Wpisy 109 017 – 109 116
29 kwietnia 2010 22:01 → 30 kwietnia 2010 13:42, 100 wpisów
Ciekawe czy ktoś odebrał 10 000 000 o których niedawno pisali, że do tej pory nie odebrano i poszukują właściciela.
cień...no i teraz już wiesz wszystko.Ja nie popiszę na forum bo mam bana czy banana,ale jak coś to mnie znajdziesz:)
MM na sportowo
2,14,72
5,17,20
10,69,80
35,67,76
Lotto na sportowo
2,12,38,39,41,48
3,4,10,14,23,38
1,3,5,15,16,17
9,12,15,18,40,47
21,23,27,40,41,46
4,15,29,32,44,49
2,14,72
5,17,20
10,69,80
35,67,76
Lotto na sportowo
2,12,38,39,41,48
3,4,10,14,23,38
1,3,5,15,16,17
9,12,15,18,40,47
21,23,27,40,41,46
4,15,29,32,44,49
Godzina 0 coraz bliżej,więc pora szykować skarbonkę na napływ pieniążków.
hello wszystkim.widzę,że znowu ostro.Norma:) lepiej kupony przygotować i liczyć ile wyleciało lub ile obok :)
hipopotan...gdyby skarbonka nie wytrzymała napięcia moge zapodać mój nr konta i troche Cię odciążyć
ricardos...Witaj:) No ostro bo z przygłupem inaczej ni dy rydy. Pozdrawiam serdecznie.
Nie będzie żadnej szóstki ,sądząc po wykresach brak
pojadę teraz hipciem....
pech,pech i koszmar!!!
po dzisiejszych losowaniach ogłaszam upadłość;((
pech,pech i koszmar!!!
po dzisiejszych losowaniach ogłaszam upadłość;((
Lila ma głowę nie od parady no no nio :) ,celowo nie uczestniczy na forum by zwiększyć ilość wpisów na czacie ;).Och koteczku miał :)
Ale łatwe liczby :) Tylko, że dopiero po losowaniu to zauważyłem ;)
A nie lepiej wprawić sobie cycki i zdeformować jaja by przybrały postać figi(cipy), w tedy by było bardziej urealniony ten świat.
Kurde coś mi te liczby w lotto mówią. Wczoraj tak myślałem z jakich przedziałów mogą być i kminiłem kminiłem i w końcu tak z głupiego wymyśliłem że dwie niskie (1-10) dwie nastki (11-19) jedna dwudziestka i jedna czterdziestka. Dałem swoje takie: 3,4,18,19,23,35 i jednak nie dałem czterdziestki. Z tym 18-19 też nie byłem przekonany, ale wiedziałem, że coś w tych granicach będzie i przez moment przeszły mi liczby 19,20, które padły, ale 7 i 46 nie miałem jako tak niby w wizji. 34 w zasadzie też, lecz również chodziła mi po głowie Pierwszy raz coś takiego miałem.
Koszmar,ja 15 oni14,ja 25oni26,ja 41oni42,ja 50oni51,ja 69oni70.Skarbonka pusta.A w lotto poszło mi jeszcze gorzej.Zatopię smutek w pepsi coli.Pozdrawiam osoby które przegrały kupony.
witam czy nadal są jakieś problemy techniczne czy to u mnie coś nie tak?
a co mówili na temat tego ze w sobote punkty lotto zamkniete??? bo dokładnie nie słyszałem..cos wiecie na ten temat??
OPA> Ja nie jestem pewien, ale można w dziale Wyniki już oglądnąć losowanie ponownie...
u mnie w mm 14,33 weszło i na kuponie 4,70 weszło a kolega mi nie posłał kuponu i lipa wiecej nie poproszę kolegi napiszę do siostry by mi posłała
Ale kolektury na stacjach benzynowych i w sklepach w których sam właściciel stanie za ladą będą działać chyba?
Rekord!!!
Jedna szóstka!!
Stopnie wygranych Liczba Kwota(PLN)
szóstka 1 24 636 124.00
piątka 218 4 743.30
czwórka 10066 242.20
trójka 188350 20.00
Jedna szóstka!!
Stopnie wygranych Liczba Kwota(PLN)
szóstka 1 24 636 124.00
piątka 218 4 743.30
czwórka 10066 242.20
trójka 188350 20.00
Ale ktoś ma teraz zajebiście!!! Wyliczyłem ,że ma się z takiej kwoty około 70 000 odsetek miesięcznie. (po odjęciu podatków itp.)
arnold: Jeszcze niestety nie wiem. Będą jaja jak w Krakowie hehe. Pewnie znowu na jakimś zadupiu :D
jutro pewnie polska tv bedzie o tym trabic , cieawe jaka miejscowosc ?
