Wpisy 1 093 133 – 1 093 232
3 września 2012 23:30 → 4 września 2012 03:37, 100 wpisów
i ja lece dobronoc wszytkim spokojnej nocki i cyferkowych snów babki
ok.ja też spadam Spokojnej Nocy Wszystkim Życzei jutro Wysokich Wygranych
13maxa..wiedziałeś 39 ..a profil jak
nie grałem w realu ..wiedziałem dziś 1 raz 4/5 i 9 razy 3/5...jedno nie spadła 22 ..1/1
krzysio ...wiedziałem ..dałem do 10 i plusik też trafiony ale tylko 2/10
13maxa...
13maxa...no ładnie sam uciekłeś ... i poowwoo
optymalna 9 iatka na dwa losowania
... 8 , 13 , 22 , 37 , 38 , 45 , 48 , 64 , 66 hmm ? ?
... 8 , 13 , 22 , 37 , 38 , 45 , 48 , 64 , 66 hmm ? ?
agatkaa
dziwne
czy to na pewno to forum?
przygoda jest na onet.pl
dziwne
czy to na pewno to forum?
przygoda jest na onet.pl
Koszmar,koszmar przegrane dwa zakłady:3z10 i3z10.Tragiczna godzina nadania:15.21sekund21 i 15.53sekund28,namierzyli mnie teleskopem jak idę do kolektury i nie dali wygrać:
Ts powinieneś się wstydzić,odebrać hipciowi 5zeta to jest strasznie niesprawiedliwe:
hipopotan
ja tyko pochwaliłem się co wysyłam tytaj.
prezes czyta
ja tyko pochwaliłem się co wysyłam tytaj.
prezes czyta
to tylko figura
przecież nie będę narzekał na system,korporacje...
przecież nie będę narzekał na system,korporacje...
hipcioo..jak wiedziałeś 7 oboków podkresl trzeci kupony
W piekle teraz mają radość:smazą frytki na patelni,nadziewane prosiaki na widłach,oszukali hipcia i świętują:
Trzeba dobrze skorzystać z tabelek,aby wypełnić właściwe liczby:
:przypominam,że za edwarda gierka był swiezy pachnący chleb bez konserwantów,szynka na swieta i pomarancze,zdrowe pomidory i jadalne ryby,a teraz w supermarketach sama chemia,stare ryby 100 letnie,można dostać rozstroju zoładka po takim jedzeniu:
na trawnikach kwitły kwiaty i lataly motyle,słonce grzało bez koszmarnych upalów,ptaki śpiewaly a teraz brud smród i strach wieczorem bo chodzą łobuzy i wampiry..
Pamiętam na ulicach sprzedawano wodę z sokiem:a teraz coca cola która niszczy zęby i wypłukuje magnez i robi dziury w mozgu:
paskkooo... widać u ciebie w domu ..dziwneee
A takie były piękne filmy:pogoda dla bogaczy,bonanza,telesfor i przygody baltazara gąbki:
paskoo..widze masz kmórka ..w ekranie z napisem nic nie widać
Nie chcę żony budzić rozmową... ale generalnie test widzę przebiegł pomyślnie. Zapraszam chętnych ... może jutro ale już na dołączenie do mnie. Wyślę zaproszenia i może zrobimy prawdziwy hangout. Maksymalnie oprócz mnie może być 9 osób.
.to bedzie tylko na komputerach laptopach z kamerkami ? ...czy w telach tez ??
co taka cisza
hehe
.pasko ? To tylko dla wybranych osob ??
ksings kolorowych
paskoo..juz znalazłem inee strony www archiwium twój wideo u ciebie w kamerze..
8 jutro bedzie ?
.rozumiem liczby na jutro sa top secret
.
.no to z grubsza DOBRANOC
.no to z grubsza DOBRANOC
Zapraszam chętnych do zgłaszania się do mnie na e-mail do uczestnictwa w chacie wideo Google+ tzw. hangout na multipasko!
Maksymalnie 9 osób... myślę, że jak będzie 3 osoby chętne to już będziemy mogli wystartować. Po wysłaniu do mnie e-maila otrzymacie e-mail zwrotny ze specjalnym zaproszeniem. Będzie to link po kliknięciu w który przejdziecie do odpowiedniej strony. Generalnie trzeba mieć konto założone na Google np. pocztę gmail.com, a założenie tego jest bardzo proste i ogólnie wszystko jest na tyle intuicyjne że nie powinniście mieć żadnych problemów.
Jaki temat? Porozmawiamy o stronie multipasko ogólnie. Będzie to testowe spotkanie, więc mile widziani są najwięksi miłośnicy tej strony. Wiek 18-100 lat. Najlepiej mieć słuchawki z mikrofonem no i kamerkę, która jest już chyba w większości laptopów obecnie
Całość będzie transmitowana na żywo pod chatem, w identyczny sposób jak jest transmitowane losowanie Lotto. Godzina do uzgodnienia.
