Wpisy 1 089 458 – 1 089 557
1 września 2012 14:41 → 1 września 2012 15:11, 100 wpisów
agatkaa
Najbliższe dni sprzyjające w grach losowych Wodnikom to :
07.09.2012 od godz. 6.11
08.09.2012 cały dzień
09.09.2012 do 18.50
Najbliższe dni sprzyjające w grach losowych Wodnikom to :
07.09.2012 od godz. 6.11
08.09.2012 cały dzień
09.09.2012 do 18.50
madea ja też licz numerologie z dat, z tej daty może być 31, 4
sumując wszystko jest 31 3+1 =4 wiec 31 i 4 i 13 jako odwrotność
tak samo dziś jest 24=6-42 jako odwrotnośc 24
tak samo dziś jest 24=6-42 jako odwrotnośc 24
andromeda
majwoj23
ja tak zawsze liczę po mojemu i te 2 liczby często wychodzą
tak jak dziś wychodzi 24 a z tego 6 i 42
tak jak dziś wychodzi 24 a z tego 6 i 42
andromeda
Dziękuję za podpowiedź, ciągle zapominam o odwrotnościach, bo rzeczywiście wielu numerologów zaleca takie postępowanie przy typowaniu liczb
Dziękuję za podpowiedź, ciągle zapominam o odwrotnościach, bo rzeczywiście wielu numerologów zaleca takie postępowanie przy typowaniu liczb
albinlotto
mala
to ja się urodziłem 23-04 1976 to jaka to liczba bedzie
mala
to ja się urodziłem 23-04 1976 to jaka to liczba bedzie
madea
bo ja też od dawna się tym interesuje i tak właśnie widze, że podobnie liczysz
bo ja też od dawna się tym interesuje i tak właśnie widze, że podobnie liczysz
majwoj
Wychodzi suma 32 = 5 w numerologii
no i powinieneś według metody podpowiedzianej przez andromedę wziąc pod uwagę 23
Wychodzi suma 32 = 5 w numerologii
no i powinieneś według metody podpowiedzianej przez andromedę wziąc pod uwagę 23
Sylwia kilka swoich kilka z maszyny bo sądzę że na chybił/trafił wejdzie 6 gdzieś w samych środku pewnego województwa
andrusia aaa ale to nic nie szkodzi, lepiej klika razy niż w ogóle
andromeda
Ostatnio pracuję nad pewną ciekawą zależnością polegającą na częstym hurtowym wpadaniu w jednym losowaniu każdego dnia dużej ilości numerków będących wielokrotnością cyfry dnia oraz zbioru liczb jakie otrzymujemy dodając i odejmując od tych cyfr numerologicznie ustaloną liczbę zakładu mm. Pewnie zbieg okoliczności, ale w przypadku liczb 7-9 dośc dobrze się sprawdza. Problem z liczbami 1-6, bo mają dużo wielokrotnosci w przedziale 1-80 i trzeba wybierac a do tego trzeba miec niestety fart.
Ostatnio pracuję nad pewną ciekawą zależnością polegającą na częstym hurtowym wpadaniu w jednym losowaniu każdego dnia dużej ilości numerków będących wielokrotnością cyfry dnia oraz zbioru liczb jakie otrzymujemy dodając i odejmując od tych cyfr numerologicznie ustaloną liczbę zakładu mm. Pewnie zbieg okoliczności, ale w przypadku liczb 7-9 dośc dobrze się sprawdza. Problem z liczbami 1-6, bo mają dużo wielokrotnosci w przedziale 1-80 i trzeba wybierac a do tego trzeba miec niestety fart.
mala557 twoja
Jeśli chodzi o liczby dla znaków zodiaku to w losowaniu o 14 żaden ze znaków nie osiągnął 3/6 czyżby więc posypało w się wieczorem
majwoj
To przecież zabawa, ale przy okazji człowiek sobie matmę przypomina
To przecież zabawa, ale przy okazji człowiek sobie matmę przypomina
mala557 nie
mala557 mi wystarczy mm
mala557 ja przez skromność wezmę 10/10 z bonusem i mi wystarczy
medea76 rozumiem 7,14 itd, ważne żeby trafić moment. Ja lubię jak z dnia wychodzi liczba 25 i 7, mam do niej ulubione liczby, wtedy jest dla mnie szczęśliwy ciąg liczb
Do typów lotto skorzystałam z wyższej szkoły jazdy i kalkulacji zobaczymy jak to przełoży się na wyniki
m.dorotka
Oczywiście, ze mam, ale o ile trzymamy zasad magiczno-parapsychologicznych to dzisiaj Księżyc jest właśnie w Rybach a to szczęśliwe dni dla Raków i Skorpionów. Ryby powinny grac gdy Ksieżyc jest w Raku lub Skorpionie.