Należy podkreślić, że zawarto "zaledwie" 10 milionów zakładów. Dawnymi czasy przy takich kumulacjach byłoby co najmniej drugie tyle.
Ludzie ale jesteście naiwni w jakim świecie żyjecie ,tak samo jak z tą tragedią w smoleńsku ruskich robota a wy wierzycie w propagandę tv i radia ,Tą szóstkę z garnia lotto tzn skarb państwa trzeba spłacić pogrzeby i renty .Polska jest na maksa zadłużona a unia ma ograniczyć dopłaty poczytajcie sobie ,trochę rozsądku takie pierdziaczenie że szóstka .TYLKO NIEMA CHĘTNYCH DO SPRAWDZENIA TEJ MACHINY ZDOBYWANIA KASY .
w koncu zostal pobity ten rekord :))
TAK POBITY REKORD NAIWNYCH LUDZI POZDR.
Czołem Wszystkim graczom w ten przed weekendowy poranek.
M.Morii i cień - dziś królują liczby 23 i 15!!!
Coś jeszcze?
Przeczytajcie regulamin pkt.8 - istny majstersztyk.
Powodzenia temu kto ma na wydaniu około ...2500 na 2 liczby, a to tylko 1x2/2, z drugim będzie to bliskie 3000.
Do zobaczenia po południu.
M.Morii i cień - dziś królują liczby 23 i 15!!!
Coś jeszcze?
Przeczytajcie regulamin pkt.8 - istny majstersztyk.
Powodzenia temu kto ma na wydaniu około ...2500 na 2 liczby, a to tylko 1x2/2, z drugim będzie to bliskie 3000.
Do zobaczenia po południu.
Dzień Dobry
Hipopotan>>
jak to było ?
"Pozdrawiam osoby które przegrały kupony" ?
A pozdrawiam, pozdrawiam
Hipopotan>>
jak to było ?
"Pozdrawiam osoby które przegrały kupony" ?
A pozdrawiam, pozdrawiam
Robal_36.... witam
i uciekam do kolekturki nadać mm na 4 losowanka
tylko z tym jokerem nie wiem co wymyslić...
i uciekam do kolekturki nadać mm na 4 losowanka
tylko z tym jokerem nie wiem co wymyslić...
SirMavins>>> nieźle im idzie :) pozazdrościć sukcesów i skuteczności :)
cień, SirMavins, danteV, ...>>
Czy nie sądzicie Panowie,że to taka walka z wiatrakami ?
Jak to mawiają, "znajdzie się głupi i kupi".
I zawsze się znajdzie jakiś oszołom i jakiś "new"
Czy nie sądzicie Panowie,że to taka walka z wiatrakami ?
Jak to mawiają, "znajdzie się głupi i kupi".
I zawsze się znajdzie jakiś oszołom i jakiś "new"
Sądzę, że rozumiem Twoje intencje, ale "świata nie zbawisz", a co sobie przy tym krwi napsujesz, sam wiesz...
A i "My", trochę widzimy ;)
A i "My", trochę widzimy ;)
Robal 36 to racja,już tak jest,na wszekiego rodzaju "okazje,super promocje,akcje-pół darmo alba dwa w cenie jednego,czy wszelkie sposoby łatwego zarabiania kasy" znajdą się "łowcy okazji".I niewiele pomogą osrzeżenia,że to oszustwo nie okazja,zwykła wyprzedaż niechodliwego towaru a nie promocja a za półdarmo,to i tak masz liczone jak za całe i jeszcze trochę.
Niestety,wizja taniego zakupu,czy łatwego zarobku pozbawia zdrowego rozsądku i oczywistego faktu,że tutaj nikt bez dobrze wyliczonego zysku nic nie zrobi.
To socjopsychologia wykorzystująca ułomnośc naszego charakteru.
I jeszcze na koniec smutna(pewnie tylko dla mnie) wiadomośc: Nie mieszkam i nie byłem ostatnio w Elblągu.
Pozdrawiam.
Niestety,wizja taniego zakupu,czy łatwego zarobku pozbawia zdrowego rozsądku i oczywistego faktu,że tutaj nikt bez dobrze wyliczonego zysku nic nie zrobi.
To socjopsychologia wykorzystująca ułomnośc naszego charakteru.
I jeszcze na koniec smutna(pewnie tylko dla mnie) wiadomośc: Nie mieszkam i nie byłem ostatnio w Elblągu.
Pozdrawiam.
lat nie podadza do publicznej wiadomosci, podobno facet wygral i zagral metoda na chybil trafil
Witam Wszystkich.
Szóstka została wylosowana metodą chybił-trafił.
{www.gk24.pl/ lub www.wspolczesna.pl/ }.
