Wpisy 110 301 – 110 400
7 maja 2010 15:57 → 8 maja 2010 13:14, 100 wpisów
Trafiłem 5/10 i obrazek liczy kasę :)))
Pozdrawiam wszystkich :)
Pozdrawiam wszystkich :)
no masz dzis nie puscilam liczb granych od kilku dni bo miałam spraw pare na głowie to bach liczby padły;/
Gratuluję Rafał 5z10,mi poszło gorzej bo trafiłem tylko3z10.Być może moje słabe typowanie wynikło z powodu niejakiego osobnika ibuprom,który wbijał igły w mojego doradcę.Podejrzewam spisek hipnotyzera,który chce pozbyć się bałwana.Już udało się mu wywołać zakłócenia i brak Lily i Hosi.
Już niedługo będę musiał wysłać kupony i zastanawiam się jaki obrać kierunek.Na 1400 zakład nadał mi mój sługa,ale wieczorem muszę wziąć los we własne ręce.
Jak podliczył mi bałwan,stawiam na liczby parzyste.Jak nie wygram bałwan będzie musiał ograniczyć słodycze.
Według mnie te osoby działają na podobnej zasadzie,dziel i rządz.Czyli skłócić ludzi,atakując Kogucika,albo wpisy o gotowaniu Lily.Bo chcą zawładnąć czatem a nie podoba im się,że to im się nie udało.Specjalnie sprowokowali Lily do sporów i Hosię a póznej głupio się cieszą.Profesor Bałwan nie lubi takiego zachowania.
Przy okazji pozdrawiam spokojnym osobników.Kogucik i Madzia77 nie przejmujcie się,że ktoś wam przeszkadza w pisaniu.
Witam Wszystkich.
Na wieczór jestem zmuszony posłać kupon na dziesięć skreśleń,bo koszty utrzymania bałwana rosną.Dobrze,że ma apetyt ale jako doradca musi mi lepiej typować liczby,żebym pozbył się minusa.Pozdrawiam.
Na 1400 kazał mi stawiać jako pewniaka41,a poszło 42czyli ciągle są małe niedociągnięcia.
Mag.. Witam i pozdrawiam.
Witaj Wędrowco,czy możesz podać jakie według Ciebie nie pójdą liczby w multi?
Przy okazji przyszła mi myśl,że najlepiej wysyłać kupony samemu a nie być zmuszonym do skorzystania z pomocy sługi.
Sam9- typowanie liczb na "nie" to nic trudnego. Gorzej z tymi na "TAK."
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Bałwan pokazuje mi na mapach,że znów nietoperze mieszały w kulkach,bo nie padły końcówki z 9.
falu: ja widzę Twoje typy
http://www.multipasko.pl/typowania/falu/multi-lotek/
http://www.multipasko.pl/typowania/falu/multi-lotek/
Hipcio- poszukaj dokładnie. Kilka dni temu podałem zestaw na .nie. w mm. Tych liczb z tego zestawu nie skreślaj do WRZEŚNIA.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Hipcio >>> witaj :)
czytałem o tym nie dobrym osobniku co tak nie ładnie pisał!!!
Pozdrawiam :)))
czytałem o tym nie dobrym osobniku co tak nie ładnie pisał!!!
Pozdrawiam :)))
Akurat wychodzę nadać kupony Rafał.A ten osobnik nie dość,że nie podawał liczb to czepił się doradcy.
Mag.. -tekstu jeszcze nie przetłumaczyłem, brak czasu/naprawiam autko/. Pozdrawiam.
Kocio i Mag.. . Czasami w typowaniach używam metody MISTRZA Davida C. Ja jestem dopiero na etapie przedszkola. Więcej znajdziesz w artykule poniżej. Przeczytaj, warto.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Może ktoś sprawdzić?
https://www.expekt.com/sports/
Mnie w trakcie przyjmowania wywaliło.
Tylko strona serwisowa wchodzi.
https://www.expekt.com/sports/
Mnie w trakcie przyjmowania wywaliło.
Tylko strona serwisowa wchodzi.
Monet------no niestety nie działa.....
Witam wszystkich... Dziś na 22 poszło coś takiego.
