Wpisy 1 102 650 – 1 102 749
10 września 2012 17:50 → 10 września 2012 18:49, 100 wpisów
gg ano dziś miałem w zodiaku 2x 10 2x 10ty i 2 x 100 tys i w bonusie 1000 zł
trisetum w pt. w ona/on 3x60.000 było, ale symbole nie pasowały- kobity pozamieniały się z chłopami
majwoj 60ki muszą stadem polecieć; odkąd mam skarbonkę gram ostrożniej
dziś pożałowałem na +, i trafiłbym i byłbym 1 zł do przodu, a tak 0,5zł na-
Agatcia....
musze Cie usciskac i ucalowac
tak wdeplam..z doskoku..
Drapku..
musze Cie usciskac i ucalowac
tak wdeplam..z doskoku..
Drapku..
majwoj
to 1,15,19 mi sie podoba- może odżałuję 2,5- coś dołożę i zagram na 7/7
to 1,15,19 mi sie podoba- może odżałuję 2,5- coś dołożę i zagram na 7/7
zielona herbatke mowisz hmm..a ja chyba rumianeczku zaparze na moj..zeswirkowany zoladek
jutro jade do de. wiec chyba zawitam do..doktora
lo jery jak ja to "szafne"
lo jery jak ja to "szafne"
ulexxa
i zawsze zaczynaj dzień od 1-2 szklanek wody stołowej- nigdy od kawy , herbaty itp.
i zawsze zaczynaj dzień od 1-2 szklanek wody stołowej- nigdy od kawy , herbaty itp.
ulexxa, nie z apteki tylko taki z aloewera, herbalife itp- poszukaj w necie
Drapku..hmm a ja zawsze od kawy zaczynam....no teraz kilka dni to powiem Ci..ze kawa mi nie smakuje cos..wezme pare lyczkow..i odstawiam..
ulexxa, ja kiedyś piłem tylko kolorowe napoje gazowane- teraz się tego nie tknę, a jak już to mnie brzuch boli- i pamiętaj o wodzie na czczo
Drapek dzis zjadlam az..pare lyzeczek maslanki i kawalek suchego chlebcia..powiem Tobie ze jestem szczesliwa..gdy nie widze i czuje zapachu potraw..
Drapi..nie cierpie i nigdy nie lubialam slodkich napoi..tylko woda mineralna ale niegazowana....moze pije jej zbyt malo
ulexxa,za duzo przezylas i to Ci sie na zdrowiu odbilo,ale
pamietaj nie zadreczaj sie
pamietaj nie zadreczaj sie
ja preferuję w miarę zdrowe odżywianie-- zapewniam że warto zmienić nawyki żywieniowe
ja uwielbiam jagody leśne i orzechy laskowe i milkę z orzechami, ale koniecznie z de
Agatci....nie robie tego..to cialo robi ze mna co chce..moze taka jest prawidlowosc..hmm przeciez natura taka jest dla zwierzat ze gdy sa chore..to nie jedza tylko spia..moze u mnie tez tak jest..zobacze jutro co powie lekarz..chociaz jade do de. do lekarza z mezem..ale przy okazji wyskocze ze soba po porade..
Drapciu..alez masz smaczki..na mnie to jednak wogole nie dziala..wrecz przeciwnie..
Mirnam..kiedys miales w profilku..pieknego konika....mozesz go wrzucic jak mozesz..wiem ze byl pieknasny
ulexxa
nie ,jestem na podkarpaciu, w tym roku nie będę w świnoujściu/ międzyzdr. może w przyszłym
nie ,jestem na podkarpaciu, w tym roku nie będę w świnoujściu/ międzyzdr. może w przyszłym
aa..myslalam ze teraz jestes w S-ciu..czy jezdzisz tu na urlop?
jesli moge zapytac..
jesli moge zapytac..
ulexxa
wiem, klikaliśmy o tym kiedyś- plażę wolę w św./ ale klimat fajniejszy w mzdr.
wiem, klikaliśmy o tym kiedyś- plażę wolę w św./ ale klimat fajniejszy w mzdr.
Drapi..wiesz co..marze przeniesc sie w gory lub inny piekny zakatek Pl.morze to dla mnie normalka
mirnam
ja wczoraj w xl 30zł za pierwszym razem, jutro spróbuję u jolki- też dziś paczkę nową otwarła
ja wczoraj w xl 30zł za pierwszym razem, jutro spróbuję u jolki- też dziś paczkę nową otwarła
Drapciu....pogadamy jeszcze nie raz mam nadzieje..jutro czeka mnie dluzsza podroz do Berlina..
tam jest super zespol medyczny z kazdej dziedziny
tam jest super zespol medyczny z kazdej dziedziny
Drapi..a jak sie Tobie podoba obecna promenada w M-jach..
bo mnie nie bardzo..zrobili betonowa promenade
bo mnie nie bardzo..zrobili betonowa promenade
ulexxa, ostatnio byłem rok temu, wiec nie wiem czy coś się zmieniło
Drapi..wiesz co mie wkurza najbardziej..
w okresie letnim przeprawic sie promem do S-cia to horror..
czeka sie po 2 godz. lub wiecej
w okresie letnim przeprawic sie promem do S-cia to horror..
czeka sie po 2 godz. lub wiecej