Wpisy 1 102 350 – 1 102 449
10 września 2012 13:36 → 10 września 2012 14:03, 100 wpisów
Lila...mój jak za długo biega, aportuje kija itd. to kuleje na prawą łape więc uważamy już na niego, ale mój też najchudszy nie jestweterynarz mówił, że 3-5kg mógłby mieć mniejale to futropo wykapaniu nie jest wcale taki szeroki
miszel...mój profil ...jeszcze raz wystawiam twój foto..ok
lila ..ty tez jeden raz gadzinka..
lila ..ty tez jeden raz gadzinka..
profilu foto takie same wystawiałem
kondi...klikasz na grupę,dodaj wpis i tam po prawej stronie masz w takiej czerwonej ramce że dodaj swój avatar,klikasz na to otworzy się okienko żebys podał nik ,hasło i wybierz plik i wklejasz i już
miszel...
lila... ty nie obchodzisz
krzysio...ale tak poważnie nie można bo czasami można beknąć nieźle
teraz musze posuzkać w starych zdjęciach jakiegoś seksownego avatra
kondi1
A dlaczego nici ? Jeszcze rano przed pracą puściłam 6 na dzisiaj oraz 4 z generatora numerologicznego. Wyliczyłam też czwórkę dla Ryb i Skorpionów na wieczór : 14,43,63,65 czyli po pracy będzie co puścić
A dlaczego nici ? Jeszcze rano przed pracą puściłam 6 na dzisiaj oraz 4 z generatora numerologicznego. Wyliczyłam też czwórkę dla Ryb i Skorpionów na wieczór : 14,43,63,65 czyli po pracy będzie co puścić
miszell..nie płacz jak małe dziecko samica ..wróciłem norma foto ..
krzysio...zglosimy Cie za upublicznianie zdjęć bez praw autorskich i do animalsów, za wykorzystywanie zwierząt przy remoncie
michellex..Ty też Wielkopolska a dokładnie skąd? Krotoszyn? czy znowu cos popieprzyłam
miszel...pasko ..nic nie moze zablokować np kto kraść foto jak w profilu ..
ja inaczej wiem jak
ja inaczej wiem jak
miszel..
michellex...no ja do J mam kawałek ale zawsze jak jadę do Wrocławia to przejeżdżam przez J akurat koło JW i biedronki chyba
michellex...ciekawe czy do krzysia prosto czy za rondem w prawo i w lewo
lila...rozumiem przez wiem gdzie J.. .. miałaś nie mówić
Lila....chodz bysmy miały pół Polski przejechać to i tak go znajdziemy
Znacii jeszcze jakes take strony z typami lotto piszcie na maliszewski83@gmail.com
witam wszystkich koło 18 do was zawitam teraz muszę jeszcze pracować klienci
Krzysio.
Nikt nie mówi,a wszyscy wiedzą.
Nikt nie mówi,a wszyscy wiedzą.
michellex...krzysio miał kiedyś napisane koło nika skąd jest a teraz kombinuje
Lila...pewnietylko niech cos dobrego ugotuje, bo po podróży zgłodniejemy
michellex....i niech nam posłanie w stodole wygodne zrobi ,no chyba że śpimy w aucie trzecia opcja,wracamy do domu
lila...sam mi tłumaczył, chyba chce żebysmy wpadłytu niby fotki, tu tamto, przeciez wprost nie powie, wstydzi się
emerytka46
Liczby na 22.15 dla Ryb i Skorpionów wg generatora numerologicznego podałam wyżej kondi1 może coś ci się przyda
tesa
elamalik1
A propos Twojego pytania to o jakie strony ci chodzi ?
Liczby na 22.15 dla Ryb i Skorpionów wg generatora numerologicznego podałam wyżej kondi1 może coś ci się przyda
tesa
elamalik1
A propos Twojego pytania to o jakie strony ci chodzi ?
miszel...jesteś obcaa jak ty gdzie chcesz stać osrodek na rynku ...ja schowam dokoła w sklepie ok ..
jak znajomy nie trzeba schowam ..
jak znajomy nie trzeba schowam ..
Lila
michellex
lila..a ty nie wstydzisz się pewnie jesteś powazna
medea76
Medea.Dzięki
emerytka 46
powodzenia wyslanym
Albin
kondi1
Kochany to cyferki na wieczór są Poza tym jak sama wspominałam wcześniej generator nie jest doskonały zazwyczaj daje 2/4, 3/4 a kilka już razy wyrzucił liczby dające 4/4, lecz niestety czasami lubią też wpadac odwrotności wyrzuconych liczb lub takie wykombinowane w podany emerytce sposób
Kochany to cyferki na wieczór są Poza tym jak sama wspominałam wcześniej generator nie jest doskonały zazwyczaj daje 2/4, 3/4 a kilka już razy wyrzucił liczby dające 4/4, lecz niestety czasami lubią też wpadac odwrotności wyrzuconych liczb lub takie wykombinowane w podany emerytce sposób
krzysio...a czego mam się wstydzić? Że przyjedziemy do Ciebie żeby Cię poznać?Wstyd mamy obie zakryty
medea, potraktuję to tak, że 42-43 i 14-15 są dczisaij w priorytecie