Jak to wygląda w praktyce można zobaczyć na przykładzie już zapisanego takiego "hangoutu":
http://www.youtube.com/watch?v=0bgHHtQlPYE
Pozdrawiam
Maksymalnie 9 osób... myślę, że jak będzie 3 osoby chętne to już będziemy mogli wystartować. Po wysłaniu do mnie e-maila otrzymacie e-mail zwrotny ze specjalnym zaproszeniem. Będzie to link po kliknięciu w który przejdziecie do odpowiedniej strony. Generalnie trzeba mieć konto założone na Google np. pocztę gmail.com, a założenie tego jest bardzo proste i ogólnie wszystko jest na tyle intuicyjne że nie powinniście mieć żadnych problemów.
Jaki temat? Porozmawiamy o stronie multipasko ogólnie. Będzie to testowe spotkanie, więc mile widziani są najwięksi miłośnicy tej strony. Wiek 18-100 lat. Najlepiej mieć słuchawki z mikrofonem no i kamerkę, która jest już chyba w większości laptopów obecnie
Całość będzie transmitowana na żywo pod chatem, w identyczny sposób jak jest transmitowane losowanie Lotto. Godzina do uzgodnienia.
Jak to wygląda w praktyce można zobaczyć na przykładzie już zapisanego takiego "hangoutu":
http://www.youtube.com/watch?v=0bgHHtQlPYE
Pozdrawiam
paskoo..obojetne kompy laptop albo stacjonarne dodatkowo trzeba kupować kamera z mikrofonem ..ale laptop z kamerem moze kto ma problemy zle zainstalować stery do kamery np jak otwiera wideo i czarne obrazy
dobra znikam.. i pozdrawiam...
multipaskowcy
.o jezu kamerki ?? Normalnie big bratherki
.
.lukam jeszcze w wyniki i przemyslam
.lukam jeszcze w wyniki i przemyslam
.
. Kto lubi druzyne WIDZEWA LODZ ??
.
.Polecam stronke www.WIDZEWTOMY.pl ...
.
. Kto lubi druzyne WIDZEWA LODZ ??
.
.Polecam stronke www.WIDZEWTOMY.pl ...
.
.
.
.czesc bolek ... Jakie typy ?
.
.czesc bolek ... Jakie typy ?
.
.
.moje takie na dwa losowania
. 8 , 13 , 22 , 37 , 38 ,45 , 48 , 64 ,66
.
.moje takie na dwa losowania
. 8 , 13 , 22 , 37 , 38 ,45 , 48 , 64 ,66
wziąłem parę twoich, pozwolisz,już zatypowałem i
wyszło
3 8 14 22 37 38 48 59 64 66
wyszło
3 8 14 22 37 38 48 59 64 66
.
Bolek fakt 3 mecze wygral ale...wszystkie u siebie ...zobaczymy jak mu wyjazdy pujda
Bolek fakt 3 mecze wygral ale...wszystkie u siebie ...zobaczymy jak mu wyjazdy pujda
.
Bolek pewnie ze pozwole bierz wszystkie
Bolek pewnie ze pozwole bierz wszystkie
.
Wiesz ja tez nawet nie ...niepatrzylem na ten wekend kto z kim gra ale chyba maja wyjazd wal czysty remis hehe
Wiesz ja tez nawet nie ...niepatrzylem na ten wekend kto z kim gra ale chyba maja wyjazd wal czysty remis hehe
.
Hehe ja juz nie obstawiam meczy wygrywalem cos zawsze tak do stuwy ...ale nigdy w Polska lige nieobstawialem wtopy teraz widze PSG wzmocnienia dobre porobil lubie ten zespol
Hehe ja juz nie obstawiam meczy wygrywalem cos zawsze tak do stuwy ...ale nigdy w Polska lige nieobstawialem wtopy teraz widze PSG wzmocnienia dobre porobil lubie ten zespol
ale jak jest dobry zespół to są małe kursy
obstawiam kursy 1,6 do 2,3 i remisy
obstawiam kursy 1,6 do 2,3 i remisy
.
. W tym miesiacu badz pazdziernik zaczynaja sie bodajze eleminacje do mistrzostw swiata ?
. Dla mnie ciekawa walka bedzie 10 listopada kliczko -wach
. W tym miesiacu badz pazdziernik zaczynaja sie bodajze eleminacje do mistrzostw swiata ?
. Dla mnie ciekawa walka bedzie 10 listopada kliczko -wach
mnie interesowaly zawsze takie kursy 2.50 ... 2.60 ... Do 3zl
... A czemu niebedzie ? Pewnie gdzie w tych kodowanych
za mało kasy mieli
ten mecz z czarnogórą ma być
pay-per-vie
a jak oni to zrobią?
chyba,że do piątku się dogadają
ten mecz z czarnogórą ma być
pay-per-vie
a jak oni to zrobią?
chyba,że do piątku się dogadają
... no wlasnie te mniejsze sumy byly wtopa t.z.n pewniaki a takie po 2,5 wchodza racja
... Moze i dogadaja moze skusze sie i co na wekend obstawic jakiego mecza t.z.n pare meczow
... A na widzew juz mysle nad remisem