Rozpis 3/5 MM 22,36,37,45,77 stawka x2 koszt 50 zł. Kasa z buka się złożyła troszkę. Gracie ludzie co na dziś ciekawego? Pozdro PASKO and all
Rozpis 3/5 MM 22,36,37,45,77 stawka x2 koszt 50 zł. Kasa z buka się złożyła troszkę. Gracie ludzie co na dziś ciekawego? Pozdro PASKO and all
o rety rety !
ciemność widzę
i
niczego nie będzie
pozdrawiam i
powodzenia
ciemność widzę
i
niczego nie będzie
pozdrawiam i
powodzenia
tym razem podziękuję. zobaczy się min 3 i zwrot ale licze na + ponad pol bani.
hej wszystkim. Jakie macie typu na dzisiejsze losowanie euro millions ? mój pewniak to 4
Dziękuję wszystkim ,którym się chciało.
A Expekt to mnie już mocno wk*urwia.
Chyba czas się ewakuować do innego buka.
Pozdr.
A Expekt to mnie już mocno wk*urwia.
Chyba czas się ewakuować do innego buka.
Pozdr.
Kocio- wymagania żeby znaleźć ten artykuł nie są wygórowane- wystarczy znać język polski i wejść na stronę www.multipasko.pl/
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Wędrowca netowy dzięki myślałem że może w innym miejcu jest he i do tego w inym języku niż polski i rosyjskim
bella34 ja narazie "trenuję" dobór parek bo mam chęć zagrać za stówkę na jedną parkę
Kocio- przeczytaj artykuł; "Można przewidzieć wynik Totolotka".
Koszmar,przegrałem trzy zdrapki w kolekturze i keno,poszły oboki.
Wędrowca netowy to cię powinno zainteresować. http://www.paranormalne.pl/index.php?showtopic=4354
KOCIO - witaj.
Jak tam J?
Dyszy jeszcze jakoś?
Nie zauważyłem wygranej a w puli na dziś jest Miś Bańka.
Co do gry w MM na 2/2 to ja bym się wstrzymał, bo raz wygrasz a potem przegrasz.
Jak tam J?
Dyszy jeszcze jakoś?
Nie zauważyłem wygranej a w puli na dziś jest Miś Bańka.
Co do gry w MM na 2/2 to ja bym się wstrzymał, bo raz wygrasz a potem przegrasz.
Teraz pozostaje mi liczyć jedynie na wygraną w multi.Proszę grzecznie o wylosowanie moich liczb,bo mam duże straty.
Witaj SirMavins.Joker jakoś leci a co do parek w mm za stówkę chcę puszczać sporadycznie ale z większym prawdopodobieństwem że nie odniosę porażki
Proszę by maszyna odpuściła sobie liczby 1,2,3,bo na nie nie grałem.
Panie Pasko ja typowalem dzisiaj rowniez 10 w multi i wszystkie typy sa ok ale wogole nie ma dzieisatek a zawsze typuje wszystkie ale ok moze to jakas pomyłka .Pozdrawiam
Czy jest ktoś odważny i może zdradzić jakie liczby wydrukował mu chybik?
falu: wygląda na to, że zrobiłeś błąd: 80,30,50,3,1,15,17,16,80,13
W przyszłości wprowadzę walidację i przed zapisem będzie informacja i możliwość poprawy.
Pozdrawiam
W przyszłości wprowadzę walidację i przed zapisem będzie informacja i możliwość poprawy.
Pozdrawiam
Pasko, a może zrób po prostu 10 pól do typowania każdej liczby oddzielnie :)
Mam pytanie,czy ktoś próbował grając w keno wysłać w ostatniej minucie kilkadziesiąt zakładów i jak mu poszło.Bo ja sam nie mogę tego sprawdzić czy jest możliwe pokonanie komputera gdyż gram na jedno losowanie na pojedynczy zakład.
okaże się już niedługo jaki joker życze wygranych a ja do pracy śmigam
Uśmiałem się.
