Wpisy 1 102 250 – 1 102 349
10 września 2012 13:01 → 10 września 2012 13:36, 100 wpisów
michellex..ja juz dzisiaj byłam w mieście i się puściłam ale krzysio mi dał swoje dwie liczby i wysłałam teścia a co niech się też raz puści
jackwar
zgadza się, ten ruch teesa, to niezła paskuda dla graczy...
A pamiętasz sam początek tsn-a ? z tymi zestawami - a, b i c ?
zgadza się, ten ruch teesa, to niezła paskuda dla graczy...
A pamiętasz sam początek tsn-a ? z tymi zestawami - a, b i c ?
kondi 1
Ja nigdy i się nie wybieram. I tak momentami miałam chwile szaleństwa w grach TS, więc taka głupia nie jestem by ryzykować, że mi się tam spodoba
Ja nigdy i się nie wybieram. I tak momentami miałam chwile szaleństwa w grach TS, więc taka głupia nie jestem by ryzykować, że mi się tam spodoba
Lila...a jak, jak wszyscy to wszyscynawet teścia puszczanie nie minie
kondi 1
Tak, ale w trochę taki skomplikowany sposób, bo obstawiam numery dla nie swojego znaku zodiaku, ale tego który w danym dniu ma fartowny dzień ze względu na położenie księżyca. Zwariowane, ale 5/6, 4/4 oraz 5/7 pozwala trafić. Niestety jeszcze dość rzadko i dzielnie pracuję nad doskonaleniem metody typowania cyferek
Tak, ale w trochę taki skomplikowany sposób, bo obstawiam numery dla nie swojego znaku zodiaku, ale tego który w danym dniu ma fartowny dzień ze względu na położenie księżyca. Zwariowane, ale 5/6, 4/4 oraz 5/7 pozwala trafić. Niestety jeszcze dość rzadko i dzielnie pracuję nad doskonaleniem metody typowania cyferek
Robal.Witaj
Jest kościół św.Polikarpa w Gdańsku.
Jest kościół św.Polikarpa w Gdańsku.
u nas właściciel kolektury chyba nie wpłacał do totalizatora i na chwilę go zastopowali...chyba nie pierwszy raz juz
kondi 1
Ano tyle, że dzisiaj jest fartowny dzień dla Ryb i Skorpionów Oczywiście pod warunkiem, że nie trwa pusty kurs księżyca
Ano tyle, że dzisiaj jest fartowny dzień dla Ryb i Skorpionów Oczywiście pod warunkiem, że nie trwa pusty kurs księżyca
medea, lae dlaczego dla ryb i skorpionów? Pusty bieg Księżyca też wiem o co chodzi...
Dla skorpionów
e46
nie mówię, że nie ma takiego imienia... coś kojarzę z literatury... to dość odległe...
kondi To Twoje zdjęcie ?
nie mówię, że nie ma takiego imienia... coś kojarzę z literatury... to dość odległe...
kondi To Twoje zdjęcie ?
lila, wolę myśleć, że przynoszę szczęście niż że pech na mnie przełazi. Teraz żona na uchodźtwie wiec inne rzeczy chodzą mi po głowie
Lila
Zażądajmy by nam to opowiedział stosując biblijny test na prawdomówność (pamiętasz gdzie się trzyma rękę przy składaniu przysiąg)
Zażądajmy by nam to opowiedział stosując biblijny test na prawdomówność (pamiętasz gdzie się trzyma rękę przy składaniu przysiąg)
michellex..jak obie byśmy w takim pokoju wylądowały to nie byłoby źle ,kupa śmiechu
cholera,znowu nacisnąłem alt+strzałka i wszystko do góry nogami przekręciło
emerytka
Jak tyś skorpion to sobie jeszcze cyferki na horoskopfree sprawdź i te u mnie na profilu. Uwaga trzeba do nich podchodzić kreatywnie, bo lubią sobie wpadac też ich odwrotności, sumy cyfr, sumy i wyniki odejmowania liczb itp. podobne
Jak tyś skorpion to sobie jeszcze cyferki na horoskopfree sprawdź i te u mnie na profilu. Uwaga trzeba do nich podchodzić kreatywnie, bo lubią sobie wpadac też ich odwrotności, sumy cyfr, sumy i wyniki odejmowania liczb itp. podobne
Medea.
