Wpisy 1 089 558 – 1 089 657
1 września 2012 15:11 → 1 września 2012 16:20, 100 wpisów
majwoj
Powinieneś grac wtedy gdy Księżyc jest w Pannie lub Koziorożcu. Takim dniami były zeszły poniedziałek i wtorek do 19.39 teraz powinieneś trochę poczekac, bo w przyszłym tygodniu księżyc do tych znaków nie zajrzy niestety
Powinieneś grac wtedy gdy Księżyc jest w Pannie lub Koziorożcu. Takim dniami były zeszły poniedziałek i wtorek do 19.39 teraz powinieneś trochę poczekac, bo w przyszłym tygodniu księżyc do tych znaków nie zajrzy niestety
albinlotto o zdrówko to ja proszę codziennie w modlitwie
trisetum ale tylko jedna z tych wygranych może być, nie chcę wszystkie
m.dorotka dokładam w modlitwie Twoje 10/10 w multi
trisetum ale tylko jedna z tych wygranych może być, nie chcę wszystkie
m.dorotka dokładam w modlitwie Twoje 10/10 w multi
i w mini też mam ładne widzenia, chyba modlitwa działa powolutku
m.dorotka dzisiaj zdrowie jest jutro moze byc pogorszone
majwoj
niestety nie ma możliwości sprawdzenia liczb z na ten dzień z horoskopfree, ale z tych drugich miałbyś
0/3 oraz 1/3 w mm
2/3 w mini
1/3 w lotto
czyli nie jest najgorzej
niestety nie ma możliwości sprawdzenia liczb z na ten dzień z horoskopfree, ale z tych drugich miałbyś
0/3 oraz 1/3 w mm
2/3 w mini
1/3 w lotto
czyli nie jest najgorzej
HARTGE to ja mam troche starsza 1828
HARTGE nie ogrodek kopalem
....idę dołożyć 3 zł w lotto dla mala557 pod wygraną 6
do wieczorka
do wieczorka
HARTGE wiekowe i zlote
m.dorotka
HARTGE wszystko przed toba
38
Dzień dobry wszystkim.Medea ja Waga i numerologiczna 1,co polecasz?Bo ja ani w ząb nie rozumiem tej astrologii...
HARTGE tak jak wygrac cos wiekszego tez ciezko
Albin no dokładnie ale takie garnuszki się zdarzają ale to bardziej przy budowach jakiś dróg budynków itp
tczewianka
To nie jest Twój szczęśliwy dzień najbliższe fartowne dni rozpoczną się dla ciebie jeśli brac pod uwagę kalendarz księżycowy w piątek 07.09.2012 od godz.6.11 i skończą w niedzielę o 18.50. Księżyc będzie wtedy w znaku Bliźniąt
Niestety wg numerologii te dni to 3,4,5
Najbliższy dzień będący numerologiczną 1 to środa, ale wtedy ksieżyc będzie w znaku Byka i postawiłabym wtedy na liczby dla znaków z jego księżycowej rodzinki czyli Koziorożca i Panny
Ja mimo, ze to nie mój dzień z przezorności puściłam jeden lotto i jeden mini, bo los bywa złośliwy i przewrotny
Liczby dla Wagi to na dzisiaj 21,29,36 oraz 5-12-25-32-40-42
To nie jest Twój szczęśliwy dzień najbliższe fartowne dni rozpoczną się dla ciebie jeśli brac pod uwagę kalendarz księżycowy w piątek 07.09.2012 od godz.6.11 i skończą w niedzielę o 18.50. Księżyc będzie wtedy w znaku Bliźniąt
Niestety wg numerologii te dni to 3,4,5
Najbliższy dzień będący numerologiczną 1 to środa, ale wtedy ksieżyc będzie w znaku Byka i postawiłabym wtedy na liczby dla znaków z jego księżycowej rodzinki czyli Koziorożca i Panny
Ja mimo, ze to nie mój dzień z przezorności puściłam jeden lotto i jeden mini, bo los bywa złośliwy i przewrotny
Liczby dla Wagi to na dzisiaj 21,29,36 oraz 5-12-25-32-40-42
dla mnie to też nie jest najszczęśliwszy dzień nic na 14 nie trafiłam
majwoj
Poniższe wyliczenie oczywiście to zwykłe kombinowanie po czasie nie dające pewności, że wpadłbyś na ten koncept, ale we wtorek 28.08.2012 w mini wpadło 10-23-29-30-39
Jesteś numerologiczną 5 data urodzenia zsumowana 32 czyli odwrotnośc to 23
wg GW szczęśliwe liczby dla Byka na zeszły tydzień to 10,39,44
numer tamtego zakładu dawał 9 teraz hokus pokus :
