Wpisy 1 093 233 – 1 093 332
4 września 2012 03:37 → 4 września 2012 08:55, 100 wpisów
remis może być, zależy z kim grają
np ruch chorzów ma 3 porażki
np ruch chorzów ma 3 porażki
...zdarzaja sie niespodzianki np w meczach towarzyskich ale i nie tylko w meczach ligowych tez trzeba umiec wybrac
...no to tyle kasy co wygral jest troche ...wiesz co wlasnie niewiem z kim gra wyjazd bo jak np z legia no to bylbym ostrozniejszy w typowaniu
ma skubany czucie do takich meczy
kuponów z 1 błędem ma kilkanaście
a obstawia 5-6 meczy
za 50 centów wychodzi kurs 2-4 tyś
kuponów z 1 błędem ma kilkanaście
a obstawia 5-6 meczy
za 50 centów wychodzi kurs 2-4 tyś
...dobra Bolek spadam co usnac chwile ...
. Dobranoc narka do 14 dzis
.
.
.
. Dobranoc narka do 14 dzis
.
.
.
...
.moze i remis ? Hmm narka
.moze i remis ? Hmm narka
ja wczoraj o 22; 5/8 i 5/10 i 2/5; a o 14 totalne dno; ale odrobiłem straty
sławek 31.08- zodiak 50zł i 1.09- drapman 50zł; a teraz przerwa w drapkach,
ja wysokość wygranej znam po literkach
ja wysokość wygranej znam po literkach
To znaczy ,ze narazie nie kupujesz drapek? A nic nie mialem nawet w miniku nicA gosc kupil 2 zaklady z chybika i 6 zeta przemienil w 30 melonowCUD
11,17,24,28,34,44,65 to nietypowy zestaw na 14;
sławek dorzuć jakieś 2 pewne pewniaki
sławek dorzuć jakieś 2 pewne pewniaki
Kupilem wczorej zdrapmana 6 sztuk od 001 do 006 i dwa zeta w sumie
Nie patrzylem jeszcze w mapki ale ja bym cos obstawil z 14,16,5,17,31,3 ale nie sugeruj sie tym
U mnie sie te numery seryjne nie pokrywaja z wygranymi pewnie kazde woj. ma inne
gg me synka do szkoly zawieść wiec narazie znikam a jakby co to zycze
------
------------------------
------------------------
gg36,slawek wedrowiec
Zestaw cyferek na dzisiaj czyli dnia numer 9
9,18,36,45,54,63,72
5,14,23,32,41,51,59,68
8,17,26,35,44,53,62,71
No i dla Strzelca co wczoraj miał swój dzień :
22,8,21,34,10,23,36,5,31,13,26,44,11,24,29,70
Niestety dzisiaj tyle gier i dwa losowania mm więc pewnie wpadnie po jakiejś 1-2 liczby
Zestaw cyferek na dzisiaj czyli dnia numer 9
9,18,36,45,54,63,72
5,14,23,32,41,51,59,68
8,17,26,35,44,53,62,71
No i dla Strzelca co wczoraj miał swój dzień :
22,8,21,34,10,23,36,5,31,13,26,44,11,24,29,70
Niestety dzisiaj tyle gier i dwa losowania mm więc pewnie wpadnie po jakiejś 1-2 liczby
Wedrusiu
miałam dzis koszmarny sen; strach mnie paraliżował ktoś chciał wejsc do pokoju jakas mara czy zły duch ktoś mnie tak jakby opasał rękami jakbym była w piekle się czułam, nawet ciężko to opisać...normalnie tak jakby sen jakby jawa
miałam dzis koszmarny sen; strach mnie paraliżował ktoś chciał wejsc do pokoju jakas mara czy zły duch ktoś mnie tak jakby opasał rękami jakbym była w piekle się czułam, nawet ciężko to opisać...normalnie tak jakby sen jakby jawa
No i zapomniałam dodać, że popołudniu księżyć zmienia położenie a wraz z nim szczęście przenosi się do Panien i Koziorożców
Islandorka.. .
-----------------------
-----------------------
Medea.. .
---------------------
---------------------
Agatka.. .
----------------------
----------------------
medea dostała 2 bukiety a ja jeden...
wedrusiu czy strach da się przełożyc na cyferki??? czy co on może oznaczac???
ale niech tam w końcu jej się należy też nam tu podpowiada znaki,cyferki i inne wazne rzeczy...
Islandorka...
Właśnie myślę.. .
-------------------------
Właśnie myślę.. .
-------------------------
Wedrusiu
Medea.. .
Dzisiaj w Gazecie Prawnej jest płyta z.....Kodeksem Pracy.. .
