Wpisy 1 088 236 – 1 088 335
31 sierpnia 2012 14:02 → 31 sierpnia 2012 17:14, 100 wpisów
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
04,08,10,13,14,22,23,25,26,33,37,38,40,45,48,50,62,64,66,80
Plusem jest liczba: 14
04,08,10,13,14,22,23,25,26,33,37,38,40,45,48,50,62,64,66,80
Plusem jest liczba: 14
Lila
sambiana
scolls
michellex
michellex
idę do konkurencji Ts totolotka
dobrego buka trza zagrać na jutro
idę do konkurencji Ts totolotka
dobrego buka trza zagrać na jutro
Lila wczoraj gralas w lotto
Opierając śie na typowaniu wędrowcy , można było mieć takie coś.
45 = 4, 5, 40, 45. Dało to 3/4. Zabrakło liczby 5.
45 = 4, 5, 40, 45. Dało to 3/4. Zabrakło liczby 5.
Lila a jutro grasz w lotto
bolek31 zagraj dziś u buka w obu meczach ekstraklasy czerwona kartka tak
Lila
Lila
Dopisano wygrane multi multi
cisza jak makiem zasial no to uciekam puknać Eurosy
miłego dnia wszystkim i wieczorkiem samych milionowych wygranych
miłego dnia wszystkim i wieczorkiem samych milionowych wygranych
scolls po losowaniu emocje opadly
Witam wszystkich, których jeszcze nie witałam
Jak było do przewidzenia losowanie przegapiłam, bo klientka wyszła dopiero przed chwilą, ale jak się okazuje nic straconego
Jak było do przewidzenia losowanie przegapiłam, bo klientka wyszła dopiero przed chwilą, ale jak się okazuje nic straconego
medea76 a mialas cos wyslane
albinlotto
Tak. Standardowy ukochany zestaw 48,50,51,52,54,55,63,78 oraz trzy dziesiątki wytypowane metodami, że tak powiem niezbyt logicznymi czyli numerologia, szczęśliwe numery z podawanej tu już kiedyś strony, numery z Gwiazdy Mówią plus śpioch 43 oraz ukochana dawno niewidziana parka 48,50.
Wynik :
2/8
5/10 numerologia plus 48,50
4/10 48,50 + liczby z kombinacji alpejskich ala numerologia
3/10 miks z horoskopfree + Gwiazdy mówią plus uzupełnieni a poprzednich zakładów
Tak. Standardowy ukochany zestaw 48,50,51,52,54,55,63,78 oraz trzy dziesiątki wytypowane metodami, że tak powiem niezbyt logicznymi czyli numerologia, szczęśliwe numery z podawanej tu już kiedyś strony, numery z Gwiazdy Mówią plus śpioch 43 oraz ukochana dawno niewidziana parka 48,50.
Wynik :
2/8
5/10 numerologia plus 48,50
4/10 48,50 + liczby z kombinacji alpejskich ala numerologia
3/10 miks z horoskopfree + Gwiazdy mówią plus uzupełnieni a poprzednich zakładów
medea76 ale masz dobor liczb
medea ja z tej stronki tez kiedyś kresliłem według znaku zodiaka nawet złotka nie wygrałem
Oj totalizatorku postępujesz bardzo nieładnie.
Osoba , która wygłasza komunikat o prawdomównośći firmy, powinna być w garniturze i wyglądać jak człowiek, a nie jak nieogolony monel, byle jak ubrany. Tfu.
Osoba , która wygłasza komunikat o prawdomównośći firmy, powinna być w garniturze i wyglądać jak człowiek, a nie jak nieogolony monel, byle jak ubrany. Tfu.
Robal 36. Co tam jest, bo nie chcę mi śię tam zaglądać.
Znikam na godzinę, bo lecę na zakupy.
tam jest PanBareizm
wiecznie żywy -
"Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz"
oby żyło się lepiej
wiecznie żywy -
"Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz"
oby żyło się lepiej
ale w tym mieście Lili się wyrabia a ja myślałem że to święte miasto
czytaj dalej Âť
Pawlak z Kargulem rozliczali się kosą, w Gnieźnie decydującym argumetnem w dyskusji okazała się płyta chodnikowa.