od szczęsliwych liczb odejmujemy 9 uzyskujemy 1,30,35 a następnie dodajemy uzyskujemy 19, bo pozostałe sumy wychodzą poza zakres 42
Czyli przy bardzo dużym łucie szczęścia 4/5 byś miał
Poniższe wyliczenie oczywiście to zwykłe kombinowanie po czasie nie dające pewności, że wpadłbyś na ten koncept, ale we wtorek 28.08.2012 w mini wpadło 10-23-29-30-39
Jesteś numerologiczną 5 data urodzenia zsumowana 32 czyli odwrotnośc to 23
wg GW szczęśliwe liczby dla Byka na zeszły tydzień to 10,39,44
numer tamtego zakładu dawał 9 teraz hokus pokus :
od szczęsliwych liczb odejmujemy 9 uzyskujemy 1,30,35 a następnie dodajemy uzyskujemy 19, bo pozostałe sumy wychodzą poza zakres 42
Czyli przy bardzo dużym łucie szczęścia 4/5 byś miał
Damian pyknij, pyknij sobie ładny bonusik jest, szkoda by było nie wysłać
kasika
Czekaj a ty czasami nie Waga jesteś ? Bo jeśli tak nic dziwnego wierząc astrologii
Czekaj a ty czasami nie Waga jesteś ? Bo jeśli tak nic dziwnego wierząc astrologii
kasika
Ale ze mnie sierota pytałaś o Raka na profilu czyli powinnas byc Rybką lub Skorpionem
Przepraszam
Ale ze mnie sierota pytałaś o Raka na profilu czyli powinnas byc Rybką lub Skorpionem
Przepraszam
jocia... ty i bez pomocy powinnaś mieć szczęście w pieniądzach jesteś 8 hohoho pozazdrościć
jocia jak ci tam dzisiaj o 14 poszlo?
kasika
To nie jest Twój dzień najbliższy będzie księżyc w Raku dopiero za tydzień
To nie jest Twój dzień najbliższy będzie księżyc w Raku dopiero za tydzień
kasiko.. taaaaaaaaaaaaaaaak..wiem, ale na tym sie konczy.. mało tego, mój mąz także
a-lotto nie grałam..widziałes
a-lotto nie grałam..widziałes
medea no coś ty nie przepraszaj tyle tu chetnych na ciebie że masz prawo nie pamiętać
a świetnie tak też czuję w kościach że nie powinnam grać ale człowiek zawsze się łudzi że może jednak się uda
Dobra po kolei :
jocia
Ty powinnaś grac wtedy gdy Księzyc w Lwie i Strzelcu czyli niestety przyszły tydzień nie jest dla Ciebie niestety
Za to w poniedziałek dzień jest 8 więc kto wie ? Księżyc jest znaku Barana więc warto wziąc sobie cyferki Lwa i Strzelca czyli wg GW na przyszły tydzień będą to Lew 11,25,37 oraz Strzelec 9,22,35. Liczby dla Barana to 4,10,31. Polecam liczby z horoskopfre, ale te trzeba sprawdzac na gorąco co dnia
jocia
Ty powinnaś grac wtedy gdy Księzyc w Lwie i Strzelcu czyli niestety przyszły tydzień nie jest dla Ciebie niestety
Za to w poniedziałek dzień jest 8 więc kto wie ? Księżyc jest znaku Barana więc warto wziąc sobie cyferki Lwa i Strzelca czyli wg GW na przyszły tydzień będą to Lew 11,25,37 oraz Strzelec 9,22,35. Liczby dla Barana to 4,10,31. Polecam liczby z horoskopfre, ale te trzeba sprawdzac na gorąco co dnia
jocia tak wiem ale dzisiaj ?
hatge
Liczby dla Panny to w tym tygodniu były wg GW 8,17,49 czyli jeszcze dzisiaj i jutro aktualne. Horoskopfree na dzisiaj to 5-7-13-15-23-37.
Powinieneś grac wtedy gdy Ksieżyc w Koziorożcu lub Byku. Najbliższe takie dni to od wtorku 17.42 do Piatku do 6.11
Liczby urodzenia nie znam więc nie podam kiedy masz fartowny dzień w najblizszym czasie
Liczby dla Panny to w tym tygodniu były wg GW 8,17,49 czyli jeszcze dzisiaj i jutro aktualne. Horoskopfree na dzisiaj to 5-7-13-15-23-37.
Powinieneś grac wtedy gdy Ksieżyc w Koziorożcu lub Byku. Najbliższe takie dni to od wtorku 17.42 do Piatku do 6.11
Liczby urodzenia nie znam więc nie podam kiedy masz fartowny dzień w najblizszym czasie
jocia
Dzieki Medea.O 14tej miałam 3/5.Ale masz urwanie głowy tu z namiOpłaty bierz to sie dorobisz
gaja
Przepraszam za zwłokę, ale mam ograniczoną szybkośc pisania.