Dnia 15 stycznia 2010 13:27 wysłałem do TS email następującej treści:
"Szanowni państwo kiedy umożliwicie zawierania zakładów drogą internetową? Powinniście iść z postępem, z duchem czasu. Dając tylko i wyłącznie możliwość gry w MM L MiniL w kolekturach sprawiacie, ze wiele osób zrezygnuje z gry wu Was. Z poważaniem ..."
Odpowiedź nadeszła...dziś, tj. 7 maja 2010 15:58
"Witam,
Dziękuję za list i zainteresowanie naszymi grami.
Aby móc udzielić wyczerpującej informacji w tej sprawie przekazałam otrzymaną wiadomość do Zespołu Prawnego.
Uzyskałam odpowiedź, że zawieranie zakładów on-line na dzień dzisiejszy nie jest możliwe, ponieważ jest nie zgodne z obowiązującą ustawą z dnia 19 listopada 2009 r. o grach hazardowych (Dz. U. z 2009 r. Nr 201 poz.1540) jak również z § 4 regulaminu gry liczbowej Lotto. Regulamin Lotto został zatwierdzony przez ministra właściwego do spraw finansów publicznych, odpowiada wymogom ustawowym a gra Lotto nie może być przeprowadzana w sposób sprzeczny z regulaminem.
Elżbieta Machała
Specjalista
Zespół PR i Komunikacji"
REFLEKS pod miesiącach.
Dnia 15 stycznia 2010 13:27 wysłałem do TS email następującej treści:
"Szanowni państwo kiedy umożliwicie zawierania zakładów drogą internetową? Powinniście iść z postępem, z duchem czasu. Dając tylko i wyłącznie możliwość gry w MM L MiniL w kolekturach sprawiacie, ze wiele osób zrezygnuje z gry wu Was. Z poważaniem ..."
Odpowiedź nadeszła...dziś, tj. 7 maja 2010 15:58
"Witam,
Dziękuję za list i zainteresowanie naszymi grami.
Aby móc udzielić wyczerpującej informacji w tej sprawie przekazałam otrzymaną wiadomość do Zespołu Prawnego.
Uzyskałam odpowiedź, że zawieranie zakładów on-line na dzień dzisiejszy nie jest możliwe, ponieważ jest nie zgodne z obowiązującą ustawą z dnia 19 listopada 2009 r. o grach hazardowych (Dz. U. z 2009 r. Nr 201 poz.1540) jak również z § 4 regulaminu gry liczbowej Lotto. Regulamin Lotto został zatwierdzony przez ministra właściwego do spraw finansów publicznych, odpowiada wymogom ustawowym a gra Lotto nie może być przeprowadzana w sposób sprzeczny z regulaminem.
Elżbieta Machała
Specjalista
Zespół PR i Komunikacji"
REFLEKS pod miesiącach.
Wniosek: może i TS ma superkomputery, ale "specjalistów" to ma do bani...
Pomijam fakt, że na takie pytanie w ciągu "minuty" m.in. na stronie PASKO pojawiała się właściwa odpowiedź, o treści <> tej samej, którą mi po 4 miesiącach przysłano.
Pomijam fakt, że na takie pytanie w ciągu "minuty" m.in. na stronie PASKO pojawiała się właściwa odpowiedź, o treści <> tej samej, którą mi po 4 miesiącach przysłano.
po kilku latach kończę przygodę z grami, na początku był MM, teraz przyszedł czas na lotto i mini. Za drogi to interes aby w to grać. Pieniądze to nie wszystko. Właściwie to pieniądze nie są ważne, bo najważniejsze jest coś innego. Ale to dyskusja na inny temat. Pozdrawiam. Koniec gry.
Porównując ceny gier lotto w Polsce i w UK powinno być tak.
1). Lotto -2pln.
2). Mm, mini, joker- 1 pln.
3). Zdrapki- 1pln.
/przy tych cenach TS omijam i będę omijał z daleka!/.
1). Lotto -2pln.
2). Mm, mini, joker- 1 pln.
3). Zdrapki- 1pln.
/przy tych cenach TS omijam i będę omijał z daleka!/.
Mag.. . W moim autku "padła"skrzynia biegów. Polski totolotek omijam z daleka, ale zaczęłem się przyglądać Euromilionom. Tam będzie łatwo wygrać, bo losowanie jest raz w tygodniu.
