Wpisy 1 089 358 – 1 089 457
1 września 2012 14:05 → 1 września 2012 14:40, 100 wpisów
jackwar
Muszę sprawdzić w przepisach
Są one tak pokićkane kolejnymi nowelami do tego stopnia, ze jak się kontrola skarbowa uprze to nawet konkurs nauczycielki na najlepszy obrazek w klasie z nagrodą w postaci lizaka można uznać za grę losową
Muszę sprawdzić w przepisach
Są one tak pokićkane kolejnymi nowelami do tego stopnia, ze jak się kontrola skarbowa uprze to nawet konkurs nauczycielki na najlepszy obrazek w klasie z nagrodą w postaci lizaka można uznać za grę losową
18,28,59,64,73,78 takie wysłałam nic tak nie w***ia jak te cholerne oboki
Skorpion z GW mógł zgarnąc 2/3
A z typów numerologicznych wpadło na 14 tylko 9 liczb czyli może się przeniosły do lotto i mini
A z typów numerologicznych wpadło na 14 tylko 9 liczb czyli może się przeniosły do lotto i mini
jocia
medea76
sambiana
mala557
HARTGE
Lila
jackwar
HARTGE
Lila
jackwar
A tam przerwę sobie przedłużę i strzelę, bo dzień paskudny a odkurzacz nie zając ...
medea76 i bardzo dobrze, przerwa jak najbardziej wskazana trzeba dużo odpoczywać
mala557
trzymam , bo ja muszę na swoje szczęśliwe dni jeszcze trochę poczekać.
trzymam , bo ja muszę na swoje szczęśliwe dni jeszcze trochę poczekać.
witajcie,a ja nie wyslalam stalych i jestem do przodu o 2,50
stwierdziłam,że stałe na razie będą wysyłane tylko wieczorem chyba,że dadzą wygrać
stwierdziłam,że stałe na razie będą wysyłane tylko wieczorem chyba,że dadzą wygrać
medea76 myślę, że dzisiejsze przeczucie na liczby mnie nie zawiedzie
reniuszka
dzień dobry
mam pytanie - oglądałaś jakieś losowania w Brytfance ? dają w tivi, i czy jest napis live ?
dzień dobry
mam pytanie - oglądałaś jakieś losowania w Brytfance ? dają w tivi, i czy jest napis live ?
Lila
bolek31
I tak właśnie zrobiłam, choć z przezorności jeden los do lotto kupiłam
I tak właśnie zrobiłam, choć z przezorności jeden los do lotto kupiłam
kto dzisiaj zagra w lotto
Sylwia lotto już wysłałem a MM nie wiem jeszcze ale chyba zrezygnuję
Damian grzechem by było opuścić kumulację lotto, jak szczęście jest w zasięgu ręki
agatkaa
Oczywiście, że mam tylko, że Wodnik powinien grac wtedy Księzyc jest w Bliźniętach lub Wadze. Czyli powinnyśmy obie grac razem bo Bliźniak jestem z tym, że ja nie powinnam grac gdy Księżyc jest w moim znaku czyli oprócz Wagi mam jeszcze w odwodzie Wodnika
ale liczby dla wodnika oczywiście mam i jeśli twoją datą urodzeniową jest 6 to Księżyc w Rybach jak to jest dzisiaj nie powinien ci przeszkodzic :
Oto cyferki : 4,16,24 (GW) oraz 4,21,28,29,36,42
No i trzymam kciuki
Oczywiście, że mam tylko, że Wodnik powinien grac wtedy Księzyc jest w Bliźniętach lub Wadze. Czyli powinnyśmy obie grac razem bo Bliźniak jestem z tym, że ja nie powinnam grac gdy Księżyc jest w moim znaku czyli oprócz Wagi mam jeszcze w odwodzie Wodnika
ale liczby dla wodnika oczywiście mam i jeśli twoją datą urodzeniową jest 6 to Księżyc w Rybach jak to jest dzisiaj nie powinien ci przeszkodzic :
Oto cyferki : 4,16,24 (GW) oraz 4,21,28,29,36,42
No i trzymam kciuki
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 230 000 złotych
agatkaa
Pamiętasz jak ci tłumaczyłam jak policzyc datę dnia z datą urodzenia robisz tak samo np.
5 luty 1977 roku to 5+2+1+9+7+7=31=3+1= 4 czyli dzisiaj to nie jest dzień sprzyjający wygranej dla osoby z tego przykładu
Pamiętasz jak ci tłumaczyłam jak policzyc datę dnia z datą urodzenia robisz tak samo np.
5 luty 1977 roku to 5+2+1+9+7+7=31=3+1= 4 czyli dzisiaj to nie jest dzień sprzyjający wygranej dla osoby z tego przykładu
Bonus Multi Multi: 230 000 złotych ładnie rośnie