Szóstka została wylosowana metodą chybił-trafił.
{www.gk24.pl/ lub www.wspolczesna.pl/ }.
24 636 124 piękna kwota ale....mi dzisiaj wystarczy dyszka w multi o 14 :)
Monet>>
Dlaczego uważasz, że ostatnia część jest smutna ? ;)
Rejon suuuuper, ale miasto (bez urazy) takie sobie, kolektur blisko 50...
Jakie jest prawdopodobieństwo zdarzenia, że to nie "On", a Ty stałbyś na "jego" miejscu, o danym czasie ?
--------
potraficie odgadnąć, jak się w tej chwili czuje wygrany ?
Dlaczego uważasz, że ostatnia część jest smutna ? ;)
Rejon suuuuper, ale miasto (bez urazy) takie sobie, kolektur blisko 50...
Jakie jest prawdopodobieństwo zdarzenia, że to nie "On", a Ty stałbyś na "jego" miejscu, o danym czasie ?
--------
potraficie odgadnąć, jak się w tej chwili czuje wygrany ?
"potraficie odgadnąć, jak się w tej chwili czuje wygrany ?"
Potrafimy wcielić się w jego rolę dzięki darowi wyobraźni :)
Witam wszystkich
Potrafimy wcielić się w jego rolę dzięki darowi wyobraźni :)
Witam wszystkich
Wszystkich pozdrawiam oraz życzę wysokich wygranych.
Chciałym zaprezentować pozycje jakie postawiłem w " Fortunie":
1036 Naestred vs Fredericia 2 kurs : 2,10 13:50
641 Ploiesti vs CFR Cluj 2 kurs: 1,180 19:30
1028 Vitkovice vs Zlin 2 kurs : 1,52 17:00
1040 Vestsjael vs Horsens 2 kurs 2,0 16:00
1237 Admira vs Austria am. 1 kurs: 1,37 18:00
1240 Gratkom vs Dornbirn 1 kurs: 1.60 18:00
1247 Innsbruck vs Rudar V. 1 kurs: 1.90 18:00
Całowity kurs: 70,35 stawka: 2zł do wygrania: 126 zł 65 gr
Trzymajcie za mnie kciuki:)
Jeżeli chodzi o Totalizator Sportowy, dostałem niedawno pewne informacje. Liczba "35" na godzinę 14:00 nie zostanie wylosowana. Ja za namową przyjaciela, puściłem takie oto cyfry: 23,54,67.
Niezaleznie kto i jakie puści cyferki, życzę wysokich wygranych oraz miłego dnia :)
Pozdrawiam
Chciałym zaprezentować pozycje jakie postawiłem w " Fortunie":
1036 Naestred vs Fredericia 2 kurs : 2,10 13:50
641 Ploiesti vs CFR Cluj 2 kurs: 1,180 19:30
1028 Vitkovice vs Zlin 2 kurs : 1,52 17:00
1040 Vestsjael vs Horsens 2 kurs 2,0 16:00
1237 Admira vs Austria am. 1 kurs: 1,37 18:00
1240 Gratkom vs Dornbirn 1 kurs: 1.60 18:00
1247 Innsbruck vs Rudar V. 1 kurs: 1.90 18:00
Całowity kurs: 70,35 stawka: 2zł do wygrania: 126 zł 65 gr
Trzymajcie za mnie kciuki:)
Jeżeli chodzi o Totalizator Sportowy, dostałem niedawno pewne informacje. Liczba "35" na godzinę 14:00 nie zostanie wylosowana. Ja za namową przyjaciela, puściłem takie oto cyfry: 23,54,67.
Niezaleznie kto i jakie puści cyferki, życzę wysokich wygranych oraz miłego dnia :)
Pozdrawiam
uomatko>>
ok, to napisz człowiekowi bez wyobraźni proszę, HIPOTETYCZNIE - czy wyszedłeś już z domu,i już odebrałeś pieniądze,i jak ? na jedno konto ?
Czy może boisz się odebrać telefon, otworzyć drzwi ?
Czy powiedziałeś o tym komukolwiek, czy jesteś w drodze gdzieś daleko, daleko...
Czy masz ustanowionego pełnomocnika, adwokata ?
Ile masz lat i ile zarabiałeś, i jak zniosłeś ten stress.
Bo ja - nie mam pojęcia, jak bym zniósł taką sytuację :)
---------------
Poczytaj komentarze ludzi do info o wygranej
ok, to napisz człowiekowi bez wyobraźni proszę, HIPOTETYCZNIE - czy wyszedłeś już z domu,i już odebrałeś pieniądze,i jak ? na jedno konto ?
Czy może boisz się odebrać telefon, otworzyć drzwi ?