Witam.Wędrowca Netowy.Napisałeś,że liczby na:nie,to nic
trudnego,to wytypuj 43 liczby na nie,w Lotto.
Przepraszam,że w tym tygodniu piszę ,zbyt pużno na czacie
wracam z pracy o 23,00 a wstaję rano.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie,życząc dużo trafień.
trudnego,to wytypuj 43 liczby na nie,w Lotto.
Przepraszam,że w tym tygodniu piszę ,zbyt pużno na czacie
wracam z pracy o 23,00 a wstaję rano.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie,życząc dużo trafień.
PYTANIE: czy ktoś się orientuje jak jest z ilością zawieranych zakładów w Jokerze w porównaniu z Twoim Szczęśliwym Numerkiem? W TSN grałem często a teraz od początku wprowadzenia Jokera ani razu w niego nie zagrałem. Jak trafiałem numerek to często miałem ponad 10 złotych a teraz za tego Jokera jest zawsze dziesięć. TSN zlikwidowano tłumacząc to małą sprzedażą,dlatego ciekawy jestem jak jest w przypadku Jokera-kolejnego w ostatnich miesiącach "genialnego" posunięcia totalizatora.
Na jutro w Lotto,stawiam taką szóstkę:49,37,38,24,14,4
Jeżeli skończę pracę wcześniej,zapodam jeszcze jedną
szóstkę:P
Jeżeli skończę pracę wcześniej,zapodam jeszcze jedną
szóstkę:P
MCSI>>
wdaje mi się, że J jest jeszcze mniej popularny niż TSN...
i nie ma się czemu dziwić ;)
wdaje mi się, że J jest jeszcze mniej popularny niż TSN...
i nie ma się czemu dziwić ;)
MCSI: ilość zawieranych zakładów w Jokera jest podana w dziale "Wygrane" tutaj na stronie. Pozdrawiam
Hej Wszystkim Szczęśliwcom.
I J znowu gra pierwsze skrzypce.
J+4 0 0,00 zł
J+3 2 5 096,80 zł
J+2 113 139,10 zł
J+1 950 31,10 zł
J+0 2555 10,00 zł
0+4 2 5 096,80 zł
0+3 113 109,10 zł.
Miś Bańka zwiększył swój pękaty brzuszek...
I J znowu gra pierwsze skrzypce.
J+4 0 0,00 zł
J+3 2 5 096,80 zł
J+2 113 139,10 zł
J+1 950 31,10 zł
J+0 2555 10,00 zł
0+4 2 5 096,80 zł
0+3 113 109,10 zł.
Miś Bańka zwiększył swój pękaty brzuszek...
Witam.Coś spokojnie tu dzisiaj,więc podam dziś liczby na dwa losowania do MM oto one: 9,34,3,39,60,41,57,14,15,44.Wczoraj w pierwszym losowaniu było trafionych 4 liczby,natomiast w drugim ani jedna.I to właśnie jest piekne.Ja nie gram w realu bo kursy są nie opłacalne i bandytko złodziejskie,ale dla zabawy to nawet niewinny da sie powiesić.Pozdrawiam HIPOPOTAMA i przykro mi że był wczoraj narażony na niestosowne zachowanie jednego z graczy.Jednak zarówno Hipcio jak i bałwan zachowali zimną krew (u bałwana to normalne)i w sposób kulturalny dali odpust chamstwu.Widać od razu różnice w wychowaniu.Makumba może być dumny,a bałwan zasłużył na kostkę najlepszej czekolady.Pozdrawiam serdecznie i do boju.Wszystkim życze wygranych w Miarę potrzeb i duuuużo humoru.
koguciku19.
Jeśli masz trafienie na poziomie 4/10, to może warto rozbić też 10-tkę i grać tylko tymi, które wchodzą?
Wczoraj wybrałeś taki zestaw:
9--9-5---34-03-39----60-42-17-07-41.
Wypadły te (0X=ta, która nie):
X--X-5---0X-0X-0X----0X-42-17-07-0X.
Prowadzisz jakiś bilans tego typowania?