------------------------------------------
Dzisiaj w Gazecie Prawnej jest płyta z.....Kodeksem Pracy.. .
------------------------------------------
jackwar
Islandorka.. .
Uważaj na swoje zdrowie, bo sen jest ostrzeżeniem.. .
Liczba ze snu....6.
---------------------------
Uważaj na swoje zdrowie, bo sen jest ostrzeżeniem.. .
Liczba ze snu....6.
Wedrusiu tak myslałam bo ide na wyniki i usg, a najlepiej się nie czuje... masakra...
MrPawel
musze spadac...pa wszystkim...
Jackwar.. .
---------------------
---------------------
Paweł.. .
-------------------
-------------------
Pasko.. .
Nie wiem co tam jest, zaraz....zobaczę.. .
Nie wiem co tam jest, zaraz....zobaczę.. .
O nie. Nigdy w zyciu nie biorę w tym udziału.. .
-------------------------------
A kiedy będzie ten chat? Bo chętnie bym posłuchał czegoś takiego.
Pasko.. .
Żartowałem. Za mało mam do powiedzenia, żeby brać udział w takim czacie.. .
Żartowałem. Za mało mam do powiedzenia, żeby brać udział w takim czacie.. .
Ogłosiłbym wcześniej... kwestia dogadania się, żeby wszystkim pasowało, którzy by dołączyli do chata, bo podglądający to wiadomo... no ale przede wszystkim muszą być chętni.
pasko a czat z przedstawicielami TS to impreza cykliczna czy jednorazowa?
Pasko.. .
A gdzie ci szpiedzy z TS ??? Zrezygnowali z czatu ???
---------------------------------------
A gdzie ci szpiedzy z TS ??? Zrezygnowali z czatu ???
---------------------------------------
Pasko.. .
Zaproś tych z TS przed...15 września, niech wyjaśnią, co knują z tym Plusem.. .
Zaproś tych z TS przed...15 września, niech wyjaśnią, co knują z tym Plusem.. .
Chat który miałby być z TS jeszcze nie jest przygotowany od strony technicznej.. ostatnio miałem mały zawał pracy z czymś innym i nie mam czasu skończyć. Myślę, że temat jest otwarty, jak będę gotowy to dam im znać. Wtedy ustalimy termin... a co do tego wideo hangout, to być może właśnie moglibyśmy zrobić taki wideo hangout/chat z przedstawicielami TS, gdyby Wam się spodobało... tym samym kilka przedstawicieli multipasko (w osobach Waszych) rozmawiałoby z TS, a wszyscy inni oglądali by to na żywo....
islandorka
Ja to wczoraj miałam dziwny dzień. Najpierw w drodze z pracy znalazłam 20 złotych. Kilka godzin później padł mi zasilacz do laptopa a że to HP to czeka mnie jakaś stówka wydatków. Jak znalazłam te 20 złotych to oczywiście uznałam, że grzechem byłoby nie dać losowi szansy, choć astrologicznie to nie był mój dzień a ostatnio empirycznie sprawdzam na sobie takie metody. Weszłam do kolektury, zakreśliłam ukochane 48 oraz także często występującą parkę 62-63 bo te liczby wychodziły mi z wyliczeń. Ale rozsądek, albo jak się później okazało głupota kazała mi dopisać jeszcze 7 liczb no i zamiast 214 złotych mam 4 złote. Puszczony jednocześnie CH/T 9+ oczywiście 0/9. ALe najlepsze dopiero było przede mną. Jak wiadomo bawię się astrologią i numerologią. Wczoraj był szczęśliwy dzień Strzelców i Lwów zrobiłam więc wyliczenia dla obu znaków z liczb podanych w GW oraz moich wyliczeń numerologicznych oraz liczb uzyskanych z znanego także tobie generatora któremu kazałam wyliczyć frazę czworka+multi multi+dzień słownie bez roku+znak zodiaku. Zrobiłam dwa zestawy po 15 liczb i rozpisałam na 3-zakładowy system na 7 skreśleń. Niestety w kolekturze nie umiałam się zdecydowac na jeden z nich a pozostałe z znalezionych 20 zeta środki po puszczeniu tych zakładów z + nie wystarczyłyby na oba. No system jedynie zamieściłam na swoim profilu. Lew okazał się pusty. W Strzelcu mogłam trafić 4/7; 3/7;5/7+ czyli w zależności od tego czy byłyby to zakłady zwykłe czy plus można było trafić 26-76 złotych. Jeszcze ciekawsze było to, że liczby Strzelca to 9-22-35 a liczby z generatora to 12/18/35/57 czyli po prostym połączeniu tych cyfr 5/6 by było