Jesteś bliźniakiem jak ja, więc powinnaś grac gdy Księżyc jest w Wadze lub Wodniku. Nasze fartowne dni trwały od tego wtorku do wczoraj. Niestety ten tydzień nie będzie mial dla nas fartownych dni.
Jeśli chodzi o numerologię to nie podałaś więc nie potrafię wskazac dnia.
Liczby na ten tydzien to 2,20,45 a na dzisiaj z horoskopfree 29-30-31-33-39-41
Na przyszły tydzień to 8,17,40
Przepraszam za zwłokę, ale mam ograniczoną szybkośc pisania.
Jesteś bliźniakiem jak ja, więc powinnaś grac gdy Księżyc jest w Wadze lub Wodniku. Nasze fartowne dni trwały od tego wtorku do wczoraj. Niestety ten tydzień nie będzie mial dla nas fartownych dni.
Jeśli chodzi o numerologię to nie podałaś więc nie potrafię wskazac dnia.
Liczby na ten tydzien to 2,20,45 a na dzisiaj z horoskopfree 29-30-31-33-39-41
Na przyszły tydzień to 8,17,40
tczewianka
Trochę tu z sobą przegadaliśmy, więc to przyjemność.
Trochę tu z sobą przegadaliśmy, więc to przyjemność.
medea ale nie wiem co dac do tych 8,17,49 nie ma nic więcej podane ?
hartge
Teraz mam trochę goracy pourlopowy okres w pracy więc nie mam za dużo czasu, ale jak mi się uda w koncu odpalic moją kupioną w czasach młodych, durnych i chmurnych Uranię to będę mogła najprawdopodobniej nawet indywidualny horoskop ustalic. Pod warunkiem, że taka przedpotopowa wersja ruszy.
Teraz mam trochę goracy pourlopowy okres w pracy więc nie mam za dużo czasu, ale jak mi się uda w koncu odpalic moją kupioną w czasach młodych, durnych i chmurnych Uranię to będę mogła najprawdopodobniej nawet indywidualny horoskop ustalic. Pod warunkiem, że taka przedpotopowa wersja ruszy.
Hartge
Ja w takich przypadkach albo robię miks z tymi z horoskopfree lub korzystam z kalkulatora numerologicznego na tamtej stronie.
Na przykład dla hasla hartge szostka lotto 01.09.2012 dał on ciąg :
35,51,59,69 wiadomo, ze takich liczb poza 35 nie ma w lotto więc bierzemy 15 i 14,
Ja w takich przypadkach albo robię miks z tymi z horoskopfree lub korzystam z kalkulatora numerologicznego na tamtej stronie.
Na przykład dla hasla hartge szostka lotto 01.09.2012 dał on ciąg :
35,51,59,69 wiadomo, ze takich liczb poza 35 nie ma w lotto więc bierzemy 15 i 14,
medea76 w jakim znaku jest teraz księżyc według tych Twoich czarów?
witam
godz 16-29mln67tyś pula lotto
miłym paniom
do zobaczenia
HARTGE
godz 16-29mln67tyś pula lotto
miłym paniom
do zobaczenia
HARTGE
andromeda
To niestety razem ze mną musisz trochę poczekac, bo przyszły tydzień to :
od niedzieli godz. 7.78 do wtorku 17.42 Baran
od wtorku od 17.42 do piątku do 6.11 Byk
od piątku od godz. 6.11 do niedzieli do godz. 18.50 Bliźnięta
od niedzieli od 18.50 rak, który pewnie rozciągnie się na poniedziałek
czyli szczęsliwe powinny byc Lwy, strzelce,Panny,koziorozce,wagi, wodniki,a w samej końcówce rybki i skorpiony
To niestety razem ze mną musisz trochę poczekac, bo przyszły tydzień to :
od niedzieli godz. 7.78 do wtorku 17.42 Baran
od wtorku od 17.42 do piątku do 6.11 Byk
od piątku od godz. 6.11 do niedzieli do godz. 18.50 Bliźnięta
od niedzieli od 18.50 rak, który pewnie rozciągnie się na poniedziałek
czyli szczęsliwe powinny byc Lwy, strzelce,Panny,koziorozce,wagi, wodniki,a w samej końcówce rybki i skorpiony
Chcę zrobic taki eksperyment i w przyszły piątek będący numerologiczną trójką (moją liczbą urodzeniową) puścic liczby uznane przez astrologów za szczęśliwe dla tych znaków dla których księżyc będzie w pozycji korzystnej. Ciekawe jaki będzie wynik
------
-------------------------
-------------------------
Jak ktoś chce sobie jeszcze szczęsliwych cyferek poszukac polecam strony :
http://www.lotto-numerologia.pl/
http://www.lotterybunny.com/lucky-number-generator.aspx
http://www.lotto-numerologia.pl/
http://www.lotterybunny.com/lucky-number-generator.aspx