Wpisy 1 094 073 – 1 094 172
4 września 2012 20:52 → 4 września 2012 21:13, 100 wpisów
lilka trza by było coś wetknąć, żeby dziura była niewidoczna
deki72
deki72
Lila: no ja wierzę że ktoś ma jaja a tak poza tym to nie trzeba pokazywać twarzy, można wyłączyć kamerę.
Mr Pawel
Oczywiście nijak. Założenie jest takie, że każdy z nas powinien mieć któregoś dnia szansę na wygraną bo to gra losowa. Dlaczego więc nie wziąć liczb od wróżki prawdopodobieństwo trafienia jest takie same jeśli parapsychologia nie działa a jeśli działa to jesteśmy do przodu
Oczywiście nijak. Założenie jest takie, że każdy z nas powinien mieć któregoś dnia szansę na wygraną bo to gra losowa. Dlaczego więc nie wziąć liczb od wróżki prawdopodobieństwo trafienia jest takie same jeśli parapsychologia nie działa a jeśli działa to jesteśmy do przodu
lilka oj przeżyłam wtedy, dostałam 4 zastrzyki w podniebienie strzał był tak silny, że zemdlałam na fotelu, jak mnie ocucili to następną taką dawkę mi dorzucili
Pasko..o czym Ty piszesz? Jakie jajajaja to tu większe mamy my kobity jak nie jeden facet
MrPaweł , tu się pisze o wszystkim ,a nie długo będzie temat ,, i ja też byłem matką i rodziłem "
Chcesz posłuchać ?
Chcesz posłuchać ?
medea no niby racja. Masz już jakieś sukcesy dzięki takiej grze?
Pasko myślisz, że ktoś się odważy Proponuję: Jeden Pan i Jedna Pani do pary Kto na ochotnika
Pasko
Pomysł naprawdę fajny, choć dla mnie trochę zbyt nowoczesny. Nigdy się nie przekonałam do kamerek internetowych oraz innych tego typu form rozmawiania twarzą w twarz przez internet. Może się przełamię i zmienię zdanie, ale najpierw niestety muszę odzyskać sprzęt umożliwiający korzystanie z tego pomysł. Trzymam kciuki
Pomysł naprawdę fajny, choć dla mnie trochę zbyt nowoczesny. Nigdy się nie przekonałam do kamerek internetowych oraz innych tego typu form rozmawiania twarzą w twarz przez internet. Może się przełamię i zmienię zdanie, ale najpierw niestety muszę odzyskać sprzęt umożliwiający korzystanie z tego pomysł. Trzymam kciuki
Witam.
Lila
jackwar jestem na tej stronie już jakiś czas i wiem, że jest tu poruszanych wiele kwestii niezwiązanych z lotkiem czy bukmaherką.
mala...ja dostałam kiedyś 2 znieczulenia,chyba z 13 lat temu i jak ciągnął to bolało jak diabli mimo wszystkopowiedział lekarz że chyba potrzebuję końską dawkę bo normalna na mnie nie działa
Mala.
Wszystko co możliwe,oprócz kaskady.
Wszystko co możliwe,oprócz kaskady.
Pasko , ja też bym się pisał ale muszę dysk wymienić na inny i od nowa system postawić , teraz mam po awarii włożony 20giga i nawet losowań nie mogę oblukać .
Deki
MR Pawel
Powiem szczerze jeśli chodzi o ten pomysł z położeniem księżyca w znakach zodiaku to jest on bardzo świeży. Ale wczoraj liczby dla Strzelca pozwalały tak jak wcześniej napisałam na trafienie 4/4,2/3 oraz 5/7 a dzisiaj o czternastej liczby strzelca dawały 5/6 czyli warto nad tym pomysłem popracować.
