Wpisy 1 093 673 – 1 093 772
4 września 2012 16:27 → 4 września 2012 19:00, 100 wpisów
.
. Wieczor chcialem
. Wieczor chcialem
Wędrowco.Nie ma również takiego wyrazu "śię"
emerytka hehe
Przepraszam,ale samo się nasunęło.
Emerytka.....
Jak wpiszę w komórce wyraz " się". to po naciśnięciu na klawisz kolejno wyswietla.. .
Się >> sie >> sid >> pie >> pię >> she >> phe >> rid >> się.. .
--------------------------------------
Emerytka, to taki nadmiarowy znak nad literką, ale mniej razi niż .......zamiana litery 'ó' na 'u'.
-------------------------
Jak wpiszę w komórce wyraz " się". to po naciśnięciu na klawisz kolejno wyswietla.. .
Się >> sie >> sid >> pie >> pię >> she >> phe >> rid >> się.. .
--------------------------------------
Emerytka, to taki nadmiarowy znak nad literką, ale mniej razi niż .......zamiana litery 'ó' na 'u'.
-------------------------
Emerytka.. .
-------------------
-------------------
Wędrowco.
Przeprosiłam.Nie lubię nikomu zwracać uwagi
Przeprosiłam.Nie lubię nikomu zwracać uwagi
Emerytka, masz rację.. .
Po wpisaniu dodatkowego znaku nad literką 'S', słownik zainstalowany w komórce nie wyświetli wyrazu..."śię", tylko ... "się".. .
--------------------------------
Po wpisaniu dodatkowego znaku nad literką 'S', słownik zainstalowany w komórce nie wyświetli wyrazu..."śię", tylko ... "się".. .
--------------------------------
Widzisz,sama mam wątpliwości,czy pisać"zwracać uwagę"czy "zwracać
uwagi".A z przecinkami to dopiero mam kłopot.
uwagi".A z przecinkami to dopiero mam kłopot.
Emerytka.. .
-------------------------------
-------------------------------
WN.
Niech szlag trafi takie szczescie. Znajdujesz dwie dychy, kolo nosa przechodzi kilka fajnych okazji na wygrane w mm a teraz jeszcze sie okazuje ze to laptop padl a nie kabel zasilajacy i Bog jeden wie czy naprawa w ogole sie oplaci i bedzie mozliwe. Teraz jeszcze jak to zwykle bywa pewnie nic nie trafie wieczorem
Medea.. .
-------------------
-------------------
To warto wiedzieć.. .
Wielki Słownik Ortograficzny. www.so.pwn.pl
------------------------
Wielki Słownik Ortograficzny. www.so.pwn.pl
------------------------
Trisetum
Niestety prawie 6 lat wiec to prawie zabytek ale bardzo go lubie no i niestety nie mam kasy na wymiane
Niestety prawie 6 lat wiec to prawie zabytek ale bardzo go lubie no i niestety nie mam kasy na wymiane
Medea
Objawy jak przy braku zasilania?
To mało prawdopodobne żeby sam lap.
Medali nie przewód to zasilacz.
Idź do dobrego serwisu.
Objawy jak przy braku zasilania?
To mało prawdopodobne żeby sam lap.
Medali nie przewód to zasilacz.
Idź do dobrego serwisu.
6 lat temu laptop kosztował...dużo za dużo
--------------------------
--------------------------
medea na pociesznie dziś za 1400 zł możesz mieć lapka na poziomie takim jak 6 lat temu kosztować on 4 tysiace
Trisetum
Jeszcze te 1500 trzeba miec ;-)
joker witam
Bylam w zaufanym serwisie (postawili na nogi kompa rodzicow) i tam niestety okazalo sie ze i zasilacz i laptop. Na razie musialam zostawic do wyceny, ale facet z serwisu nie byl optymista :-)
Jeszcze te 1500 trzeba miec ;-)
joker witam
Bylam w zaufanym serwisie (postawili na nogi kompa rodzicow) i tam niestety okazalo sie ze i zasilacz i laptop. Na razie musialam zostawic do wyceny, ale facet z serwisu nie byl optymista :-)
Medea.. .
Nie daj sie tak latwo zbyc.. . Kazdy nowoczesny zasilacz do laptopa nie jest latwo ' spalic'. Ma zabezpieczenie przed poborem zbyt duzego pradu, nadmiernym wzrostem temperatury.... .
Popros jakiegos znajomego, co ma miernik cyfrowy, niech sprawdzi, czy na wyjsciu zasilacza jest stale napiecie. Moj zasilacz do laptopa ma na wyjsciu...18 v.