Według numerologii dzisiejszy dzień to 6
Podsumowując pulę powinien zgarnąc ktoś z Raka lub Skorpiona z urodzeniową liczbą 6
Ale jesli chcesz wypróbowac cyferki wybrane dla ciebie oto one : 7,20,38 wg GW lub 7-12-13-16-23-31 wg horoskopfree
Trzymam
Oczywiście, ze mam, ale o ile trzymamy zasad magiczno-parapsychologicznych to dzisiaj Księżyc jest właśnie w Rybach a to szczęśliwe dni dla Raków i Skorpionów. Ryby powinny grac gdy Ksieżyc jest w Raku lub Skorpionie.
Według numerologii dzisiejszy dzień to 6
Podsumowując pulę powinien zgarnąc ktoś z Raka lub Skorpiona z urodzeniową liczbą 6
Ale jesli chcesz wypróbowac cyferki wybrane dla ciebie oto one : 7,20,38 wg GW lub 7-12-13-16-23-31 wg horoskopfree
Trzymam
medea76 jak typuję liczby cały czas sobie powtarzam to zdanie: 'Podsumowując pulę powinien zgarnąć ktoś z Raka lub Skorpiona z urodzeniową liczbą 6'
andromeda
Dokładnie oto chodzi by trafic w odpowiedni moment. Co z tego, że wg moich obliczeń można było trafic 9 liczb o 14-stej skoro trzeba by je szczęśliwie wybrac z prawie 30-liczbowego zbioru
Dokładnie oto chodzi by trafic w odpowiedni moment. Co z tego, że wg moich obliczeń można było trafic 9 liczb o 14-stej skoro trzeba by je szczęśliwie wybrac z prawie 30-liczbowego zbioru
medea76 dzięki a gdzie to sprawdzić kiedy mój znak jest w Raku lub skorpionie
jestem numerologiczną 9często tak gram 9,18,27,36,45,54,63,72
jestem numerologiczną 9często tak gram 9,18,27,36,45,54,63,72
mala
I daj ci Boże szczęście
Ja muszę na swój czas znowu poczekac, choc nie powiem w tym tygodniu od środy do piątku gdy Ksieżyc był w Wodniku przynajmniej wyszłam na jakieś 15 złotych do przodu. Pewnie to skutek tego, że żaden dzień nie był moja urodzeniową 3
I daj ci Boże szczęście
Ja muszę na swój czas znowu poczekac, choc nie powiem w tym tygodniu od środy do piątku gdy Ksieżyc był w Wodniku przynajmniej wyszłam na jakieś 15 złotych do przodu. Pewnie to skutek tego, że żaden dzień nie był moja urodzeniową 3
m.dorotka
Najbliższy dzień 9 to przyszły Wtorek więc jak dzisiaj nikt kumulacji nie rozbije to kto wie ...
Niestety mam przed nosem kalendarz księżycowy na najbliższy tydzień i niestety ani dla mnie ani dla ciebie nie ma fartownego dnia.
Najbliższy dzień 9 to przyszły Wtorek więc jak dzisiaj nikt kumulacji nie rozbije to kto wie ...
Niestety mam przed nosem kalendarz księżycowy na najbliższy tydzień i niestety ani dla mnie ani dla ciebie nie ma fartownego dnia.
HARTGE lubisz to ogladac bylo nie minelo?
Z uwagi na znajomą zafascynowaną parapsychologią mam stałą dostawę Gwiazdy mówią z aktualnym kalendarzem księżycowym. Postaram się go co niedziela zamieszczac w profilu
medea76 jeszcze raz dzięki czyli trzeba zrobić sobie przerwę od grania
m.dorotka fajne uczucie być MILIONERKĄ a że jestem bogata do losowania to stawiam wszystkim po kielichu
wystarczy zagrac za 100zl w mm aby miec gwarantowne 50mln + bonus a nie jak w tym nie pewnym lotto 30 mln
HARTGE czasmi tez ogladam
HARTGE czasmi tez ogladam
agatkaa
Dlatego ja tylko tak dla zasady puściłam jeden mini, jeden lotto i dwa mm jeden typowany numerologicznie oraz jeden CH/T na dwa losowania no i po 14-stej jest 3/10 oraz 0-5 w CH/T
Dlatego ja tylko tak dla zasady puściłam jeden mini, jeden lotto i dwa mm jeden typowany numerologicznie oraz jeden CH/T na dwa losowania no i po 14-stej jest 3/10 oraz 0-5 w CH/T
Panie Boże na 22gą ześlij mi, którąś z tych wygranych:
6/6 w lotto
5/5 w mini
9/9 w multi
10/10 w multi
6/6 w lotto
5/5 w mini
9/9 w multi
10/10 w multi
HARTGE najstarsza monete z ktrego roku miales?
mala557 o zdrowko bys poprosila a nie o kasiore