41-letnia mieszkanka osiedla Grunwaldzkiego zniszczyła nią opla swojego sąsiada. Rzuciła nią w samochód wybijając w nim przednią szybę i rysując maskę.
Pokrzywdzony mężczyzna poinformował policję o zniszczeniu samochodu.
Wytrącił ją z równowagi
- Kobieta podczas rozmowy z policjantami przyznała się do uszkodzenia auta. Tłumaczyła, że zrobiła to ze zdenerwowania. Jako powód swojego zachowania podała konflikt z sąsiadami, którzy mieli ubliżać jej i zakłócać spokój dziecku - informuje Anna Osińska z Komendy Powiatowej Policji w Gnieźnie.
42-letni mieszkaniec Gniezna oszacował straty na na 500 złotych. Za zniszczenie mienia kobiecie grozi kara nawet do 5 lat pozbawienia wolności.
Jak Kuba Bogu...
Kobieta dobrze znana jest policji, która otrzymała od niej wiele zgłoszeń. Skonfliktowana jest nie tylko z mężczyzną, któremu zniszczyła samochód, ale także z innymi sąsiadami. - Jej zgłoszenia dotyczyły awantur, zakłóceń ciszy czy spożywania alkoholu - mówi Osińska. Funkcjonariusze często uznawali zgłoszenia za nieuzasadnione.
Sąsiedzi nie byli jej dłużni - policja otrzymała zgłoszenie o tym, że w stanie nietrzeźwym spaceruje z dzieckiem. Po przebadaniu kobiety okazało się, że nie była pod wpływem alkoholu.
Pawlak z Kargulem rozliczali się kosą, w Gnieźnie decydującym argumetnem w dyskusji okazała się płyta chodnikowa.
41-letnia mieszkanka osiedla Grunwaldzkiego zniszczyła nią opla swojego sąsiada. Rzuciła nią w samochód wybijając w nim przednią szybę i rysując maskę.
Pokrzywdzony mężczyzna poinformował policję o zniszczeniu samochodu.
Wytrącił ją z równowagi
- Kobieta podczas rozmowy z policjantami przyznała się do uszkodzenia auta. Tłumaczyła, że zrobiła to ze zdenerwowania. Jako powód swojego zachowania podała konflikt z sąsiadami, którzy mieli ubliżać jej i zakłócać spokój dziecku - informuje Anna Osińska z Komendy Powiatowej Policji w Gnieźnie.
42-letni mieszkaniec Gniezna oszacował straty na na 500 złotych. Za zniszczenie mienia kobiecie grozi kara nawet do 5 lat pozbawienia wolności.
Jak Kuba Bogu...
Kobieta dobrze znana jest policji, która otrzymała od niej wiele zgłoszeń. Skonfliktowana jest nie tylko z mężczyzną, któremu zniszczyła samochód, ale także z innymi sąsiadami. - Jej zgłoszenia dotyczyły awantur, zakłóceń ciszy czy spożywania alkoholu - mówi Osińska. Funkcjonariusze często uznawali zgłoszenia za nieuzasadnione.
Sąsiedzi nie byli jej dłużni - policja otrzymała zgłoszenie o tym, że w stanie nietrzeźwym spaceruje z dzieckiem. Po przebadaniu kobiety okazało się, że nie była pod wpływem alkoholu.
