Wpisy 1 088 068 – 1 088 167
31 sierpnia 2012 13:10 → 31 sierpnia 2012 13:43, 100 wpisów
michellex dokładnie, już tyle Słoni zakupiłam i robi mnie normalnie w trąbę
Witam całą ferajnę
Teraz niestety tylko na krótką chwilę, bo ludzi mam poumawianych od samego rana co godzinę i gdyby nie paskudna pogoda zniechęcająca pewną panią do spacerów to byłabym bez szans by wpaść przed 14.00
Teraz niestety tylko na krótką chwilę, bo ludzi mam poumawianych od samego rana co godzinę i gdyby nie paskudna pogoda zniechęcająca pewną panią do spacerów to byłabym bez szans by wpaść przed 14.00
jutro 6 dzień tygodnia
6 wychodzi z daty
to 6 może paść w lotto
6 wychodzi z daty
to 6 może paść w lotto
sambiana
Ja dzisiaj trenuję te liczby dla Bliźniąt z Gwiazdy Mówią, bo to koniec tygodnia no i czas by weszły
Ja dzisiaj trenuję te liczby dla Bliźniąt z Gwiazdy Mówią, bo to koniec tygodnia no i czas by weszły
dzien dobry
Lila
sambiana
michellex
medea76
bolek
i pozostali multusie
Lila
sambiana
michellex
medea76
bolek
i pozostali multusie
bolek31
Ja tam myślę, że nasz wieczorna teoria spiskowa się sprawdzi i dopiero we wtorek lista milionerów się zwiększy
Ja tam myślę, że nasz wieczorna teoria spiskowa się sprawdzi i dopiero we wtorek lista milionerów się zwiększy
Robal.
A gdzie Ty się przeprowadziłeś ?W sam środeczek ?Czego?
A gdzie Ty się przeprowadziłeś ?W sam środeczek ?Czego?
u mnie na osiedlu żółta buda słabo przędzie
najwyżej zbiorą 28 mln
najwyżej zbiorą 28 mln
scollsik...mam nadzieje, że twoja "magiczna 6" grała tylko na zwłoke i jutro zgarniemy to co tak pieknie urosło
michellex zawsze to pare baniek wiecej do podzialu,po co bylo sie spieszyc
sambianka....skromnie dzisiaj dwie 5, dwie 6 i jedna 10a Ty co puściłaś?
ktos w koncu trafi na MP 10/10 albo conajmniej 9/10 tylko czy wysle w realu
scolls jak bym miała blizej do kolektury to bym pewnie za kazdym razem w realu wysylala
michellex ma racje nie igraj z losem bo przytrafi Ci sie to samo co mnie a wtedy bedzie bardzo żal
ale może dobrze że mam daleko bo już dużo zaoszczędziłam na niewysłanych które i tak nie wpadły
bolek31
Ja też kupię jedną akcję, bo jeśli nawet mam rację to takie 5/6 też piechotą nie chodzi
Ja też kupię jedną akcję, bo jeśli nawet mam rację to takie 5/6 też piechotą nie chodzi
scolls no tak mnie tu męczyli z tą poprzednią że smutna jestem itd więc zmieniłam
to jest artykuł o lotto
http://technowinki.onet.pl/biznes/zajrzelismy-do-technologicznego-serca-lotto,1,5228495,artykul.html
http://technowinki.onet.pl/biznes/zajrzelismy-do-technologicznego-serca-lotto,1,5228495,artykul.html
madea...no nie chodziale teraz tyle jest puszczonych zakładow, że za 5/6 wczoraj placili niecale 3000zł, zamiast 5000-9000
jackwar juz jocia podawala mnie najbardziej ta czesc:
Totalizator pracuje też nad wprowadzeniem do obiegu nowej gry typu âWin for Lifeâ. Są to gry w których wygrywa się określone sumy pieniędzy. Wygrane wypłacane przez długi czas, np. przez 25 lat, jak we Włoszech. Gra w portfolio Totalizatora ma pojawić się jeszcze w tym roku.
Co Wy na to?
Totalizator pracuje też nad wprowadzeniem do obiegu nowej gry typu âWin for Lifeâ. Są to gry w których wygrywa się określone sumy pieniędzy. Wygrane wypłacane przez długi czas, np. przez 25 lat, jak we Włoszech. Gra w portfolio Totalizatora ma pojawić się jeszcze w tym roku.
Co Wy na to?
jackwar no i za te 4/5 w mini
michellex
Patrząc na stosunek zainwestowanych w budowę stadionów środków z wygranymi 2000 zł na początek nowego miesiąca jak najbardziej mnie urządza
michellex
Patrząc na stosunek zainwestowanych w budowę stadionów środków z wygranymi 2000 zł na początek nowego miesiąca jak najbardziej mnie urządza
Witajcie. Hej.
scolls nie doszukując się drugiego dna zawsze to jakaś dodatkowa możliwość
scolls
Ciekawe, ale tam to dopiero będą krasnale mieszać by tylko krewni i znajomi królika mieli utrzymanie
Ciekawe, ale tam to dopiero będą krasnale mieszać by tylko krewni i znajomi królika mieli utrzymanie
sambiana..na tej fotce akurat wkładałam buty i patrzyłam na teściową
scolls , może i to było by dobre dla niektórych a zwłaszcza dla totka bo kaską by obracał