Wpisy 1 088 036 – 1 088 135
31 sierpnia 2012 12:58 → 31 sierpnia 2012 13:34, 100 wpisów
lilka łał 50 to już coś
Robalku ale to żywe, zdrowe kwiatki dla żywego i zdrowego Robaka na poprawę samopoczucia w dzisiejszy, piątkowy i pochmurny dzień źle moje intencje odczytałeś
Robalku ale to żywe, zdrowe kwiatki dla żywego i zdrowego Robaka na poprawę samopoczucia w dzisiejszy, piątkowy i pochmurny dzień źle moje intencje odczytałeś
mala..pewnie że 50 to już coś jak wygram to w psychiatryku mnie bedziesz odwiedzała bo ześwirowałabym już wtedy na maxa
wczoraj 326 osób miało 5/6 i płacili tylko 2919,10 za dużo osób gra
lilka w psychiatryku to nic złego, ciepło, miło i wygodnie będę u Ciebie codziennie
mala..... co tam będziesz codziennie przyjeżdżała.Wstawią Ci łóżko i zamieszkasz ze mną
jackwarja Robie karwa mówię ty nie wywołuj wadery z lasubo zaraz się pojawi jako barbie77 i bedzie dym
jackwar...ostatnio w wałbrzychu zajebali wszystkie znakibardzo ciekawa sprawa
michellex dokładnie, już tyle Słoni zakupiłam i robi mnie normalnie w trąbę
Witam całą ferajnę
Teraz niestety tylko na krótką chwilę, bo ludzi mam poumawianych od samego rana co godzinę i gdyby nie paskudna pogoda zniechęcająca pewną panią do spacerów to byłabym bez szans by wpaść przed 14.00
Teraz niestety tylko na krótką chwilę, bo ludzi mam poumawianych od samego rana co godzinę i gdyby nie paskudna pogoda zniechęcająca pewną panią do spacerów to byłabym bez szans by wpaść przed 14.00
jutro 6 dzień tygodnia
6 wychodzi z daty
to 6 może paść w lotto
6 wychodzi z daty
to 6 może paść w lotto
sambiana
Ja dzisiaj trenuję te liczby dla Bliźniąt z Gwiazdy Mówią, bo to koniec tygodnia no i czas by weszły
Ja dzisiaj trenuję te liczby dla Bliźniąt z Gwiazdy Mówią, bo to koniec tygodnia no i czas by weszły
dzien dobry
Lila
sambiana
michellex
medea76
bolek
i pozostali multusie
Lila
sambiana
michellex
medea76
bolek
i pozostali multusie
bolek31
Ja tam myślę, że nasz wieczorna teoria spiskowa się sprawdzi i dopiero we wtorek lista milionerów się zwiększy
Ja tam myślę, że nasz wieczorna teoria spiskowa się sprawdzi i dopiero we wtorek lista milionerów się zwiększy
Robal.
A gdzie Ty się przeprowadziłeś ?W sam środeczek ?Czego?
A gdzie Ty się przeprowadziłeś ?W sam środeczek ?Czego?
u mnie na osiedlu żółta buda słabo przędzie
najwyżej zbiorą 28 mln
najwyżej zbiorą 28 mln
scollsik...mam nadzieje, że twoja "magiczna 6" grała tylko na zwłoke i jutro zgarniemy to co tak pieknie urosło
michellex zawsze to pare baniek wiecej do podzialu,po co bylo sie spieszyc
sambianka....skromnie dzisiaj dwie 5, dwie 6 i jedna 10a Ty co puściłaś?
ktos w koncu trafi na MP 10/10 albo conajmniej 9/10 tylko czy wysle w realu
scolls jak bym miała blizej do kolektury to bym pewnie za kazdym razem w realu wysylala