Wpisy 1 089 658 – 1 089 757
1 września 2012 16:20 → 1 września 2012 17:43, 100 wpisów
madea ja zauważyłam taką zbieżność. Pewna 3/3 na którą wygrałam w swoje urodziny, często powtarza się co drugi miesiąc w dacie moich urodzin
Medusia.. .
{{kwiatek
------------------------------------
{{kwiatek
------------------------------------
Andromeda.. .
--------------------------------
--------------------------------
andromeda
Po prostu ktoś na górze bardzo Cię lubi. Ja na przykład tak mam, ze moje większe wygrane padają wyłącznie gdy gram czymś z mojej ukochanej żelaznej ósemki czyli 48,50,51,52,54,55,63,78. Niestety w większej ilości wpadają razem co jakieś dwadzieścia kilka losowań. Najczęściej można trafic 48,50,63,78 bo co najmniej 2/4 zazwyczaj jest, ale ja za pazerna jestem i chcę 22 tys. zgarnąc
Po prostu ktoś na górze bardzo Cię lubi. Ja na przykład tak mam, ze moje większe wygrane padają wyłącznie gdy gram czymś z mojej ukochanej żelaznej ósemki czyli 48,50,51,52,54,55,63,78. Niestety w większej ilości wpadają razem co jakieś dwadzieścia kilka losowań. Najczęściej można trafic 48,50,63,78 bo co najmniej 2/4 zazwyczaj jest, ale ja za pazerna jestem i chcę 22 tys. zgarnąc
Dzisiaj nie gram w Lotto. Zagram , gdy będzie więcej niż...50 milionów.
" precz z TS ".. .
-----------------------
" precz z TS ".. .
-----------------------
Majwoj.. .
--------------
--------------
medea76, czyli trzeba z umiarkowaniem, a to Ci przewrotne liczby
Majwoj.. .
Przynajmniej mam spokój.. .
------------------------------
Przynajmniej mam spokój.. .
andromeda
I tak właśnie staram się robic, bo kiedyś przecież wejdą wszystkie
I tak właśnie staram się robic, bo kiedyś przecież wejdą wszystkie
Andromeda.. .
Pewnie Korn zamknął swoją stronę, bo pojawiłaś śię na Multipasko.. .
----------------------------------
Pewnie Korn zamknął swoją stronę, bo pojawiłaś śię na Multipasko.. .
----------------------------------
A gdzie jest....Gała ???
-------------------
-------------------
Nie oglądalem losowania o godz. 14. Kto będzie prowadził losowanie wieczorne ???
Patrząc na nasz ranking prowadzących to na tak ważne losowanie jak wieczorne powinni się zasugerować i wybrać Anię Rusiecką lub Conrado Moreno
A może losowanie jest...nagrane, żeby ...rozgrabić między siebie kumulację.. .
-----------------------------------
-----------------------------------
Pasko
Znając nasze poglądy na tę sprawę wybiorą raczej kogoś od cudów przy maszynie
Znając nasze poglądy na tę sprawę wybiorą raczej kogoś od cudów przy maszynie
Ruśiecka...tak...
Moreno...Nie..
------------------------
Moreno...Nie..
------------------------
majwoj
a czy to byłoby trudniejsze niż taki wybór w loteriadzie by samochody nie dostały się byle komu z jakiejś pipidówy
a czy to byłoby trudniejsze niż taki wybór w loteriadzie by samochody nie dostały się byle komu z jakiejś pipidówy
Jak losowania były jeszcze w dwojce, to niektóre losowania były...nagrane.. .
---------------------------------------------------
Dziwnym trafem pogarszała śie jakość obrazu w czasie losowania, żeby zaraz po losowaniu obraz wrócił do normy.. .
--------------------------------------------------
/Dawniej obraz był zapisywany anologowo, który pogarszał jakość zapisu, więc uważny obserwator mógł śię zorientować, kiedy nas...oszukują/.