Jeśli nie, to szkoda, a jeśli tak, to gdyby wyniki były podobne lub takie same, mam na myśli grupy*, można by łączyć je i uzyskiwać najmniej parki.
Poza tym, jak widzę wybierasz wg czasu oczekiwania, od najdłużej do najkrócej, mniej więcej.
Pozdrawiam
Jeśli masz trafienie na poziomie 4/10, to może warto rozbić też 10-tkę i grać tylko tymi, które wchodzą?
Wczoraj wybrałeś taki zestaw:
9--9-5---34-03-39----60-42-17-07-41.
Wypadły te (0X=ta, która nie):
X--X-5---0X-0X-0X----0X-42-17-07-0X.
Prowadzisz jakiś bilans tego typowania?
Jeśli nie, to szkoda, a jeśli tak, to gdyby wyniki były podobne lub takie same, mam na myśli grupy*, można by łączyć je i uzyskiwać najmniej parki.
Poza tym, jak widzę wybierasz wg czasu oczekiwania, od najdłużej do najkrócej, mniej więcej.
Pozdrawiam
Witam wszystkich.Wczoraj wieczorem udało mi się trafić jedynie 4z10.Warunki nadania:kolektura pechowa.Przyjmująca zakłady:płeć żeńska.Warunki:przeciętne.
A wczorajsze walki Pudziana i Japończyka i druga z Japończykiem były dla mnie zaskoczeniem.Bo Pudzian wygrał niewielką przewagą,a jego przeciwnik to jak mówili trzecia liga,a na dodatek miał mniejsze wymiary.O drugiej walce nie warto wspominać,zawodnik ten przyniósł wstyd Polsce,dwa razy uderzył Japończyka w jądra nieprzepisowo.Wstyd powinien być przegrany a nie dostać zwycięskiego pasa.
KENO.
4/5 to 10 złotych.
http://lotto-centrum.com/keno-tabela_wygranych.php5
4/5 to 10 złotych.
http://lotto-centrum.com/keno-tabela_wygranych.php5
W związku z niedoborem pieniążków zmuszony jestem nie grać na 1400,a dopiero na wieczorne losowanie multi.
Ricardos widzę,że w mini poszła twoja ulubiona liczba 27.Czy w czwartek udało ci się więc trafić choć troję?
W walce Pudziana zaskoczyło mnie,że tak szybko się zmęczył.Bo jako strongmen potrafi wielokrotnie dzwigać olbrzymie ciężary,a Japończykiem poruszył jedynie na początku a pózniej oklapł.Gdyby walka trwała dłużej być może Japończyk mógłby odnieść nawet zwycięstwo.
hipopotan... jak wysyłam to dwa zakłady na 5 i na 8 skresleń.
staram się je wysłać jakieś 30 sekund przed losowaniem
staram się je wysłać jakieś 30 sekund przed losowaniem
Kathy jak wczoraj przegrałem trzy zdrapki to chciałem się odegrać w keno i puściłem jeden zakład w ostatniej minucie,ale stawiałem liczby bezmyślnie bo było niewiele czasu i na 6 skreśleń trafiłem 2 liczby i 3 obok.
hipciu... jak nie masz czasu to bierz na ch/t. dwa razy trafiłam 6/7
Kathy mam jeszcze pytanie o której godzinie nadałaś keno,bo wydaje mi się,że są takie czasy kiedy tak mało grających,że komputer bez problemu może wybrać oboki.A kiedy więcej osób gra ma trudniej.
hipcio...z moich obserwacji wynika, że w keno jak liczby zaczynają "chodzić" to potrafią przez kilka losowań takie same być a potem cicho sza. godzina nadania raczej nieistotna jest w keno bo za dużo losowań na dzień. poobserwuj na www.klubkeno.pl
hipopotan w mini gram tylko w soboty ale na dzis nie daje 27 ale zaufam maszynie na ch/t
Właśnie trudno coś w keno zauważyć,bo wielkie ilości losowań a na dodatek ekran w kolekturze,bez przerwy zmienia wyświetlanie i trudno się skupić.Ale posłucham twoich rad Kathy.