albinlotto
Metoda się nie liczy tylko rezultaty
A na poważnie jak sama kombinuję to efekty są dokładnie takie same jak zwalam potencjalną winę na wróżki lub numerologię Przynajmniej ostatnio gdy mam trochę mało czasu na główkowanie
Metoda się nie liczy tylko rezultaty
A na poważnie jak sama kombinuję to efekty są dokładnie takie same jak zwalam potencjalną winę na wróżki lub numerologię Przynajmniej ostatnio gdy mam trochę mało czasu na główkowanie
Jeśli chodzi o te Gwiazdy Mówią to wczoraj było fajnie, bo o 14 Strzelec mógł zgarnąć 3/3 a dwa znaki 2/3. Dzisiaj niestety wyniki wróciły do normy czyli jeden 2/3 a pozostali 1/3 lub 0/3
Jeśli chodzi o numerologię dzisiejszy dzień to 8. O 14-stej z liczb stanowiących wielokrotność liczby 8 czyli 16,24,32,40,48,56,64,72,80 padło 5 liczb
Przyjmując najbardziej popularną metodę kombinowania powinno się uwzględnić nr zakładu czyli w tym przypadku 2 odejmując i dodając go do tych liczb ( wczoraj wieczorem ten pomysł dawał 6/10 liczb).
Dodając dwa uzyskujemy :
18,26,34,42,50,58,64,66,74 czyli trafiamy jeszcze 4 liczby trafione
Odejmując dwa uzyskujemy:
14,22,30,38,46,54,62,70,78 czyli trafiamy 4 liczby w tym plusa
Oczywiście to nadal trochę za dużo liczb by metodę uznać za skuteczną bo trzeba mieć szczęście by dobrać te właściwie, ale wyniki są całkiem, całkiem
Przyjmując najbardziej popularną metodę kombinowania powinno się uwzględnić nr zakładu czyli w tym przypadku 2 odejmując i dodając go do tych liczb ( wczoraj wieczorem ten pomysł dawał 6/10 liczb).
Dodając dwa uzyskujemy :
18,26,34,42,50,58,64,66,74 czyli trafiamy jeszcze 4 liczby trafione
Odejmując dwa uzyskujemy:
14,22,30,38,46,54,62,70,78 czyli trafiamy 4 liczby w tym plusa
Oczywiście to nadal trochę za dużo liczb by metodę uznać za skuteczną bo trzeba mieć szczęście by dobrać te właściwie, ale wyniki są całkiem, całkiem
deki
to może jeszcze za e46 ? co się pytam ?
medea i uważaj na drzwi bo zamkną
to może jeszcze za e46 ? co się pytam ?
medea i uważaj na drzwi bo zamkną
Robal tym razem jest na kuponach ta co mnie zawiodła a raczej zrobiła psikusa i jest pozytywna
jackwar
Właście korzystając z chwili wolnej wyliczam cyferki na wieczór
Właście korzystając z chwili wolnej wyliczam cyferki na wieczór
medea
ja to zrobię trochę później
prześlij mi link do horoskopu bo padł mi dysk i utraciłem wszystko co tam było
ja to zrobię trochę później
prześlij mi link do horoskopu bo padł mi dysk i utraciłem wszystko co tam było
Panowie.Tylko nie zaocznie.
Jak już,to już
Jak już,to już
jackwar
Nie ma sprawy :
http://pl.horoscopofree.com/horoskop-szczescia-bliznieta
Jeśli chodzi o numerologię to proszę bardzo :
Ja stawiam, że wpadnie coś z iloczynów 8 nie trafionych o 14-stej czyli 16,32,56,72. Nr zakładu to 3 uzyskujemy do typowania :
"+" 19,27,35,43,51,59,67,75
"-" 13,21,29,37,45,53,61,69,77
A teraz trzeba tylko pogłówkować co po liczbach z 14-stej ma największą szansę wpaść
Nie ma sprawy :
http://pl.horoscopofree.com/horoskop-szczescia-bliznieta
Jeśli chodzi o numerologię to proszę bardzo :
Ja stawiam, że wpadnie coś z iloczynów 8 nie trafionych o 14-stej czyli 16,32,56,72. Nr zakładu to 3 uzyskujemy do typowania :
"+" 19,27,35,43,51,59,67,75
"-" 13,21,29,37,45,53,61,69,77
A teraz trzeba tylko pogłówkować co po liczbach z 14-stej ma największą szansę wpaść
Medea.
MultiMulti wyniki 29.01.04
10/10 0
9/9 0
8/8 17
9/10 8
7/7 9
a dziś jakie wygrane?
10/10 0
9/9 0
8/8 17
9/10 8