---------------------------------------------------
Dziwnym trafem pogarszała śie jakość obrazu w czasie losowania, żeby zaraz po losowaniu obraz wrócił do normy.. .
--------------------------------------------------
/Dawniej obraz był zapisywany anologowo, który pogarszał jakość zapisu, więc uważny obserwator mógł śię zorientować, kiedy nas...oszukują/.
majwoj
Ilustracja muzyczna do naszych rozmów :
przed losowaniem
http://www.youtube.com/watch?v=H9390MjZNco
po losowaniu
http://www.youtube.com/watch?v=w7c7pIjLW9M lub w oryginalnym wykonaniu
Ilustracja muzyczna do naszych rozmów :
przed losowaniem
http://www.youtube.com/watch?v=H9390MjZNco
po losowaniu
http://www.youtube.com/watch?v=w7c7pIjLW9M lub w oryginalnym wykonaniu
Szkoda, że ten pazerny na pieniądze TS nie ma konkurencji.. .
3 pln za zakład lotto to ...rozbój i rabunek w biały dzień.. .
Hura.. .Ogrodziłem ts drutem kolczastym, to może prędzej....zbankrutuje.. .
3 pln za zakład lotto to ...rozbój i rabunek w biały dzień.. .
Hura.. .Ogrodziłem ts drutem kolczastym, to może prędzej....zbankrutuje.. .
Coś na poprawienie humoru w tematyce Lotto:
http://www.youtube.com/watch?v=NVWO5kqc77o
http://www.youtube.com/watch?v=NVWO5kqc77o
Niemcy za swoje lotto płaca 1 euro a nie...3.
Amerykanie płaca za swoje lotto 1 dolara a nie...3.
--------------------------------------------
To po jaką chol..... mamy płaćić 3pln, a nie ...1 pln???
--------------------------------------
Złodziejstwo i szachrajstwo. Amen.
Amerykanie płaca za swoje lotto 1 dolara a nie...3.
--------------------------------------------
To po jaką chol..... mamy płaćić 3pln, a nie ...1 pln???
--------------------------------------
Złodziejstwo i szachrajstwo. Amen.
no to pochwalcie się ile macie akcji lotto- ja skromnie 1 szt- ale pewną
gg36
Ja w związku z trwającym eksperymentem astrologiczno-numerologicznym wyłącznie po jednej akcji mini oraz lotto, bo to nie jest mój fartowny dzień
Ja w związku z trwającym eksperymentem astrologiczno-numerologicznym wyłącznie po jednej akcji mini oraz lotto, bo to nie jest mój fartowny dzień
Lotto jest za drogie.. . Na wschodzie Polski pracownik może za stawkę godzinową kupić aż ......2 zakłady lotto.. .
Niemiec za to mieć aż....25 zakładów lotto.. .
Niemiec za to mieć aż....25 zakładów lotto.. .
według madey i jej astrologiczno-numerologicznym obliczeniom to też nie mój dzień
Cześć
gg, ja mam jedną akcję, ale też pewną Jeśli mi się będzie chciało wyjść do żb, może dokupię dwie akcje mini Ale ruch w interesie był...
gg, ja mam jedną akcję, ale też pewną Jeśli mi się będzie chciało wyjść do żb, może dokupię dwie akcje mini Ale ruch w interesie był...
Znudziło mi śię pisać o lotto. Teraz niech pisze...Hipcio.. .
