Wpisy 1 104 529 – 1 104 628
11 września 2012 20:22 → 11 września 2012 20:54, 100 wpisów
Hipcio.
dobra dobra
http://muzyka.onet.pl/galerie/fani-pozegnali-waldemara-koconia,5242502,0,galeria-mala.html
hipopotan
musisz czymś popić
czymś na odkażenie
na wszelki wypadek
musisz czymś popić
czymś na odkażenie
na wszelki wypadek
Koszmarny kapitalizm:żeby jak najwiecej zarobić sprzedają zepsutą i chemiczną żywność,a iluminaci i masoni zacierają ręce:
Hipcio.
Gruszka miala byc płynna.
Gruszka miala byc płynna.
Marek.
Znowu było latanie ??
Znowu było latanie ??
Hipcio.. .
---------------------------
---------------------------
Robal.
Mam 36.
Mam 36.
hipo sam hoduj kurki króliki warzywa dużo roboty a jeszcze fola i zdrowe pomidory ale warto od lat to robie choc reszta to chemia
Scolls jest podglądany,na filmie pokazywali,ze londyn caly w kamerach,filmują ludzi 1000 razy dziennie:
+ 20. Może być.. .
--------------------
--------------------
zaraz to ja cie mogę zjebać bo za dużo się z tobą patyczkować też nie będę
Lila a Ty musisz miec radosc jak dajesz fotka prosto po tym jaka papa smerf Ci dal do buzi ...
shock..masz się za inteligenta a prymityw z ciebie zajebisty zapatrzony w siebie. laluś.D
Swoja droga jak piszesz ze mnie ignorujesz od wczoraj to racz nie prowokowac i nie docinaj bo robisz sie z siebie pajaca na kazdym kroku
a Ty jestes bardziej sztuczna niz te pomidory w supermarkecie
więc na c*** piszesz debilu do mnie? Matole?1104561. shockwave 2012-09-11 (20:34)
Lila a Ty musisz miec radosc jak dajesz fotka prosto po tym jaka papa smerf Ci dal do buzi ...
dlugo jeszcze bedziesz powtarzac te zacpany i cpun jak nie rozumiesz tych pojec ?
bo glupia cipo wczesniej sama docinke w moim tekscie zrobilas
z toba już dawno przestałam polemizować bo nie lubię naćpanych ludziomijam narkomanów z daleka
ty sam wcześniej głupi c***u do ulexxy pisałeś coś na mój temat więc się nie dziw mojej reakcji debilu bez szkoły
Teraz najwieksza ulewa jest na zachód od Gdańska.. .
------------------------------------------
------------------------------------------
tesa do damy ? z niej taka dama jak ta figurka na szachownicy , do zbicia
a z ciebie takie cudo jak z koziej dupy reise tasche on chce mieć dzieci takie cudne jak on sam wysoko latasz i jebniesz z wielkim hukiem matole
oczywiście jak się najpierw naćpasz ,nie ważne czym trawką czy spidem
no to chyba dobrze ze chce miec takie jak ja lub lepsze , takie sa zalozenia udanej populacji ktora pcha ten swiat do przodu
z tego co widzę to masz wieeeelkie mniemanie o sobie no tak junior przyjara z toba dzointa wzorowy tatuś buahahahaha
shockwave
Weź wrzuć na luz i skończ te płytkie docinki, ukopcisz się i myślisz że jesteś śmieszny. Lila jest spoko a jak nie rozumiesz jej żartów to Twój problem.
Weź wrzuć na luz i skończ te płytkie docinki, ukopcisz się i myślisz że jesteś śmieszny. Lila jest spoko a jak nie rozumiesz jej żartów to Twój problem.
co ty możesz mieć za udaną populację po tym twoim spidzie,tam juz plemniki poszły dawno spać
Ts nie gram w lotto,bo nie dajesz mi wygrac w multi,popraw sie:
player a ladnie to tak w dyskusji brac udzial nie majac pojecia o co chodzi ?
Lila
caly czas pisz o cpaniu bo nic ciekawszego nie umiesz napisac ...
shockwave
Oczywiście tylko Ty wiesz o co tu chodzi i tylko ty masz taki pasek po prawej stronie do przewijania do góry.
Oczywiście tylko Ty wiesz o co tu chodzi i tylko ty masz taki pasek po prawej stronie do przewijania do góry.
player to sie cofnij o 3 dni i czytaj wszystkie rozmowy i jak skonczysz wyciagniesz wnioski to wroc
Player gratulacje ,zobaczyłem u ciebie wygraną zdrapkę w profilu:
player..onma nasrane,wiecznie chyba najarany,daj sobie spokój,w ogóle nie ma z kim i o czym dyskutować
shock..i odbij ode mnie bo zaczynasz mnie w***iać a za chwilę możesz dostać i ty bana i ja
a nawet player jak tylko dzis przewinales rozmowe to chyba zaczales w zlym miejscu
shockwave
Poważnie jak się cofnę o 3 dni i poczytam to wtedy dasz mi zgodę na wzięcie udziału w rozmowie?
Poważnie jak się cofnę o 3 dni i poczytam to wtedy dasz mi zgodę na wzięcie udziału w rozmowie?
ja mam na ciebie od poczatku wyjebane a ty wiecznie czepiasz się mojego niku nawet jak nie ma mnie na czacie więc jeb się matole sam,bo nawet pewnie nie masz z kim ,nawet przyjaciele cię zostawili żyj i pozwól żyć
Shockwave:musisz kupic sobie maskotkę balwana i trzymac na szafce w pokoju:
Hipopotan
dzięki
ale to jedyna taka wygrana trafiona w EP zielonej
dzięki
ale to jedyna taka wygrana trafiona w EP zielonej
player..nom cofnij się i poczytaj o ile w ogóle jest codla niego wszystko ble wiecznie narzeka to niech za***ala na Hawaje
pozniej znow mi sie ulexxa bedzie spowiadac ze to Lila wciaz na mnie narzeka
Ciekawe jaka jest jego ulubiona liczba, pewnie 77