Wpisy 109 117 – 109 222
30 kwietnia 2010 13:45 → 30 kwietnia 2010 23:56, 100 wpisów
Dzisiejszy faworyt MM to liczba 27 27 27 27 27
9,18,27
8,27,72
27,30,72
2,14,27
2,14,27,72
2,14,27,69,72
9,18,27
8,27,72
27,30,72
2,14,27
2,14,27,72
2,14,27,69,72
hej, gra ktoś w Euromillions ? jakie liczby na dzisiaj obstawiacie ??
>Gała> w piłce wszystko jest możliwe !!!
A pewniak to 69 :)
Pozdrawiam :)
A pewniak to 69 :)
Pozdrawiam :)
Kathy&Lila>dzięki ja nie gram u buka bo w mojej mieścinie nie ma zaraz losowanko pozdrawiam
RafSaw30>>
Ta liczba, to Twoja decyzja, czy tak Ci wydrukowało ?
Ta liczba, to Twoja decyzja, czy tak Ci wydrukowało ?
RafSaw30> to prawda i 69 nie padło może wieczorem,mi b.słabo poszło typowanko.
ale lipa z tą szóstką tylko 1 wygrala smiech na sali i to jeszcze na ch/tr manipulacja liczbami jak nic
mam pytanie kolektury jutro otwarte?
mam pytanie kolektury jutro otwarte?
lotto pl napisalo ze trafil koles ktory wyslal 5 zakladow na chybil-trafil. Wyliczyli tez np ze gdyby chcial zyc co miesiac za srednia krajowa to starczyloby mu na 635 lat zycia! :)
Witam, ciekawe za jaką kwotę zawarł zakłady?
System czy zwykły "chybił"
System czy zwykły "chybił"
Bass------system normalnie pracuje w dniach 1-3 a czy bedą otwarte to zależy od właścicieli ja mam w niedzielę otwarte 1 i 3 nie odpoczynek
Siemanes Lilka :-)
wyłapałaś banka na forum?
wyłapałaś banka na forum?
Lilka..... ale pojechałaś na Hyde Parku równo z trawą :-)
he he
he he
Jeśli porównać wczorajszą polską wygraną w lotto {/w przeliczeniu na dolary i w zaokrągleniu/ 8 000 000 } to polski milioner wygrał niewiele w porównaniu do niedawnej wygranej w USA. Tam było 258 000 000 dolarów. {/258:8=32 razy mniej niż w USA/}
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
mariuncio75....ja jestem spokojny człowiek,ale ona mnie wyprowadziła z równowagi:)
Witam po pracy.
--------------24 i 16------------
..........GRA........TU.........LUJE............
--------------24 i 16------------
..........GRA........TU.........LUJE............
kathy.... a ten okręt wojenny co tam u was stoi to nazywa się BŁYSKAWICA ?! :):):)
RafSaw30... okręty wojenne stoją w gdyni, więc mariuncio75 lepiej ci na to pytanko odpowie....
Vento- Czytałem Twoje wpisy na forum,adresowane do kobiety, z którą jestem i zastanawia mnie sposób,w jaki zwracasz się do rozmówczyni.Mam nadzieję,że wiesz o co mi chodzi.
Masz być może problemy osobiste,dotyczące Twojego związku?
Pozdrawiam Jarek.
Masz być może problemy osobiste,dotyczące Twojego związku?
Pozdrawiam Jarek.
Lila jest odblokowana od godziny na forum po wystosowanym do mnie emailu z przeprosinami, ale widzę, że zaraz dostanie bana na chacie.
Zachowanie lili upada coraz niżej i jest to ode mnie kolejny kredyt zaufania, i jak nie zmieni swego zachowania to postaram się, aby zniknęła stąd na bardzo długo.
