Wpisy 1 093 973 – 1 094 072
4 września 2012 20:28 → 4 września 2012 20:52, 100 wpisów
11 i 22 mamy raz w miesiacu trzeba jakos to wykorzystac .11 wrzesnia rocznica wtc - nie ma znaczenia , 1 wrzesnia - wybuch wojny -nie ma znaczenia
multuś
Wiesz co tak dla zabawy liczby związane z tamtym wydarzeniem zapiszę w profilu i po losowaniach 11 września zobaczymy
Wiesz co tak dla zabawy liczby związane z tamtym wydarzeniem zapiszę w profilu i po losowaniach 11 września zobaczymy
Robal TEN wynalazek teraz będzie puszczany tylko w czwartki w ten dzień nieraz wpada a dzisiaj skromnie za 10
albinlotto
No rzeczywiście znowu jesteś Krewni z albinem.multimulti na czele spakowani i wysłani paczką za pośrednictwem Poczty Polskiej do Abu Dabi
No rzeczywiście znowu jesteś Krewni z albinem.multimulti na czele spakowani i wysłani paczką za pośrednictwem Poczty Polskiej do Abu Dabi
Robal zaszalałem na sobotę i miałem dwie trafione ale się nie poddaję
lila
lila
sylwia wybralas wielokrotnosc 5 dzisiaj jest 4 wrzesnia moze 4-8-16-32 i 9
deki72
Co można powiedzieć o sytuacji gdy jak natchniony prorok biblijny nawracam wszystkich na metody delikatnie mówiąc ezoteryczne a potem gdy intuicja podpowiada by je wykorzystać to oczywiście dodaję liczby z analiz i zamiast 4/4,5/7+,5/6 dzisiaj o 14 trafia mi się 4 złote na 10 wydanych
Co można powiedzieć o sytuacji gdy jak natchniony prorok biblijny nawracam wszystkich na metody delikatnie mówiąc ezoteryczne a potem gdy intuicja podpowiada by je wykorzystać to oczywiście dodaję liczby z analiz i zamiast 4/4,5/7+,5/6 dzisiaj o 14 trafia mi się 4 złote na 10 wydanych
jackwar
Niestety mimo szczerych chęci pomocy ze strony sprawdzonego serwisu musiałam zostawić do sprawdzenia i wyceny bo coś padło tylko nie wiadomo co
Niestety mimo szczerych chęci pomocy ze strony sprawdzonego serwisu musiałam zostawić do sprawdzenia i wyceny bo coś padło tylko nie wiadomo co
multuś
Dzisiejszy dzień to 9 więc 9,18,27,36,45,54,63,72 rządzą
Dzisiejszy dzień to 9 więc 9,18,27,36,45,54,63,72 rządzą
multuś 80 ta piąteczka też ładna, 4,9,13,16,32 - zamiast ósemeczki wstawiłabym 13stkę
medea Ja nie gram o miliony , nie gram o tysiące , gram o setki i z marnym skutkiem
.
. Witojcie
. Witojcie
no tak , zasilacze padają i mogą zwalić płytę główną , niektórzy płyte główną naprawiają ale nie zawsze się da , po za płytą mogło jeszcze siąść wiele innych rzeczy . Jaki miał procesor ?
jackwar
To znaczy mówili co to może być, ale ja nie zrozumiałam ich języka jakby z jakiejś innej planety byli
To znaczy mówili co to może być, ale ja nie zrozumiałam ich języka jakby z jakiejś innej planety byli
.
. 3 , 4 , 5
. 3 , 4 , 5
deki i słusznie ja też nie gram o miliony... Taka 5teczka w mini w zupełności mi wystarczy
jackwar
I tu właśnie mamy problem, że nie mam pojęcia. Jestem muzycznie i technicznie upośledzona. Brat informatyk takimi rzeczami się dla mnie zajmuje, ale na moje nieszczęście buja się przez następne dwa tygodnie na Kanarach
I tu właśnie mamy problem, że nie mam pojęcia. Jestem muzycznie i technicznie upośledzona. Brat informatyk takimi rzeczami się dla mnie zajmuje, ale na moje nieszczęście buja się przez następne dwa tygodnie na Kanarach
medea , jak wygram w mini to ci kupie drugi , zobaczymy jak mi liczby podałaś czy z serca ?
.czesc lila
.
.
deki72
Ja wiem, że ty poważny cżłowiek, ale podaj znak zodiaku i datę urodzenia (lub numerologiczną liczbę urodzeniową) to ci podam czy masz fartowny dzień w tym miesiącu
Ja wiem, że ty poważny cżłowiek, ale podaj znak zodiaku i datę urodzenia (lub numerologiczną liczbę urodzeniową) to ci podam czy masz fartowny dzień w tym miesiącu
medea , to ty pędem do niego , pewnie zostawił jakiś wolny laptop
jackwar
A to ja już się zaczynam bać, bo Lewkom fartowny czas skończył się o 17.42 i bądź tu mądry czy kolejne dwa czy poprzednie dwa będą miały szczęście
A to ja już się zaczynam bać, bo Lewkom fartowny czas skończył się o 17.42 i bądź tu mądry czy kolejne dwa czy poprzednie dwa będą miały szczęście
deki...taaaa kawał nie no przesadziłam ale 5 jak nic więcej na wadze
jackwar
On we Wrocku mieszka a kutwa jeden jeszcze hasło założył na to swoje wypasione cudo i nie chciał zdradzić.
On we Wrocku mieszka a kutwa jeden jeszcze hasło założył na to swoje wypasione cudo i nie chciał zdradzić.
.witaj jackwar i reszta
.
.
medea , tak to jest z informatykami , nawet żonie nie wierzą a co dopiero rodzinie choć z żoną to mają racie, wszak to obca kobita
lilka nie idę do dentysty, domowymi sposobami gnojka przyjatwię
mala...dawaj maila do Pasko i wskakuj na huga będziemy Cię na żywo widzieć i paska też
Możecie mi wyjaśnić bo od jakiegoś czasu czytam wpisy o liczbach związanych ze znakami zodiaku itd. Jak to się ma do maszyny losującej?
mala da Tobie znieczulenie nawet nie poczujesz ale czy oto chodzi hm nie wiem
franek
mala557 no i trzymam kciuki
A propos sadystologa szczęka mi opadła gdy się okazało, że mój brat i ja mamy jakieś tam genetyczne cudactwa z korzeniami i wyrwać ząbek może tylko sadystolog-chirurg. Mój brat załapał się jeszcze po przodkach na jakieś cudo dzięki któremu tuż po trzydziestce trzeba było zrobić leczenie za prawie 30 tys zeta no i bez gwarancji, że te wszystkie implanty, mostki i inne badziewie nie będzie zaraz do wymiany
mala557 no i trzymam kciuki
A propos sadystologa szczęka mi opadła gdy się okazało, że mój brat i ja mamy jakieś tam genetyczne cudactwa z korzeniami i wyrwać ząbek może tylko sadystolog-chirurg. Mój brat załapał się jeszcze po przodkach na jakieś cudo dzięki któremu tuż po trzydziestce trzeba było zrobić leczenie za prawie 30 tys zeta no i bez gwarancji, że te wszystkie implanty, mostki i inne badziewie nie będzie zaraz do wymiany
deki72 kiedyś jak dentysta - sadysta dał mi znieczulenie to zemdlałam i od tamtej pory unikam takich lekarzy jak tylko mogę, spier...lam gdzie pieprz rośnie