Wpisy 1 103 357 – 1 103 456
10 września 2012 22:25 → 10 września 2012 22:37, 100 wpisów
Przepraszam kto jutro o 14-stej będzie mistrzem ceremonii bo nie dosłyszałam ?
scolls twarde dragi w widoczny sposob niszcza czlowieka fizycznie wiec tu nie ma co gdybac ...
shock no ale kazdy ma swoj rozum i powinien to wiedziec to chyba proste prawda
dobra moi mili spadam spac bo jutro rano do szkoły na 8 i pierwsza lekcja muzyczka-dobrej nocki
lila...ale kuzwa na 14:00 zle podałem ..a na wieczór jest parka 39 i 65..2/2
6/8 z plusemwlasnie sprawdzilemmialem 10zakladow z maszyny
no tak ale zanim sie sam o tym przekona to sie niezle styra i jednak sobie zaszkodzi bardziej, a taki co tylko czasem zapali zielone to przy nim jest pikus
Jeszcze Wygranym, a przegrani jutro wygrają
ulala
Wedrowca
damian
ulala
Wedrowca
damian
No to kurcze jutro o 14-stej bez szaleństw.
Na razie znikam bo zasypiam na siedząco
życzę wszystkim dobrej nocy i dobrych snów
Na razie znikam bo zasypiam na siedząco
życzę wszystkim dobrej nocy i dobrych snów
shock to jest Twoje zdanie moje jest takie ze nawet po jednokrotnym zapaleniu trawki ktos byc moze mlody dobrze zapowiadajacy sie czlowiek moze sie uzaleznic i nawet niech to bedzie 1 na 100 to nie powinno sie propagowac tego typu zachowań
Shock..masz jakies problemy..otworz sie bedzie gucio...meczysz siebie i innych..zrob cos z tym..
gała..siemka..
miszel...
lila..
miszel...
lila..
tak jak Ty wlasnie to robisz a chodzi o to ze ktos sie ze mna nie zgadza i to ja jestem be
styki
BSI
uffffffffffff kto jeszcze ?
jackwar
jano
ulexxa
Lecę..papa..
BSI
uffffffffffff kto jeszcze ?
jackwar
jano
ulexxa
Lecę..papa..
ale ja Ci nie mowie ze nie masz racji ale Ty probojesz mi powiedziec ze jednak to ja nie mam racji i to ja szkodze ;]
Gała,Ulexxa,Andromeda,Lila,Jocia,.zapomnieliście już o mnieTrudno.Dobranoc
niewazne ktos kto jest niedojrzaly i ma powiedzmy 15 lat moze sobie pomyslec:skoro gosciu pali 10 lat i jest mu fajnie to pewnie ja tez moge no i 99 nic sie nie stanie a ten 1 moze spasc na dno dlatego tego nie akceptuje
Zanim zniknę na dobre. Generator wyrzucił na jutro na 14-sta 5,20,58,71
A teraz już definitywnie znikam
A teraz już definitywnie znikam
no i ja scolls od poczatku mowie ze kazdy ma swoj rozum i robi co chce i jak chce a na niektore tematy kazdy ma rozne poglady i na tym polega dyskusja i dobrze wiem o tym ze jestem w mniejszosci i dlatego wiekszosc jest przeciwko bo to normalne
lila .. ty teraz idziesz juz spać łózku z mezem xxx ja juz wiem