Wpisy 1 085 166 – 1 085 265
29 sierpnia 2012 09:39 → 29 sierpnia 2012 12:41, 100 wpisów
islandorka
Sorry za zniknięcia, ale choć roboty za dużo nie ma w drugi dzień to niestety kupa papierów do przejrzenia o sprawdzeniu stanu prawnego pod kątem zmian w czasie nieobecności powoduje, że czytam i analizuję o bożym świecie zapominając.
Jeśli chodzi o 14-stą to typów wczoraj miałam sporo :
1,3,5,9
48,50,51,55,63,78 - wbrew logice, ale to moi ulubieńcy no i w pewną środę przynieśli mi pierwszą w życiu 5/6
30,31,33
16,60,61,62,63
67,68,69,70,71,73 plus powtórka 75,76 i ... 78
Coś tam wykombinowałam, ale szanse mimo szczęśliwego dnia ( księżyc dzisiaj w Wodniku a to dobrze wróży Bliźniętom)takie sobie
Sorry za zniknięcia, ale choć roboty za dużo nie ma w drugi dzień to niestety kupa papierów do przejrzenia o sprawdzeniu stanu prawnego pod kątem zmian w czasie nieobecności powoduje, że czytam i analizuję o bożym świecie zapominając.
Jeśli chodzi o 14-stą to typów wczoraj miałam sporo :
1,3,5,9
48,50,51,55,63,78 - wbrew logice, ale to moi ulubieńcy no i w pewną środę przynieśli mi pierwszą w życiu 5/6
30,31,33
16,60,61,62,63
67,68,69,70,71,73 plus powtórka 75,76 i ... 78
Coś tam wykombinowałam, ale szanse mimo szczęśliwego dnia ( księżyc dzisiaj w Wodniku a to dobrze wróży Bliźniętom)takie sobie
wróciłam...
sprawdzałam horoskopfree...
medea puszcze dzis cyferki podane przez h.free zobaczymy...
islandorka
Sprawdź jeszcze sobie w jakim znaku powinien być księżyc dla Twojego znaku. Ostatnio u mnie to się sprawdziło. Może nie zgarnęłam 5/6 w lotto, ale grałam bez inwestowania własnych środków poza początkowym 2,5 zł no i nawet 22 złote mi zostało po tym jak przegapiłam, ze dobra "księżycowa"passa się kończy
Sprawdź jeszcze sobie w jakim znaku powinien być księżyc dla Twojego znaku. Ostatnio u mnie to się sprawdziło. Może nie zgarnęłam 5/6 w lotto, ale grałam bez inwestowania własnych środków poza początkowym 2,5 zł no i nawet 22 złote mi zostało po tym jak przegapiłam, ze dobra "księżycowa"passa się kończy
to na tej samej stronie sprawdze???
ja nigdy nie mam szczescia na 14...
islandorka
W wpisie 1085099 wkleiłam zestawienie dla wszystkich znaków na prośbę duszkawawa
W wpisie 1085099 wkleiłam zestawienie dla wszystkich znaków na prośbę duszkawawa
Islandorka
Od wczoraj od 19.46 księżyc w wodniku i pozostanie tam do piątku. To podobno bardzo szczęśliwe dni w grach losowych dla Bliźniąt. Wczoraj puszczone z maszyny wieczorem 4/5 w mm a dzisiaj rano idąc za ciosem wzięłam Wodnika w Zodiaku i ... 2 zł, ale zawsze do przodu No a teraz pożyjemy zobaczymy
Od wczoraj od 19.46 księżyc w wodniku i pozostanie tam do piątku. To podobno bardzo szczęśliwe dni w grach losowych dla Bliźniąt. Wczoraj puszczone z maszyny wieczorem 4/5 w mm a dzisiaj rano idąc za ciosem wzięłam Wodnika w Zodiaku i ... 2 zł, ale zawsze do przodu No a teraz pożyjemy zobaczymy
jareczku co tam słychowac???
jarekpodaje ci reke to tak jak mi...
dzis bede szukac krzyzowki z 11...moze bedzie pełna...i posłucham medey moze cos pomoze...
