Wpisy 1 092 473 – 1 092 572
3 września 2012 20:56 → 3 września 2012 21:24, 100 wpisów
max
Jak by się trzymać księżycowych szczęśliwych dni to Ty powinieneś zagrać dopiero na wieczór w przyszłą niedzielę
Jak chcesz wcześniej spróbować to Twoje szczęśliwe według astrologa liczby na ten tydzień to 13/27/41.
Na dziś zaś według horoskopu 1 - 23 - 25 - 33 - 36 - 38
Jak by się trzymać księżycowych szczęśliwych dni to Ty powinieneś zagrać dopiero na wieczór w przyszłą niedzielę
Jak chcesz wcześniej spróbować to Twoje szczęśliwe według astrologa liczby na ten tydzień to 13/27/41.
Na dziś zaś według horoskopu 1 - 23 - 25 - 33 - 36 - 38
Lilus..ooo nie bic sie nie umie..i nie chce..ojej
ale kazda inna imprezka..mila i z miuzka..
to wiesz ze jestem..kocham tanxzyc..la la la
ale kazda inna imprezka..mila i z miuzka..
to wiesz ze jestem..kocham tanxzyc..la la la
13max..leje jak się w***ię jak popadniez bani z nogi ,mi tam obojętne,ale ja spokojny człowiek jestem do czasu
Max.iku..bo Jestes fajny mily dowcipny ect. itd.itp...dzieki za kwiatuchy..nowy wazencjusz wyciagam..
Jestes Slodziuch..na maxa
Jestes Slodziuch..na maxa
ulexxa
Ja to się chwilowo cieszę, że mogę z wami pogadać i mi ikonki się ruszają na takim sprzęcie zmuszona jestem pracować.A najlepsze, że obiecałam dziewczynie kuzyna pomóc przygotować wniosek do PUP na kasę na rozpoczęcie działalności. Termin do połowy przyszłego tygodnia a ja bez laptopa a praca na komputerze rodziców to normalnie jak chińska tortura wodna.
Ja to się chwilowo cieszę, że mogę z wami pogadać i mi ikonki się ruszają na takim sprzęcie zmuszona jestem pracować.A najlepsze, że obiecałam dziewczynie kuzyna pomóc przygotować wniosek do PUP na kasę na rozpoczęcie działalności. Termin do połowy przyszłego tygodnia a ja bez laptopa a praca na komputerze rodziców to normalnie jak chińska tortura wodna.
13max...dawaj do warkiwleje temu c***owi co pilnuje porządku bo tez mnie już zaczyna w***iać
Lilius..ja z Toba nawet na..ksiezyco wyruszaju..
bo wiem ze przy Tobie jestem..cala i zdrowa
bo wiem ze przy Tobie jestem..cala i zdrowa
Lila...wypiję 50 i mogę ruszać w bój mam zabrać dwa niedziwiedzie
Dla maxa oraz wszystkich, którym weny na jutro brak propozycje numerologiczne do mm:
9,18,27,36,45,54,63,72
5,14,23,32,41,51,59,68
8,17,26,35,44,53,62,71
Brać, przebierać i wybierać
9,18,27,36,45,54,63,72
5,14,23,32,41,51,59,68
8,17,26,35,44,53,62,71
Brać, przebierać i wybierać
rustu..karwa jak tu nie być bojowym jak net padł prawie na cały dzień ale dobrze że przyjechał Kamil
13max....weź dwa niedźwiedzie a ja jednego i ja bez 50 jak mi dobrze ciśnienie skoczy
medusia ...oj tam oj tam ..nie masz kłopotów ..Twój czas nadchodzi ...DR.Max Ci to mówi
joker..ja mam szanse?Chyba sobie żartujesz szanse u kogo? U Ciebie? Dziękuje postoję
Lila ...jak z niedzwiedziami wpadnę to po warce będzie ..wiesz że teraz mam dwóch wafli
Lila ...nie do DNA ..ale jednego bym skubnął ..a ulexa by Ci powiedziała Lila miał mi nie spaść włos przy Tobie
Medeo..
Jestes bardzo supcio(napisze tak prosto)
wyksztalcona,madra i naprawde lubie czytac Twoje porady..sa nie ocenione..masz dar nie tylko..pisania..ale intelektualnie Jestes rozwiniwta..na Maxa..tez"kocham czytac..ale nie Romany..
cos w Twym stylu..ciekawe,pouczajace,naukowe..ale czesto z watkiem..Milosci....czytalas moze "Lochy Watykanu"
Jestes bardzo supcio(napisze tak prosto)
wyksztalcona,madra i naprawde lubie czytac Twoje porady..sa nie ocenione..masz dar nie tylko..pisania..ale intelektualnie Jestes rozwiniwta..na Maxa..tez"kocham czytac..ale nie Romany..
cos w Twym stylu..ciekawe,pouczajace,naukowe..ale czesto z watkiem..Milosci....czytalas moze "Lochy Watykanu"
13max...dobrze że,pulsującej truskawki nie ma bo by się dopiero działo jakby taka truskawa usiadła do kompa na MP
rustu
Najbliższy dzień 2 to czwartek. Przypomnij wtedy to liczby ci podrzucę
Jeśli chodzi o astrologię to dla Ciebie najlepsze są dni z księżycem w znaku Strzelca i Lwa czyli ten tydzień raczej odpada.