Powiem szczerze jeśli chodzi o ten pomysł z położeniem księżyca w znakach zodiaku to jest on bardzo świeży. Ale wczoraj liczby dla Strzelca pozwalały tak jak wcześniej napisałam na trafienie 4/4,2/3 oraz 5/7 a dzisiaj o czternastej liczby strzelca dawały 5/6 czyli warto nad tym pomysłem popracować.
lilka mnie też bolało jak ciągnął mimo zastrzyków znieczulających
Ktoś wzywała Dr.Maxa specjalista w dziedzinach :
stomatolog
ginekolog położnik
malarz
tapeciarz
mineciarz
itd.
stomatolog
ginekolog położnik
malarz
tapeciarz
mineciarz
itd.
mala to siedząc na fotelu dentystycznym wyobrażaj sobie numerki a potem na kupon
max
Ale zanim zabierzesz się za przegląd instalacji poproszę o potwierdzenie kompetencji na piśmie
Ale zanim zabierzesz się za przegląd instalacji poproszę o potwierdzenie kompetencji na piśmie
mala..nie bój sięidź do jakiegoś dobrego lekarza a najlepiej kobiety w tym przypadku
Mr Pawel
Powoli wyłaniają się pewne prawidłowości. Znaki zodiaku są podzielone na takie 4 grupy po trzy według zasady, że gdy ksieżyc jest w znaku jednego z nich to pozostałym sprzyja szczęście w grach losowych. Po kilku próbach okazuje się, że jest zawsze jeden lider czyli np. gdy księżyc jest w baranie tak jak był dzisiaj do 17 to szczęśliwe są przeważnie cyfry dla Strzelca a dla kolejnego znaku z tej grupy też ale mniej liczb się trafia.
Powoli wyłaniają się pewne prawidłowości. Znaki zodiaku są podzielone na takie 4 grupy po trzy według zasady, że gdy ksieżyc jest w znaku jednego z nich to pozostałym sprzyja szczęście w grach losowych. Po kilku próbach okazuje się, że jest zawsze jeden lider czyli np. gdy księżyc jest w baranie tak jak był dzisiaj do 17 to szczęśliwe są przeważnie cyfry dla Strzelca a dla kolejnego znaku z tej grupy też ale mniej liczb się trafia.
medea no to nieźle. Wystarczy sprawdzić te znaki i jest wtedy pula liczb którymi gramy
Lila
Chodzi o moje nietrafione podejrzenie prezentu dla ciebie. Miałaś dostać małego aligatorka czyli Zestaw zrób to sam - torebka i nuty a ja myślałam, że turbo świnkę morska w pieluchomajtkach produkujących z jej odchodów prąd z źródeł odnawialnych
Chodzi o moje nietrafione podejrzenie prezentu dla ciebie. Miałaś dostać małego aligatorka czyli Zestaw zrób to sam - torebka i nuty a ja myślałam, że turbo świnkę morska w pieluchomajtkach produkujących z jej odchodów prąd z źródeł odnawialnych
Pracuję w tych zawodach tak czy nie ...ktoś musi pracować by ktoś mógł odpoczywać
Lila ..obejmuje mnie tajemnica zawodowa ..nie mogę opowiadać co w pracy robię
Mr Pawel
Rzeczywiście pula się zmniejsza jeśli chcesz to rozkład układu księżyca oraz podstawowy zestaw tygodniowy liczb dla znaków zodiaku znajdziesz u mnie na profilu. Do tego należy dorzucić cyfry jakie codziennie dla kazdego znaku są publikowane na stronie horoskopfree oraz wygenerowane przez znajdujący się na tamtej stronie kalkulator numerologiczny
Rzeczywiście pula się zmniejsza jeśli chcesz to rozkład układu księżyca oraz podstawowy zestaw tygodniowy liczb dla znaków zodiaku znajdziesz u mnie na profilu. Do tego należy dorzucić cyfry jakie codziennie dla kazdego znaku są publikowane na stronie horoskopfree oraz wygenerowane przez znajdujący się na tamtej stronie kalkulator numerologiczny