Witam wszyskich serdecznie i zycze mega wygranych
nie mam teraz czasu na nic..duzo obowazkow i spraw mam..
niedlugo zaczynam grac znow w lottode.
pozdrawiam was cieplo i pieknego dniia zycze
nie mam teraz czasu na nic..duzo obowazkow i spraw mam..
niedlugo zaczynam grac znow w lottode.
pozdrawiam was cieplo i pieknego dniia zycze
ulexxa i miłej pracy
multuś 80 Bliźnięta
Jak dobrze zrozummiałam tę astrolożkę to Bliźniąt szczęśliwy jest księżyc w Wadze lub Wodniku; dla Wodników w Wadze i Bliźniętach a dla Wagi ... w Wodniku i Bliźniętach. Taka księżycowa rodzinka
multuś 80 Bliźnięta
Jak dobrze zrozummiałam tę astrolożkę to Bliźniąt szczęśliwy jest księżyc w Wadze lub Wodniku; dla Wodników w Wadze i Bliźniętach a dla Wagi ... w Wodniku i Bliźniętach. Taka księżycowa rodzinka
Zagrałem wisiał w lotto i mini. I pani z kolektory wysłała mi dwa razy ten sam kupon mini , może to dobry znak i wziąłem oba kupony
mirnam trzymam za to mini, bo rzeczywiście czasami takie pomyłki są dobrym omenem
medea to jestesmy blizniaki ja 12.czerwca i nasze szczesliwe to 6-11-25-34-35-36 zgodnie z numerologia
multuś ja też się cieszę z bratniej astrologicznej duszy na chacie Nasze urodziny dzielą dwa dni, bo ja z 10 czerwca
Kurcze te liczby z horoskop free są całkiem całkiem. Niestety nie wyrwę się z pracy do kolektury a kandydatów na kuriera brak
tak mysle czy te numery wpakowac na multi , mini czy lotto co o tym myslisz
multuś
Jeśli już to liczby szczęśliwe na dzisiaj czyli mm.
Po północy będą dostępne liczby na jutro. Wtedy warto zaszaleć w mini i lotto. Tak mi się przynajmniej wydaje
Jeśli już to liczby szczęśliwe na dzisiaj czyli mm.
Po północy będą dostępne liczby na jutro. Wtedy warto zaszaleć w mini i lotto. Tak mi się przynajmniej wydaje
medea76
moja koleżanka zawsze twierdzi, że
"skromność jej jedną z wielu jej zalet"
hi, hi
moja koleżanka zawsze twierdzi, że
"skromność jej jedną z wielu jej zalet"
hi, hi
medea masakra
wyszło ze dopiero 8.09 powinnam zagrac... jesli dobrze to rozumiem???
wyszło ze dopiero 8.09 powinnam zagrac... jesli dobrze to rozumiem???
medea kochanienka ty sie lepiej znasz zerknij czy mam racje???
Z numerologii można się oczywiście śmiać do rozpuku, ale wczorajszy dzień był 5 a wpadło w lotto 10,15,41. Numer wczorajszego zakładu lotto to 4. Jeśli dla wszystkich liczb dających 4 czyli 4,13,22,31,40 ustalimy zbiór liczb, które dodane do nich lub odjęte dają 5 to znajdujemy 1,8,17,26,35 czyli mamy 26. Czyli czwórkę można było ustrzelić przy odpowiedniej dozie szczęścia
medea76 robie dzisiaj probe generalna ,na dwa losowania za podwojna z plusem niech sie dzieje wola niebios
islandorka
Nie mam dostępu do kalendarza księżycowego na wrzesień w pracy. Po pracy sprawdzę i dam znać. Przypomnij jakim jesteś znakiem
Nie mam dostępu do kalendarza księżycowego na wrzesień w pracy. Po pracy sprawdzę i dam znać. Przypomnij jakim jesteś znakiem
wodnik... dzieki...
islandorka
Ja traktuję szczęśliwe dni jako wymówkę dla mojego uzależnienia od gier losowych. Zmniejszam straty, bo jest tylko kilka dni w miesiącu szczęśliwych a jak sprawdziłam sobie to większość lepszych wygranych miałam w sprzyjających mi dniach. Może i zbieg okoliczności, ale za to budżet domowy mniej na mojej pasji cierpi
Ja traktuję szczęśliwe dni jako wymówkę dla mojego uzależnienia od gier losowych. Zmniejszam straty, bo jest tylko kilka dni w miesiącu szczęśliwych a jak sprawdziłam sobie to większość lepszych wygranych miałam w sprzyjających mi dniach. Może i zbieg okoliczności, ale za to budżet domowy mniej na mojej pasji cierpi
Także w mini można było wczoraj ustrzelić trójkę stawiając na liczby związane z 5. Niestety więcej cyferek nie było szans wykombinować.
emeryt
Ja to traktuję jako zabawę umysłową, rodzaj łamigłówki. Plusem jest zadowolenie z tego, że zrobiłam coś by poprawić swoje szanse na trafienie szóstki w lotto, bo jak są kumulacje to nie mogę się oprzeć i daję Bogu szansę
Ja to traktuję jako zabawę umysłową, rodzaj łamigłówki. Plusem jest zadowolenie z tego, że zrobiłam coś by poprawić swoje szanse na trafienie szóstki w lotto, bo jak są kumulacje to nie mogę się oprzeć i daję Bogu szansę
ok spadam nie bardzo moge cokolwiek znalezc albo sie nie znam na tych fazach...