Niemniej cyferki na ten tydzień dla Ciebie to 4-10-31
Jak na razie wygląda na to, że warto zgrać liczbę urodzenia z ksieżycem w sprzyjającym znaku. Nie daje to co prawda 100 % pewności, ale jak robiłam symulację dla majwoja to w poprzedni wtorek gdy sprzyjał mu ksieżyc a dzień był jego urodzeniową piątką bez problemu mógł w prosty sposób 4/5 w mini zmajstrować
Najbliższy dzień 2 to czwartek. Przypomnij wtedy to liczby ci podrzucę
Jeśli chodzi o astrologię to dla Ciebie najlepsze są dni z księżycem w znaku Strzelca i Lwa czyli ten tydzień raczej odpada.
Niemniej cyferki na ten tydzień dla Ciebie to 4-10-31
Jak na razie wygląda na to, że warto zgrać liczbę urodzenia z ksieżycem w sprzyjającym znaku. Nie daje to co prawda 100 % pewności, ale jak robiłam symulację dla majwoja to w poprzedni wtorek gdy sprzyjał mu ksieżyc a dzień był jego urodzeniową piątką bez problemu mógł w prosty sposób 4/5 w mini zmajstrować
Lilusiu..zloteczko..dziekuje mmmm
aa wiesz ze ostatnio wlosy gubie..kurna nie maja tego ogorkowego szamponu co mowilas..
aa wiesz ze ostatnio wlosy gubie..kurna nie maja tego ogorkowego szamponu co mowilas..
medea76 dziękuję
dajcie jakieś cyferki bo mi się mózg lansuje
dajcie jakieś cyferki bo mi się mózg lansuje
13maxa...miałeś jeszcze czeka kobitoo..
przestaj do mnie sprawdzasz albo wita
przestaj do mnie sprawdzasz albo wita
lila jutro zawody na gołe klaty w kiślu z budyniem nagroda pici lub kici kłak hehehe
ulexxa
Masz na myśli powieść Gide ? Jeśli tak to tak, choć już dość dawno. Ostatnią powieścią, która mną wstrząsnęła była "Życie i los" Grossmana. To trochę ciężki kaliber, ale pięknie opowiedziana historia tzw. wielkiej wojny ojczyźnianej od strony zwykłych Rosjan i to prawdziwie bez cenzury. Nic dziwnego, ze nawet za Chruszczowa nie chcieli jej wydać.
Masz na myśli powieść Gide ? Jeśli tak to tak, choć już dość dawno. Ostatnią powieścią, która mną wstrząsnęła była "Życie i los" Grossmana. To trochę ciężki kaliber, ale pięknie opowiedziana historia tzw. wielkiej wojny ojczyźnianej od strony zwykłych Rosjan i to prawdziwie bez cenzury. Nic dziwnego, ze nawet za Chruszczowa nie chcieli jej wydać.
ii znikam dzida..
Sorki że przywitał się z wszystkimi ale pisanie na fonie wychodzi mi jak ...........moje sprawy czyli bokiem
witam wszystkich
mnie ta powiesc Gida też podobała,czytałam na studiach
mnie ta powiesc Gida też podobała,czytałam na studiach
Medeo..wogole historyczno-geograficzno-z watkiem..milosnym to jest to..co uwielbiam..ale czytac..i tylko czytac
nie sluchac..
nie sluchac..
Anika Lila no i reszta .....kobiet oczywiście macie dziś wszystkie buziaka
Co myślicie o multipasko Hangout, dzięki usłudze Google Plus?
Jak to mniej więcej wygląda. Przykład: http://www.youtube.com/watch?v=dDB_VaBS2Pg
Mógłbym utworzyć taki Hangout. Mogłoby do mnie dołączyć maksymalnie 9 osób. Jest również możliwość prowadzenia takiego spotkania na żywo (podobnie jak ten chat) w ten sposób, że do 10 osób ze sobą gada, a pozostali (dowolna ilość) ogląda to na żywo, czyli jakby takie spotkanie wideo na żywo wraz z publicznością
Jak to mniej więcej wygląda. Przykład: http://www.youtube.com/watch?v=dDB_VaBS2Pg
Mógłbym utworzyć taki Hangout. Mogłoby do mnie dołączyć maksymalnie 9 osób. Jest również możliwość prowadzenia takiego spotkania na żywo (podobnie jak ten chat) w ten sposób, że do 10 osób ze sobą gada, a pozostali (dowolna ilość) ogląda to na żywo, czyli jakby takie spotkanie wideo na żywo wraz z publicznością
Co jest potrzebne... w przypadku osób biorących udział po prostu laptop z kamerą i mikrofonem... no i konto Google Plus, które oczywiście jest darmowe. Pozostali nic nie potrzebują... transmisja leciałaby sobie podobnie jak LOsowanie Lotto na żywo...
.witam lila ulexxa maks pasko i reszta czesc ...