Wędrowco, czytałem kiedyś wyniki badań, z których wynikało, że największa grupa klientów TS-a to ludzie zarabiający do 1200 zł na rękę...
uhapyy
A dziwisz się ? Jakie mają w tym kraju większe szanse by miec większą kasę
A dziwisz się ? Jakie mają w tym kraju większe szanse by miec większą kasę
medeo, z jednej strony oczywiście masz rację, ale tak sobie pomyślałem, że gdybym ja zarabiał 1200 zł, raczej nie finansowałbym zbyt często TS-a
unhappy
w moim mieście taką pensję ma mnóstwo osób i grają średnio od 3 do 15zł; rzadko kto za 24-30zł
w moim mieście taką pensję ma mnóstwo osób i grają średnio od 3 do 15zł; rzadko kto za 24-30zł
Gdy wysyłałem dziś MM, była dość spora kolejka przede mną... Większość oczywiście brała Lotto (niektórzy tylko po jednej akcji, inni po 8-10), ale to, co mnie zaciekawiło, to fakt, że tylko jedna osoba wysyłała swoje liczby... Pozostali wszyscy z ch-t
gg, ja może nie zarabiam mało, ale i tak mam wewnętrzne opory przed zbyt mocnym finansowaniem TS-a... Uważam, że we wszystkim trzeba zachować umiar. A jeśli mam wygrać to 30 mln, to wygram i jednym zakładem...
jak nie wygram nic to wszystko przez tego tuska
a jak wygram, to wszystko przez..... jarka
a jak wygram, to wszystko przez..... jarka
unhappy
Nie mówię, że to rozsądne bo rzeczywiście przy takich dochodach człowiek z wielu rzeczy musi zrezygnować i właściwie ci na nic nie starcza. A tak kupuje sobie nadzieję a ta jest bezcenna
Nie mówię, że to rozsądne bo rzeczywiście przy takich dochodach człowiek z wielu rzeczy musi zrezygnować i właściwie ci na nic nie starcza. A tak kupuje sobie nadzieję a ta jest bezcenna
unhappy
ja mieszkam w prowincjonalnym mieście podkarpacia i tu np. płaca 2-3tyś netto niestety jest rzadkościa- popołudniu u mnie w żb ruchu brak
ja mieszkam w prowincjonalnym mieście podkarpacia i tu np. płaca 2-3tyś netto niestety jest rzadkościa- popołudniu u mnie w żb ruchu brak
trisetum
medeo, domyślam się, czym się tacy ludzie kierują i życzę im jak najlepiej... oby tylko nie zmarnowali szansy, jeśli już im się takie szczęście trafi
medeo, domyślam się, czym się tacy ludzie kierują i życzę im jak najlepiej... oby tylko nie zmarnowali szansy, jeśli już im się takie szczęście trafi
moje na lotka z maszyny 1,4,8,9...witam
gg36
Wędruś
medea76
majwoj23
tristetum
unhappy
mrówka
Hartge
Pasko heloł
gg36
Wędruś
medea76
majwoj23
tristetum
unhappy
mrówka
Hartge
Pasko heloł
gg36
Jesteś Bykiem a twoja liczba urodzeniowa to 6 (suma cyfr daty to 33, którą warto wykorzystać w typowaniach)
Powinieneś grac gdy księżyc jest Pannie i Koziorożcu niestety będziesz musiał na to poczekać bo w przyszłym tygodniu takich dni nie ma
Natomiast dzisiejszy dzień jest 6 więc spróbować możesz
Jesteś Bykiem a twoja liczba urodzeniowa to 6 (suma cyfr daty to 33, którą warto wykorzystać w typowaniach)
Powinieneś grac gdy księżyc jest Pannie i Koziorożcu niestety będziesz musiał na to poczekać bo w przyszłym tygodniu takich dni nie ma
Natomiast dzisiejszy dzień jest 6 więc spróbować możesz
gg, a u mnie (stolica) kolektury otwarte dłużej niż zwykle... Ale zauważyłem, że grają w większości ludzi starsi (na oko 50-70 lat), w drugiej kolejności ludzie w wieku średnim (ok. 40)
medea
już zagrałem, ale jeśli idzie o drapki od ulubionych nr. dołączyłem 074 lub 174 i od ok.roku są efekty
np. w tym tyg. lotek 074-10zł
już zagrałem, ale jeśli idzie o drapki od ulubionych nr. dołączyłem 074 lub 174 i od ok.roku są efekty
np. w tym tyg. lotek 074-10zł