Czy powiedziałeś o tym komukolwiek, czy jesteś w drodze gdzieś daleko, daleko...
Czy masz ustanowionego pełnomocnika, adwokata ?
Ile masz lat i ile zarabiałeś, i jak zniosłeś ten stress.
Bo ja - nie mam pojęcia, jak bym zniósł taką sytuację :)
---------------
Poczytaj komentarze ludzi do info o wygranej
Robal_36>>
Wyobraźnia ma to do siebie, że nie musisz przeżywać rodziny, urzędu czy innych mafii na karku. Po prostu cieszysz się wygraną. Zamknij oczy, spakuj jakąś niedużą walizkę, a jacht kupisz na miejscu ;)
Wyobraźnia ma to do siebie, że nie musisz przeżywać rodziny, urzędu czy innych mafii na karku. Po prostu cieszysz się wygraną. Zamknij oczy, spakuj jakąś niedużą walizkę, a jacht kupisz na miejscu ;)
A generalnie to dup(a) a tymi kumulacjami.Wyobrażnię tylko drażnią i nadzieje rozbudzają.Kosztem głupiego lotto zagrałem skromniej ,dużo skromniej w MM.I kurde,błąd.Bo troszke powchodziło..I to jest przykład tej ułomności o której pisałem.A upraszczając -pazerność.
Teraz ppytanie bardziej z kręgów towarzyskich....
Czy po tym wpisie:
"108988. annamaria 2010-04-29 (21:43)
pasko kochanie...."
Można domniemywać iż jakieś zaręczyny zawarte zostały?
a po dalszym ciągu:
trafiłeś w sedno sprawy"
Domyślać się można,że nie tylko zawarte ale i skonsumowane?
;-)
Jeśli tak,to spóżnione,ale szczere....
A cyfry to takie: 32,39,49,74,77.
Teraz ppytanie bardziej z kręgów towarzyskich....
Czy po tym wpisie:
pasko kochanie...."
Można domniemywać iż jakieś zaręczyny zawarte zostały?
a po dalszym ciągu:
trafiłeś w sedno sprawy"
Domyślać się można,że nie tylko zawarte ale i skonsumowane?
;-)
Jeśli tak,to spóżnione,ale szczere....
A cyfry to takie: 32,39,49,74,77.
uomatko>>
Czyli, nie ma jak wirtualne trafienie ? :)
no tak, wyobraźnia to wspaniała rzecz :)
----------------------
czytałem jakiś czas temu w "Angorze", o losach osób które trafiły dużą kasę...Ile w publikacji było prawdy ?
Wiele osób NIC nie zmieniło w swoim życiu...
A dane z Niemiec mówią, że ponad 90 % ludzi po roku (!) zostaje BEZ pieniędzy, z problemami...
Obyśmy takie problemy mieli ?
Czyli, nie ma jak wirtualne trafienie ? :)
no tak, wyobraźnia to wspaniała rzecz :)
----------------------
czytałem jakiś czas temu w "Angorze", o losach osób które trafiły dużą kasę...Ile w publikacji było prawdy ?
Wiele osób NIC nie zmieniło w swoim życiu...
A dane z Niemiec mówią, że ponad 90 % ludzi po roku (!) zostaje BEZ pieniędzy, z problemami...
Obyśmy takie problemy mieli ?
Robal36>>
Wiele osób po wygranej ma wybór, czy zmieniać swoje życie, czy czerpać radość z wolności, jaką w pewnym stopniu uzyskał w obecnym życiu.
Co do zostania bez pieniędzy to masz rację, jest to duży problem, ale to jest wina wyłącznie ludzi, co jest już tematem na rozmowę naprawdę długą i w zupełnie innych okolicznościach. :)
Wiele osób po wygranej ma wybór, czy zmieniać swoje życie, czy czerpać radość z wolności, jaką w pewnym stopniu uzyskał w obecnym życiu.
Co do zostania bez pieniędzy to masz rację, jest to duży problem, ale to jest wina wyłącznie ludzi, co jest już tematem na rozmowę naprawdę długą i w zupełnie innych okolicznościach. :)
no...
ja mam juz spacerek długi zaliczony
kuponiki na dzis i jutro wysłane
teraz tylko czekam na losowanko...
:-)
ja mam juz spacerek długi zaliczony
kuponiki na dzis i jutro wysłane
teraz tylko czekam na losowanko...
:-)
RafSaw30... znalazłam dziś dla mojego pana z obrazka dwa razy po 1 grosiczku
lila... jak nie wysyłasz to trzymaj za mnie kciuki
lila... jak nie wysyłasz to trzymaj za mnie kciuki
Witam wszystkich! mam dziś takie małe przeczucie że korona kielce pyknie wisłe kraków lub zremisuje.