Wpisy 1 103 457 – 1 103 556
10 września 2012 22:37 → 10 września 2012 23:12, 100 wpisów
Medejcio..dobry duszku..supcio senkow..takich wymarzonych jak "se-kcesz"..moga byc cyferkowe..albo numerkowe..albo..po prostu jakie chcesz
widzisz scolls to jak z tymi co uprawiaja air jumpinga ze propaguja ryzyko i wiekszosc mlodych tez chce takie ekstremalne rzeczy robic a pozniej ludzie gina, hehe
lila...ahh..
shock a Ty swoim postepowaniem posrednio przyczyniasz sie do propagowania takiego wlasnie zachowania i mnie to sie nie podoba,rob sobie co chcesz jaraj ile wejdzie ale nie pisz i nie chwal sie ze Tobie nic nie jest bo to jestes TY a nie ktos kto moze miec w konsekwencji tego ze wezmie z Ciebie przyklad powazne problemy
moze jednak mniej osob sie na to decyduje bo to jednak droga zavawa
scols..ty pintol ..baw się miszelka ..ja juz wychodzie i ide tam w kuchmi,,,
a panstwo ktore pozwala co weekend sie uchlac nie do przytomnosci to lepsze ?
nie macie o czym dyskutować ?
już lepiej pogadajmy o szczycie ekonomicznym w Krynicy
już lepiej pogadajmy o szczycie ekonomicznym w Krynicy
Lilusko..dobranoc sloneczko..spij dobrze i mysl tylko o samych..dobrych i przyjemnych sprawach
snij o..i wysnij
snij o..i wysnij
oczywiscie ze nie maja dobrego wplywu ale nie patrz na media,patrz co Ty robisz i jakie zachowania propagujesz,jak kazdy zacznie od siebie to swiat stanie sie lepszy
ale czemu piszesz ze ja 10 lat jak by to wygladalo ze ciagle 10 lat a nie piszesz ze od 10 lat co pol roku ?
dobra koniec tych powaznych tematow nie ma sensu dyskutowac poniewaz prawda wiadomo lezy po srodku
oczywiscie jest roznica ,dla Ciebie ale nie dla kogos kto jest bardziej podatny na nalogi
Jak myslisz dlaczego ludzie pala papierosy ? nie dlatego ze inni pala ? to moze jednak na tym swiecie jest tak ze w kazdej dziedzinie zycia czlowiek wzoruje sie na innych mimo wszystko ? jak nie to to tamto
miszell..masz pozdrów ..gała młody i ma zona taki wygląda
i dobra uciekam..
i dobra uciekam..
shock naprawde nie ma sensu dyskutowac bo ja uwazam ze nawet jesli jedna osoba wezmie z Ciebie przyklad bo jej sie wydawalo ze to nic zlego a skonczy na dnie to to co piszesz jest naganne
Scoli..jestes supcio madry Facio..
moge poprosic Cie o wskazowki i jakies linki
do snienia..swiadomego?
chcialabym poznac tajniki tego snienia
moge poprosic Cie o wskazowki i jakies linki
do snienia..swiadomego?
chcialabym poznac tajniki tego snienia
niektorzy wezma przyklad z waszych typow obstawia gruba kase bo tak wam gwiazdy pokazaly i straca caly majatek ...
shock zgadza sie hazard to tez nalog i ta stronka moze sie przyczynic do tego ze ktos straci majatek lub zaniedba rodzine,zgadza sie ale nie ma bezposredniego wplywu na organizm i czas aby sie uzaleznic jest duzo dluzszy
no jak to , wystarczy ze raz sie skusi i postawi wysoko , nawet w 1 typowaniu i co
michalinko może byc ortopeda zaczniemy od tej specjalnosci a skonczymy na nieco ciekawszej
shock dobrze wiesz jaki wplyw maja narkortyki na organizm i postrzehganie swiata i jak uzalezniaj hazard dzial calkiem inaczej co nie znaczy ze moze byc rownie wyniszczajacy
Jacki..jak?..jak je zlapac..tak patrzac..wyciagne dlonie zamke oczy i co..za chwile wroci..to co jest..
scols...jak masz twarda ruru sam cchesz saać jaka kobita chcesz iteraz oblicze MM
no moze byc tak ze koles od razu samobojstwo popelni ... w sumie nie ma roznicy nie ?
ale zacznij od tego:
http://chomikuj.pl/oswiecona/*e2*99*a5+01.+ROZW*c3*93J+I+*c5*9aWIADOMO*c5*9a*c4*86/E-BOOKS/*e2*96*ba+SNY*2c+*c5*9bwiadome+*c5*9bnienie*2c+OBE/Adam+Bytof/Adam+Bytof+-+Sny+Wygrywa
na stronce jest password do pliku
http://chomikuj.pl/oswiecona/*e2*99*a5+01.+ROZW*c3*93J+I+*c5*9aWIADOMO*c5*9a*c4*86/E-BOOKS/*e2*96*ba+SNY*2c+*c5*9bwiadome+*c5*9bnienie*2c+OBE/Adam+Bytof/Adam+Bytof+-+Sny+Wygrywa
na stronce jest password do pliku
ulexxa...
Scoli..nie moge wejsc w to pierwsze..jakas angielska wersja..i nie moge jej nawet wylaczyc..musze kompa wylaczyc..nie pierwszy raz ta sama strona zablokowala mi kompa..sorry do zaraz
ulexxa ja narazie ze snow nie typuje bo padam jak zabity kazdego wieczora i nic z tegojak bylem wypoczety i medytowalem to trafilem 4/7 i pare razy 2/7 i 3/7 poza tym jak narazie nie zakodoowalem sobie jeszcze znakow tzn.zamiennikow liczb wiec efekty sa mizerne
scols ..3 cm fajnie i spokojnie nie trzeba napady laska a ty juz masz 25 cm rur na co czekasz nie chcesz zboczuchuu
ulexxa widicznie nie masz programu ktory czyta pliki pdf pintol jaki program ma ulexxa zainstalowac do odczytu tych plikow
scolls...raz po raz wysylam, na jutro w niedz. wysłałam w ogóle to musze Ci podać też moje stale liczby co puszczam, zebyś je raz po raz puścił w EM
krzysio...a z kim Ty teraz po pokojach chodzisz jak nie ma max-a hmmm
Scoli..rozumiem..pewnie nie mam..ale musze wejsc teraz na CCleaner..i wyczysciscic bo ta angielska strona ktorej nie idzie wykasowac..a czesto mi wchodzi-nie wiem dlaczego?..maly druk i dziwnie wyglada..hmm
zbyt czesto pojawia sie u mnie..a mam w kompie za duzo waznych spraw wpisanych.chyba przeniose je na sticka..
zbyt czesto pojawia sie u mnie..a mam w kompie za duzo waznych spraw wpisanych.chyba przeniose je na sticka..
miszel..ja nic nie wiem 13maxa..chyba tak zelka bobo ootoo nie chce brać slubuu i znikam..
krzysioo...aaaa ok.tylko za długo po pokojach się nie wałesaj
scols..no tak dokładnie wiesz
ulexxa opis calej procedury jak przeiwdziec 6 w totka przy pomocy swiadomego snienia ale sprobuj od tego drugiego linku tam jest wszystko latwo wytlumaczone
no co Żela super kobitka zreszta maxowi pisalem ze mu zazdrosze tak pieknej i madrej kobiety