medea pamiętaj o mnie i podaj jakies namiary jak i gdzie mozna sprawdzic te fazy...
medea pamiętaj o mnie i podaj jakies namiary jak i gdzie mozna sprawdzic te fazy...
islandorka
Uśmiejesz się pewnie, ale w ulubionym tygodniku mojej znajomej zafascynowanej parapsychologią czyli Gwiazdy Mówią. Jak przeczyta to mi oddaje, bo mol książkowy jestem na wiecznym głodzie. I tam właśnie wyczytałam o położeniu Ksieżyca a lotto. Drukują także coś co się nazywa księżycowy rozkład jazdy i tam masz cały następny tydzień rozpisany pod kątem znaków w jakich jest księżyc oraz liczby dnia. Znajoma podrzuciła mi już numer na ten tydzień a jutro albo pojutrze powinnam mieć kolejny.
Uśmiejesz się pewnie, ale w ulubionym tygodniku mojej znajomej zafascynowanej parapsychologią czyli Gwiazdy Mówią. Jak przeczyta to mi oddaje, bo mol książkowy jestem na wiecznym głodzie. I tam właśnie wyczytałam o położeniu Ksieżyca a lotto. Drukują także coś co się nazywa księżycowy rozkład jazdy i tam masz cały następny tydzień rozpisany pod kątem znaków w jakich jest księżyc oraz liczby dnia. Znajoma podrzuciła mi już numer na ten tydzień a jutro albo pojutrze powinnam mieć kolejny.
panie emeryt zaintrygowales mni wzoraj i poczytale troche wstecz i juz wszystko jasne.
Niezly aparacik z Ciebie
a patent z wiekiem 30 - 35 - zarabiasty
Niezly aparacik z Ciebie
a patent z wiekiem 30 - 35 - zarabiasty
ja tam się na horoskopach, fazach itp nie znam, ale kupiłem u jolki 1 słonik i 10zł wpadłonr. 074
Witaski wszystkim Mam prosbe sprawdzcie czy u was dzila ta strona
http://www.gry.netbus.pl/
takie gierki darmowe
prosze jak mozecie
http://www.gry.netbus.pl/
takie gierki darmowe
prosze jak mozecie
gg zagrałem na jokera 29 2 zakłady jakos ta liczba mnie meczy po nocach a w zodiaku nic jednego wyrwałem
lila też na mm się , nie dziwię się; moja max. wygrana w tym tyg. 4zł
trisetum
ja lubię nietypowe jokery, 29 takim jest, ale zagram jak coś ugram o 14
ja lubię nietypowe jokery, 29 takim jest, ale zagram jak coś ugram o 14
joker
po 1.nie pan, bo być może jesteś starszy ode mnie
po 2. co mam Ci wyjaśnić ? po raz 1339 dlaczego moje pseudo takie ? bo nie wiem o co ci chodzi ?
po 3. chyba nie występujesz tu, żeby dokuczać tu ludziom sympatycznym
po 1.nie pan, bo być może jesteś starszy ode mnie
po 2. co mam Ci wyjaśnić ? po raz 1339 dlaczego moje pseudo takie ? bo nie wiem o co ci chodzi ?
po 3. chyba nie występujesz tu, żeby dokuczać tu ludziom sympatycznym
Hej Lila.Masz na NIE?
Lila
Już jestem z powrotem. ZUS to człowieka potrafi wykończyć. Sterroryzowali lekarzy, którzy nie chcą dawać zwolnień lekarskich kobietom w ciąży na 14 dni przed porodem i mam teraz w pracy urwanie parasola, bo musimy koleżance zrobić papiery a kadrowa się wczasuje
Już jestem z powrotem. ZUS to człowieka potrafi wykończyć. Sterroryzowali lekarzy, którzy nie chcą dawać zwolnień lekarskich kobietom w ciąży na 14 dni przed porodem i mam teraz w pracy urwanie parasola, bo musimy koleżance zrobić papiery a kadrowa się wczasuje
Lila
Przyłączam się do prośby Tczewianki
gg
Ja słonika nie lubię. Co biorę to pustak lub wkurzający ciąg 1 złotowy by gdy ręka już boli od drapania zobaczyć pustaka
Przyłączam się do prośby Tczewianki
gg
Ja słonika nie lubię. Co biorę to pustak lub wkurzający ciąg 1 złotowy by gdy ręka już boli od drapania zobaczyć pustaka
Lila dziękuję za cyferki.
A propos pracy to pracować ktoś musi by wczasować się mógł ktoś
A propos pracy to pracować ktoś musi by wczasować się mógł ktoś