Wnioski :
Zgodnie ze starą zasadą wróżbiarską może coś wykombinować dla innych, ale z tego co wykombinujesz korzyści nie osiągniesz
Trzeba wierzyć intuicji i jak mówi puść te trzy liczby z plusem to puszczać a nie racjonalizować
Ja to wczoraj miałam dziwny dzień. Najpierw w drodze z pracy znalazłam 20 złotych. Kilka godzin później padł mi zasilacz do laptopa a że to HP to czeka mnie jakaś stówka wydatków. Jak znalazłam te 20 złotych to oczywiście uznałam, że grzechem byłoby nie dać losowi szansy, choć astrologicznie to nie był mój dzień a ostatnio empirycznie sprawdzam na sobie takie metody. Weszłam do kolektury, zakreśliłam ukochane 48 oraz także często występującą parkę 62-63 bo te liczby wychodziły mi z wyliczeń. Ale rozsądek, albo jak się później okazało głupota kazała mi dopisać jeszcze 7 liczb no i zamiast 214 złotych mam 4 złote. Puszczony jednocześnie CH/T 9+ oczywiście 0/9. ALe najlepsze dopiero było przede mną. Jak wiadomo bawię się astrologią i numerologią. Wczoraj był szczęśliwy dzień Strzelców i Lwów zrobiłam więc wyliczenia dla obu znaków z liczb podanych w GW oraz moich wyliczeń numerologicznych oraz liczb uzyskanych z znanego także tobie generatora któremu kazałam wyliczyć frazę czworka+multi multi+dzień słownie bez roku+znak zodiaku. Zrobiłam dwa zestawy po 15 liczb i rozpisałam na 3-zakładowy system na 7 skreśleń. Niestety w kolekturze nie umiałam się zdecydowac na jeden z nich a pozostałe z znalezionych 20 zeta środki po puszczeniu tych zakładów z + nie wystarczyłyby na oba. No system jedynie zamieściłam na swoim profilu. Lew okazał się pusty. W Strzelcu mogłam trafić 4/7; 3/7;5/7+ czyli w zależności od tego czy byłyby to zakłady zwykłe czy plus można było trafić 26-76 złotych. Jeszcze ciekawsze było to, że liczby Strzelca to 9-22-35 a liczby z generatora to 12/18/35/57 czyli po prostym połączeniu tych cyfr 5/6 by było
Wnioski :
Zgodnie ze starą zasadą wróżbiarską może coś wykombinować dla innych, ale z tego co wykombinujesz korzyści nie osiągniesz
Trzeba wierzyć intuicji i jak mówi puść te trzy liczby z plusem to puszczać a nie racjonalizować
To mi śię...podoba.. .. Może być.. .
-----------------------------------
-----------------------------------
Witam
witam Wędrowcodziś w śnie zbierałam zegarki z ziemi do kieszeni.
Ptaki siadały mi na rękę.
witam Wędrowcodziś w śnie zbierałam zegarki z ziemi do kieszeni.
Ptaki siadały mi na rękę.
wedrowiec
Dzięki za przypomnienie, bo pamiętałam o tym, że ma być w GP w tym tygodniu tylko umkło mi, że dzisiaj. Ciekawe czy jeszcze dostanę go w ulubionym kiosku koło domu
eryka, bolek,pasko i reszta, która przybyła w czasie tworzenia powyższej epistoły
Dzięki za przypomnienie, bo pamiętałam o tym, że ma być w GP w tym tygodniu tylko umkło mi, że dzisiaj. Ciekawe czy jeszcze dostanę go w ulubionym kiosku koło domu
eryka, bolek,pasko i reszta, która przybyła w czasie tworzenia powyższej epistoły
Eryka.. .
------------------------
------------------------
bolek31
To są liczby na cały tydzień a wychodzi na to, ze dobrze sobie jeszcze dobrać kilka cyferek z kombinacji typu dodaj, odejmij od tych liczb liczbę zakładu danej gry oraz datę dzienną. No i polecam generator na horoskopfree skoro wczoraj dla strzelca wyrzucił 4/4 to dlaczego nie dla Raka
To są liczby na cały tydzień a wychodzi na to, ze dobrze sobie jeszcze dobrać kilka cyferek z kombinacji typu dodaj, odejmij od tych liczb liczbę zakładu danej gry oraz datę dzienną. No i polecam generator na horoskopfree skoro wczoraj dla strzelca wyrzucił 4/4 to dlaczego nie dla Raka
bolek31
Jeśli przeczytałeś powyższy post to musisz przyznać, że to nie był mój dzień
Jeśli przeczytałeś powyższy post to musisz przyznać, że to nie był mój dzień