Wyślę,ale wieczorem.Teraz już się puściłam.
Wyślę,ale wieczorem.Teraz już się puściłam.
*Zielona Gazeta (wszystkie Regionalne wydania Świąteczne - Grudzień 1999)
Nareszcie pojawiły się na naszym rynku rodzime programy komputerowe zwiększające szansę wygranej w Lotto. A jest o co grać. Największa wygrana padła w Dużym Lotku w październiku 1998 roku w Andrychowie - ponad 3 miliony złotych. O takiej wygranej marzy każdy grający. ////// to były czasy
Nareszcie pojawiły się na naszym rynku rodzime programy komputerowe zwiększające szansę wygranej w Lotto. A jest o co grać. Największa wygrana padła w Dużym Lotku w październiku 1998 roku w Andrychowie - ponad 3 miliony złotych. O takiej wygranej marzy każdy grający. ////// to były czasy
kondi..idzie idzie,miesiąc się jeszcze nie skończył.Ostatnio Tobie szło i co? Gdzie wylądowałeś
co myślicie program z systemami? http://lotto.informacja.pl/index.php?go=programy
lila, bo nagle czas na neta mi uciekł i nie mogłem spokojnie zatypować
kondi...mi w interesach dobrze idzie i to najważniejsze,w typowaniach nie musi
Liluś
No coś ty na nabiale, dlatego kobiety nie mogły zeznawać w sądzie bo nie mogły z przyczyn praktycznych potwierdzić swojej prawdomówności
No coś ty na nabiale, dlatego kobiety nie mogły zeznawać w sądzie bo nie mogły z przyczyn praktycznych potwierdzić swojej prawdomówności
no tak lila, to co w rzeczyswistości wazniejsze od wirtualnych ***ołek
michellex.....mojemu psu wąsy wypadająKuźwa co się dzieje? Jak on bez wąsów będzie wyglądał
kondi 1
Jak już wiesz jeszcze jestem.Najciekawsze jest to, że wokół mnie w pracy istne tornado a ja mam polecenie siedzieć i czekać aż będę potrzebna
Jak już wiesz jeszcze jestem.Najciekawsze jest to, że wokół mnie w pracy istne tornado a ja mam polecenie siedzieć i czekać aż będę potrzebna
Lila...jak troche wyleci to niby normalnegorzej jak wszystkie naraz wypadna
medea...to dobrze,przynajmniej nie jesteś taka zalatana jak zawsze
michellex...wczoraj mu jeden wypadł a dzisiaj drugi mam nadzieję że,mu wszystkie nie wypadną on już też trochę dziadek jest
Lila...ładne pieski, oczka mają śliczne mój ma 8 lat i juz mu dajemy zapobiegawczo tabletki na wzmocnienie stawów, żeby nie było problemów za chwile
michellex....no ja chyba też zacznę chociaż weterynarz nic mi o takowych nie wspominał i nawet nie zaproponował mój lata jeszcze jak szalony ale ostatnio mu się lekko po weselu przytyło
Lila...no trzeba uważać już teraz na wage, bo jak stawy pojdą to du..zrób mu małą diete chodz to nie jest łatwe
Lila...po weselu podobno małżonkowie tyjaale pies pierwsze słysze
michellex..bo każdy mu coś rzuciłale w sobotę i wczoraj trochę polatał po lesie tak więc zobaczymy co będzie dalej teraz nie dostaje nic oprócz karmy suchej
miszel...widziałem fotoo