie jest obowiazkowe, jak komus nie pasi to