Wpisy 1 086 325 – 1 086 424
29 sierpnia 2012 23:33 → 30 sierpnia 2012 00:44, 100 wpisów
:tyle pewniaków na jutro:7,16,17,23,28,34,38,43,50,51,62,63...
smoczek...bo już myślałam że,od baby żeś wałkiem dostał nie daj się
Trzeba trzymać się anioła:bo po połnocy na żer z piekła wychodzą duchy:
Ale oni mają wydatki:na stadiony na piłkarzy na słonie,na utrzymanie kolektur...
Muszę ograniczać pożywienie dla bałwana,kryzys,słodycze drogie a ts skąpy:
Jocia kiedyś ludzie grali na wiele zakładów,a teraz często widzę w kolekturze jak wysyłają kupon za 3zeta:
Jedyna droga ts aby porwać więcej pieniążków to windowanie kumbulacji aby przyciągnąć graczy z grubym portfelem..
Np.dentystów bo oni mają dużo pieniążków,trzeba ich zachęcić do gry...
Jocia jak zrobili keno to na poczatku w kolekturach pamiętam był tłok,a pozniej pustki...ciekawe jak wyjdzie im z plusem?
Ts musi wiedzieć,że dużo zdrowych osobników wyjechało do pracy za granicę,i ubytek graczy nie da się wyrównać..
Jocia chyba ci co grali za 3zeta dołożą 1 zeta do gry,a pózniej w zależności jak będa wygrywać..
Witajcie. Hej!
Hipopotan.
Jocia. Hej!
Tylko jak ts chce zebrać więcej skoro nadchodzi kryzys i ludzie mają coraz mniej pieniązków,a są same podwyżki?
toja.
Jocie, to chyba skądś znam.
Wow! Jocia to Królowa Multipasko.
:a ta cyborg maszyna dziwnie losuje ciągle 72,teraz 3 to jest bardzo dziwne..
A hipopotan jest samozwańczym Królem.
a teraz sobie idę
do poklikania
dlaczego samozwańczym hipcio jest super
jocia też
do poklikania
dlaczego samozwańczym hipcio jest super
jocia też
Tak muszę zasiąść na tronie:tylko na razie słabo z trafieniami:
Hipopotan i Jocia, to śą żarty na poprawę humoru w tym zwariowanym świecie.
Toja. Spij szybko, bo do rana zostało mało czasu.
Tak świat jest zwariowany,za dużo pieniążków na zbrojenia a po co komu bomby atomowe skoro uzyte spowodują koniec planety..
Toja.
Hipopotan. Planujesz jutro wyprawę po Złote Runo do koletury TS ?
Hipopotan. Poproś kusiciela o pomoc. Złap go za rogi i zaciągnij do kolektury, niech pie........... rogami w lotomat, to wylosują Tobie dobre liczby.
Egzorcyści ostrzegają,żeby trzymać się z daleka od niego:bo jak się przyczepi to trudno się łobuza pozbyć:
Tylko trzeba sprawdzić, czy w kolekturze nie ma wody święconej, bo cała wyprawa na nic.
A spotkałem niedawno znajomego w kolekturze,przeważnie gra na mecze a tym razem kupował zdrapkę jaś fasola..
Hipopotan. Czy wydasz swoje 3 złote na poniewierkę w TS ?
Janosik boję się stracić 3zeta,nie wiem jeszcze jak postąpię..
Na mnie już czs. Bywajcie. Hej!
Hipopotan.