Pasko....staram się być taka sama jak wszyscy inni.Sorry już nie będę prowokować.
pikpok111>>> a dałbyś rade wybrać 5 z 49 gdzie przynajmniej jedna będzie trafiona. Rozchodzi mi się o grę 49's
szkoda
Siemanko Lila :) Jak mija dzionek? Zresztą bardzo ładny :)
pikpok111>>>widziałem ale mm mi nie leży
Wisła dostaje łomot od korony :) handelek kwitnie aż miło
witam wszystkich ponownie :)
p.s. czy jest hipopotan z bałwanem!!! :)
p.s. czy jest hipopotan z bałwanem!!! :)
Lila:)aleeeeeee że Ci przyszły takie numerki do głowy.Za dużo soli zjadłem by uwierzyć w takie bajki(ps. to przedstawienie wyszło Tobie w zbyt łagodnym tonie niepodobnym do zazdrosnego męża).Następnym razem postaraj się i wymyśl coś lepszego , ale mi się podobało ;).Pozdrawiam i buzi :)
witam wszystkich nic już mnie nie zaskoczy jak w mini teraz będzie 30,29,40
Godzina 0 nadchodzi,a bałwan domaga się karmy a ma coraz słabsze uzębienie.Pieniążki napływajcie.Kierunek południe Polski.Pozdrawiam.
Jak widać na fotce nadchodzą czasy kiedy pies i kot powinni żyć w zgodzie.
Przy okazji pozdrawiam tajemniczą księżniczkę i posyłam płatki róż pod Twoje stopy.Życz mi szczęścia w grze,a nietoperze niech przestaną mieszać.
THE WINNER IS....
24 - LOST
04 - LOST
16 - LOST
BINGO!!!
Mamy 25-17-5 próg
24 - LOST
04 - LOST
16 - LOST
BINGO!!!
Mamy 25-17-5 próg
Smutna godzina nadania kuponów:18.53.37.Warunki pogodowe:deszcz.Godzina koszmaru:22.15.Liczby na kuponach:4,5,9,20,30,50,60----8,25,34,47,48,58,75.
Jak widać po losowaniu które przegrał hipcio,słudzy kardynała Richelieu,nietoperze mają długie ręce.Spisek jest pewny.
Bałwan dostał orzeszki ziemne ale ma za słabe zęby,to sprawka dentystów.
Vento >>> Wyobraź sobie,że ten wpis kierowany personalnie do Ciebie był autentycznie wpisem człowieka,który podobnie jak Ty ma jaja.A wszelkie buziaki pozostaw dla swojej żony,podejrzewam,że Ona czeka na nie z utęsknieniem.
Pozdrawiam,nie wiem dlaczego.Nawet ja sporadycznie zaglądam na ten czat,choć osobiście twierdzę,że to strata czasu.
Rada na przyszłość-uważaj z kim piszesz.
Pozdrawiam,nie wiem dlaczego.Nawet ja sporadycznie zaglądam na ten czat,choć osobiście twierdzę,że to strata czasu.
Rada na przyszłość-uważaj z kim piszesz.
witam dziś klapa 2/6
hipcio czy bałwan idzie jutro na pochód ?
a potem do dentysty :)
hipcio czy bałwan idzie jutro na pochód ?
a potem do dentysty :)
lila witaj
jesteś nie do poznania
tylko do gniezna
pozdr i dobrej nocy
jesteś nie do poznania
tylko do gniezna
pozdr i dobrej nocy
To były piękne czasy pochodów pierwszomajowych,zdrowej szynki i prawdziwego mleka.Będę musiał bałwanowi zrobić pochód wokół kolektury.Pozdrawiam.
Jak powstawał kapitalizm nim przybrał obecną formę to jak czytałem robotnicy amerykańscy musieli pracować prawie przez cały dzień za marne grosze.
Znany święty proboszcz z Ars,kiedy głosił o ogromnej miłości Jezusa Chrystusa do ludzi nie potrafił powstrzymać łez.Ojciec Pio także często płakał.
Bałwana zdziwiła luka od liczby 2 do 20i41do 54.O mało nie padł ze śmiechu.
Kiedy ludzie żyją w niezgodzie to najbardziej z tego cieszą się demony.
W tym miesiącu nie trafiłem więcej niż dwa złote,czyli trudno coś wygrać,a dawniej trafiałem przecież czasem 6z7w multi.
Lila_ tak łatwo mnie nie wprowadzisz w maliny ;),jeśli nie tolerujesz tego stylu odpisywania to ok. :)
Witam wszystkich :) !!!
Każdy ma tyle rozumu ile otrzymał od Boga.Tak więc kto ma więcej nie powinien się wynosić nad innych,ale być wdzięcznym za otrzymany za darmo dar.Pozdrawiam.
Kocio masz rację.Chyba przejdę na wariant chiński i będę wysyłał jeden zakład co kilka dni.Pozdrawiam.