Wpisy 1 093 033 – 1 093 132
3 września 2012 23:10 → 3 września 2012 23:30, 100 wpisów
Lila...to masz dobrze, ja mam przeje...mój dentysta ze mnie już tylko żyje chyba
bolek...ja nie miałam.Jednego wyrwałam i do dentysty chodzę raz w miesiącu żeby popatrzył czy coś tam się nie robi ale jak się zaczną psuć to pewnie mi wszystkie wylecą a w ciąży się podobno psują
Proszę nie regulowac odbiorników.Zaraz będzie reklama kamasutry
mala...Pasko zbiera paczkę i będziem lukać ich na żywo.Tylko ciekawa jestem kto będzie chciał się ujawnić
max...ja bym niechciała dzień w dzien patrzeć w dziuryprzeszło by Ci po 2 dniach
chyba przełożymy bo miałem problemy techniczne z e-maile... szukamy chętnych na jutro... no chyba że jeszcze ktoś dzisiaj będzie chciał spróbować, ale to musicie ponownie wysłać mi email na admin@multipasko.pl, bo przez ostatnią godzinę e-maile do mnie nie dochodziły
Lila ..Pasko zrobił ściemę ...nagrał wszystkich co maja kamerki i wszytko w temacie ..my go nie widzieliśmy on nas tak ...
13max33 na moge byc spokojny swoją kamerke skierowalem na sciane
bolek31 no zobaczymy jak sie zachwuje osoba która trafi 6/6 w lotto
13max...cholercia do kościoła pomodlić się a nie tu o tutach pisać i parówach oskalpowanych
michellex...kuźwa jakbym ja wystąpiła to automatycznie wszyscy spintalają z MP
To ja życzę przyjemnej nocy wszystkim oraz miłych snów i uciekam
Lila...ale czujesz tak wszystkich zobaczyc i gadać widząc sie
Pasko moge juz bezpiecznie skierowac swoją kamerke na siebie bo mi tu laska wydzwania ze mnie nie ma w domu tylko poszlem se juz na inne
dobra ja też spadam
michellex
13max
korn
Pasko za interfiu masz fiu fiu
michellex
13max
korn
Pasko za interfiu masz fiu fiu
Bolek31
Witam zajrzyj na moj profil w ostatnim wpisie dowod, ze w typowaniu na znaki zodiaku cos jest
Najlepsze,ze cztery liczby 12,18,35,57 wytypowal generator na pyanie o czworke w multi dla strzelca na 22;-)
Teraz znikam bo pisanie wpisow na mojej komorce to droga przez meke
Zegnam wszystkich milych snow
Witam zajrzyj na moj profil w ostatnim wpisie dowod, ze w typowaniu na znaki zodiaku cos jest
Najlepsze,ze cztery liczby 12,18,35,57 wytypowal generator na pyanie o czworke w multi dla strzelca na 22;-)
Teraz znikam bo pisanie wpisow na mojej komorce to droga przez meke
Zegnam wszystkich milych snow