Wpisy 1 084 666 – 1 084 765
28 sierpnia 2012 19:33 → 28 sierpnia 2012 21:25, 100 wpisów
pracuje dla polaka jako kierowca i dostarcza materialy budowlane no i musial zdazyc z towarem bo ekipa remontowa czekala i nigdzie sie nie zatrzymywal no i nie zdazyl po pracy wyslac
trisetum nie wiem czy wroce kupilbym dom w UK i w pl tam gdzie by mi pasowało tam bym mieszkal polskie realia moga bardzo zniechecic do mieszkania w pl choc z drugiej strony jak masz kase to mozna mieszkac wszedzie
trisetum na pobyt w pl bralbym tylko "kieszonkowe" tak ze urzad skarbowy moze mnie cmoknac w rurke
hejo.
Emeryt jaja sobie robisz,co?
podatek od remisow ustanowiles?
Dobre!
Emeryt jaja sobie robisz,co?
podatek od remisow ustanowiles?
Dobre!
prawda jest taka ze w skali globalnej taki Tusk to ma g..o do gadania jest tylko parobkiem tych co rzadza swiatem poogladajcie sobie niezaleznatelewizja.pl to sie przekonacie
http://niezaleznatelewizja.pl/2012/03/stop-nowemu-porzadkowi-swiata-14-03-2012/
zobaczcie co maja do powiedzenia ekonomisci na temat bliskiej przyszlosci,nic innego tylko globalna apokalipsa spoleczno-ekonomiczna
zobaczcie co maja do powiedzenia ekonomisci na temat bliskiej przyszlosci,nic innego tylko globalna apokalipsa spoleczno-ekonomiczna
Ludzie sobie nie zdaja sprawy z tego co robi z tym swiatem swiat finansiery i do czego to doprowadzi a nieliczne media maja odwage o tym mowic w tym oczywiscie NTV
w ostatnim linku polecam szczegolnie wypowiesz Pana Krzysztofa Lewandowskiego czyli ostatnia godzina nagrania włos sie na glowie jeży
jestem urodzonym REALISTĄ, więc to było na serio
tak juz mam w życiu
po wypoczynku w Sopocie w dniach 5-26.08 w piątek jade wypocząć w góry mniejsze - Orlickie, Stołowe
a po 20 września na rydze w Gorce i w Tatry
tak juz mam w życiu
po wypoczynku w Sopocie w dniach 5-26.08 w piątek jade wypocząć w góry mniejsze - Orlickie, Stołowe
a po 20 września na rydze w Gorce i w Tatry
emeryt nie chce byc niegrzeczny ale po co sie tym chwalisz?skoro w jakis sposob "dorobiles"sie w mlodym wieku kasy to gratulacje,reszte zycia mozesz uzywac,tego luksusu nie maja ludzie ktorzy w 99% w Twoim wieku ciezko pracuja niejednokrotnie za marne pieniadze.Mam nadzieje ze nie odbierzesz tego jako zazdrosc bo nie to mialem na mysli,tak wiec powodzenia i troszke skromnosci
to mamy po temacie emeryt.
Za dlugo i za gleboko w tym siedze .
Ale juz nie bede Tobie przeszkadzal najwidoczniej masz potrzebe takiego przedstawiania swoich dokonan.
Ale gwarantuje Ci ze ktos kto ma pojecie o tym - najwyzej cie obsmieje.
Trzymaj sie.
Za dlugo i za gleboko w tym siedze .
Ale juz nie bede Tobie przeszkadzal najwidoczniej masz potrzebe takiego przedstawiania swoich dokonan.
Ale gwarantuje Ci ze ktos kto ma pojecie o tym - najwyzej cie obsmieje.
Trzymaj sie.
emeryt dokladnie w Twoim wieku i przed nimi jeszcze ponad 30 lat takiej pracy no chyba ze stanie sie jakis cud i trafia np.w totka dlatego wiekszosc z Nas gra ale chyba o tym to kazdy wie
żeby nic nie robić trza miec 7 mln i łeb na karku tak pisze w necie
scolls- dzięki
ale naprawdę, życzę każdemu kasy, nie tylko tym co tu na czacie
bez żdnej zazdrości
życie jest za krótkie, by pić.....
http://www.youtube.com/watch?v=L5BSJ6zG45U
ale naprawdę, życzę każdemu kasy, nie tylko tym co tu na czacie
bez żdnej zazdrości
życie jest za krótkie, by pić.....
http://www.youtube.com/watch?v=L5BSJ6zG45U
trisetum dla normalnego zycia w polskiej rzeczywistosci to mysle ze spokojnie starcza dwa miliony i jestes gosc do konca zycia
przede mną też tyle lat
ale myślę, że takich jak dotychczas
to SUPER
ale myślę, że takich jak dotychczas
to SUPER
trisetum bez przesady nawet jak za milion kupisz dom,auto i wszystko czego Ci potrzeba druga banke na konto i masz 40 tys miesiecznie odsetek..mało????
idzie dziewczyna w parku
nagle z krzaków wybiega facet i ciągnie ją w krzaki
-ta krzyczy : POMOCY !!!
- poczekaj, może sam dam radę
nagle z krzaków wybiega facet i ciągnie ją w krzaki
-ta krzyczy : POMOCY !!!
- poczekaj, może sam dam radę
nawet jak bys tylko jezdzil po swiecie jak emeryt to spoko 40.000 miesiecznie starczy
prawda emeryt40.000 pln starczy na przezycie spokojnie w kazdym miescie na swiecie oczywiscie nie pisze tu o luksusach w stylu 10.000 pln za nocke w hotelu
scolls
znam faceta, który każdą kasę przeznacza na podróże
ja nie wiem, czy ma jeszcze jakieś wolne terminy w tym roku
był w 157 krajach świata, ma 74 lata
czy mu zazdroszczę ? absolutnie nie
a wszystkie pieniądze przeznacza na to
żeby było jeszcze śmieszniej nie posiada komórki
mieszka w Zielonej Górze
znam faceta, który każdą kasę przeznacza na podróże
ja nie wiem, czy ma jeszcze jakieś wolne terminy w tym roku
był w 157 krajach świata, ma 74 lata
czy mu zazdroszczę ? absolutnie nie
a wszystkie pieniądze przeznacza na to
żeby było jeszcze śmieszniej nie posiada komórki
mieszka w Zielonej Górze
scolls pomyliłeś sie troche 4 tysiące to moge sie z Tobą zgodzić ale 40 tysi nigdy
dobra musze uciekac moze mi sie pogibalo w takim razie banka to za malo na koncie zeby nic nie robic i zyc
Emeryt dla niego liczy się poznawanie świata kultury krajobrazy a nie rzeczy materialne to się ceni takich ludzi mało w dzisiejszym świecie
scolls - wiem, że jesteś facetem myślącym
więc chyba wiesz, że
kasa robi kasę
więc chyba wiesz, że
kasa robi kasę
HARTGE
tak mówiąc, a raczej pisząc szczerze to jedyne jego wyjście w sytuacji, w jakiej sie znalazł
tak mówiąc, a raczej pisząc szczerze to jedyne jego wyjście w sytuacji, w jakiej sie znalazł
HARTGE
masz rację
ja też biorę życie garściami, bo stać mnie na to
masz rację
ja też biorę życie garściami, bo stać mnie na to
kazdy pewnie przechlany i nikt nie ma siły pisać ale stres przed losowaniem ich zjadł hehe
ja w Lotto w ogóle nie gramchyba że,kumululka dojdzie do 50 baniek to wtedy tak