Nie daj sie tak latwo zbyc.. . Kazdy nowoczesny zasilacz do laptopa nie jest latwo ' spalic'. Ma zabezpieczenie przed poborem zbyt duzego pradu, nadmiernym wzrostem temperatury.... .
Popros jakiegos znajomego, co ma miernik cyfrowy, niech sprawdzi, czy na wyjsciu zasilacza jest stale napiecie. Moj zasilacz do laptopa ma na wyjsciu...18 v.
Trisetum
HP Pavilion vel Pavulonik lub bardziej familiarnie Edzio jak nie wlaczysz sie w piec minut to jak ci przyloze to ci sie diody poprzelaja ;-)
Na przyszlosc chyba sobie HP odpuszcze
HP Pavilion vel Pavulonik lub bardziej familiarnie Edzio jak nie wlaczysz sie w piec minut to jak ci przyloze to ci sie diody poprzelaja ;-)
Na przyszlosc chyba sobie HP odpuszcze
wedrowiec
Dziekuje za rade jestem totalnym melepeta w tych sprawach :-)
Dziekuje za rade jestem totalnym melepeta w tych sprawach :-)
medea ja mam Asusa 5 letniego dziennie praktycznie 12 h "on" dwoje siostrzeńców na tym mi śmiga i to na grach "on line" gdzie wala ile wlezie po guzikach i jak na razie zero awari
medea, hp sobie odpusc proponuje apple'a - troche drogi ale powinnas byc zadowolona tanszy asus - troche blyszczacy -niezly i stary ,dobry acer - wytrzymaly na upadki -mam 10-lat bez naprawy
Pod chatem pojawił się artykuł na temat chata z Totalizatorem oraz tutorial krok po kroku jak dołączyć do kręgów multipasko, aby może w przyszłości zrobić fajne spotkania na żywo
a ja puściłem j 31, i namówiłem jeszcze klienta jolki na takiego samego i dziś mnie opieprzył za stratę 2,5zł, a sam trafił z cht j+1
w keno 5/8 i 3/5, krzyż. xl-5zł
multuś tylko ile apple kosztuje do 3 tysiaków 11" kupisz i koniec wszystko od 4,5 w góre
gg36
majwoj23
majwoj23
Multus i trisetum
Dziekuje za rady jestestescie kochani zapisalam sobie nazwy
Teraz jeszcze 4/5 w mini i odpuszcze sobie naprawe Edzia a jesli z mini nie wyjdzie to trzeba poszukac jakiejs fuchy
Dziekuje za rady jestestescie kochani zapisalam sobie nazwy
Teraz jeszcze 4/5 w mini i odpuszcze sobie naprawe Edzia a jesli z mini nie wyjdzie to trzeba poszukac jakiejs fuchy
gg36 a ja 36,42
witaj albinlotto,trisetum,hartge,Wędrowco,medea76 i pozostali
witaj albinlotto,trisetum,hartge,Wędrowco,medea76 i pozostali
rustu2009
Dzień dobry
majwoj23
trisetum
gg36
medea76
Damian
rustu2009
trisetum
gg36
medea76
Damian
rustu2009
medea dla Ciebie również
gg36 jak wygrane w zdrapkach? co tam konkretnego Tobie wpadło?
multuś 80 witam
s.y.l.w.i.a ty jestes 100% nówka czy zagladalas juz tu bez wpisow na czat?
multuś w multi pewniak to liczba 43 w mini 29
albinlotto ja nie nówka udzielam się tu konkretnie tylko przyszedł czas na zmianę nicku bo tamten mi pecha przynosi ostatnio
majwoj
Chlopaki w mini bedzie cos z tych :
3,11,12,30,39
7,18,23,27,38
8,18,21,27,41
9,13,18,23,27
Albo na nastepce mojego pavulonika bede musiala poczekac do.trzynastki
Chlopaki w mini bedzie cos z tych :
3,11,12,30,39
7,18,23,27,38
8,18,21,27,41
9,13,18,23,27
Albo na nastepce mojego pavulonika bede musiala poczekac do.trzynastki
gg36 znów 50zł łał
s.y.l.w.i.a to jaki stary nik mialas
albinlotto a z jaką Sylwią rozmawiałeś wcześniej? nie pamiętasz?
medea z komóreczki piszesz prawda?
mala557?
gg36 tym bardziej wielkie
albinlotto
gg36
ja jestem grzeczna dziewczynka
s.y.l.w.i.a tamten byl dobry nik
albinlotto i jest nadal ale zmiana czasami potrzebna
gg36 no i u mam jeszcze smoczka przy nicku, czuję się tak młodo
albinlotto
gg36 to tak niecenzuralnie