Wpisy 1 084 566 – 1 084 665
28 sierpnia 2012 19:00 → 28 sierpnia 2012 19:33, 100 wpisów
a mini....15,19,26,29,30
islandorka
no to chopcy trzymta za mnie kciuki jade se puścic...i podrapac...
scolls
gg a czemu???
islandorka
scolls....dzis losowanko Eursów?
kriss na pewno pomoze...
majwojku
Damian nie wiem czy to dobrze czy to zle ale z clubulotto nie pokrywa Nam sie zadna cyferka tzn.z ich systemu
ale ja mam gdzine nadania mini 17.30. 00
islandorka
bo są 2 krzyżówki i bonus i jedynym pewnikiem jest że jest 12-13 szt pełnych na 50 zdrapek
bo są 2 krzyżówki i bonus i jedynym pewnikiem jest że jest 12-13 szt pełnych na 50 zdrapek
kriss tak dzis losowanko Eurosów bez kumulacji "tylko" 11 banieczek
to na nasz ok 60 banieczek
scolls....tak sie gra http://clublotto.pl/skan-kuponu,86/
kriss co tak sie gra jak ostatnio za szybko puscili i 80.000 poszlo kolo nosa a ja wziolem ich cyferki i mi weszlo 5/12
serio scolls?
gg36....ile dam tyle mam wkładu.od ciebie zalezy ile chcesz sie zrzucić na gre
potem jest to dzielone proprcjnalnie do wkładu
potem jest to dzielone proprcjnalnie do wkładu
Damian no tak puscili ten sysytem chyba we wtorek bo sie kupon "dopełnił" graczami i nie weszlo nic a w czwartek z ich liczb weszlo 5/12
gdyby nie bylo tylu chetnych i kupon by zostal wyslany na nastepne losowanie do podzialu bylo okolo 80.000 pln
scolls.....masakra
gg 36
z tego co obserwowalem to na wypelnienie kuponu graczami czekali chyba ze 3 losowania
HARTGE a wiesz ze rowno pol roku pozniej tj.7 sierpnia trafilem 5/5 w mm w lidze
na dzis clublotto puscil taka 12
1,11,12,13,19,20,21,29,30,31,40,41
ciekawy jestem co im wejdzie
1,11,12,13,19,20,21,29,30,31,40,41
ciekawy jestem co im wejdzie
gg36....na te liczby nie.ale jest jeszcze opcja CHT. sam zobacz...na ich stronce
Damian zauważ ze w ich systemie nie ma zadnej cyfry ktora ja tobie podałem
a mnie dzis maszyna dała CHT i sa trzy liczby z ich zakładu
1,12,19
kriss warto brac pod uwage ich cyfry bo z tego co widze nieraz sie chwala i z kuponow ktore mieli nadac cos tam wiekszego wchodzi
właśnie taką piosenke spiewają po godz. 14 i po 22.15 niektórzy, którzy jeszcze wierzą w TS
z tego co wczesniej widzialem clublotto mialby kilka razy 5/12 ale niestety kuponow nie nadali bo nie bylo tylu chetnych
gg36. akcje po 1,25 i jedną akcję za 7,50
Damian tak samo w ostatnim losowaniu nie padla zadna nasza cyfra czyli jes dobrze
Scolls to zawsze tak jest wyślesz nie wchodzi, nie wyśle wchodzi
znajomy tu w UK tez tak mial bo sie z nim ostatnio zgadalem,skreslil kupon a raczej jego dziewczyna i nie wyslal a jak sie okazalo mialby 5/6 w lotto
do tego dziewczyna w ciazy we wrzesniu rodzi a on na pozyczkach jedzie,wiesz jaki byl wkurzony
dlaczego każdy facet który spodziewa sie dziecka jedzie na pożyczkach ?
do dzis wozi ten kupon w samochodzi za lusterkiem jest kierowca i sie nie wyrobil na trasie bo olimpiada byla i korki
scolls
ja cieszę się
gram w remisy
wszystkie zespoły piłki nożnej wszystkich lig Europy, USA i Brazylii zapłacą mi za remisy
każdy zespół > 10 zeta
ja cieszę się
gram w remisy
wszystkie zespoły piłki nożnej wszystkich lig Europy, USA i Brazylii zapłacą mi za remisy
każdy zespół > 10 zeta
Bo na żonie juz nie może