Wpisy 1 084 605 – 1 084 704
28 sierpnia 2012 19:08 → 28 sierpnia 2012 20:08, 100 wpisów
gg36....ile dam tyle mam wkładu.od ciebie zalezy ile chcesz sie zrzucić na gre
potem jest to dzielone proprcjnalnie do wkładu
potem jest to dzielone proprcjnalnie do wkładu
Damian no tak puscili ten sysytem chyba we wtorek bo sie kupon "dopełnił" graczami i nie weszlo nic a w czwartek z ich liczb weszlo 5/12
gdyby nie bylo tylu chetnych i kupon by zostal wyslany na nastepne losowanie do podzialu bylo okolo 80.000 pln
scolls.....masakra
gg 36
z tego co obserwowalem to na wypelnienie kuponu graczami czekali chyba ze 3 losowania
HARTGE a wiesz ze rowno pol roku pozniej tj.7 sierpnia trafilem 5/5 w mm w lidze
na dzis clublotto puscil taka 12
1,11,12,13,19,20,21,29,30,31,40,41
ciekawy jestem co im wejdzie
1,11,12,13,19,20,21,29,30,31,40,41
ciekawy jestem co im wejdzie
gg36....na te liczby nie.ale jest jeszcze opcja CHT. sam zobacz...na ich stronce
Damian zauważ ze w ich systemie nie ma zadnej cyfry ktora ja tobie podałem
a mnie dzis maszyna dała CHT i sa trzy liczby z ich zakładu
1,12,19
kriss warto brac pod uwage ich cyfry bo z tego co widze nieraz sie chwala i z kuponow ktore mieli nadac cos tam wiekszego wchodzi
właśnie taką piosenke spiewają po godz. 14 i po 22.15 niektórzy, którzy jeszcze wierzą w TS
z tego co wczesniej widzialem clublotto mialby kilka razy 5/12 ale niestety kuponow nie nadali bo nie bylo tylu chetnych
gg36. akcje po 1,25 i jedną akcję za 7,50
Damian tak samo w ostatnim losowaniu nie padla zadna nasza cyfra czyli jes dobrze
Scolls to zawsze tak jest wyślesz nie wchodzi, nie wyśle wchodzi
znajomy tu w UK tez tak mial bo sie z nim ostatnio zgadalem,skreslil kupon a raczej jego dziewczyna i nie wyslal a jak sie okazalo mialby 5/6 w lotto
do tego dziewczyna w ciazy we wrzesniu rodzi a on na pozyczkach jedzie,wiesz jaki byl wkurzony
dlaczego każdy facet który spodziewa sie dziecka jedzie na pożyczkach ?
do dzis wozi ten kupon w samochodzi za lusterkiem jest kierowca i sie nie wyrobil na trasie bo olimpiada byla i korki
scolls
ja cieszę się
gram w remisy
wszystkie zespoły piłki nożnej wszystkich lig Europy, USA i Brazylii zapłacą mi za remisy
każdy zespół > 10 zeta
ja cieszę się
gram w remisy
wszystkie zespoły piłki nożnej wszystkich lig Europy, USA i Brazylii zapłacą mi za remisy
każdy zespół > 10 zeta
Bo na żonie juz nie może
pracuje dla polaka jako kierowca i dostarcza materialy budowlane no i musial zdazyc z towarem bo ekipa remontowa czekala i nigdzie sie nie zatrzymywal no i nie zdazyl po pracy wyslac
trisetum nie wiem czy wroce kupilbym dom w UK i w pl tam gdzie by mi pasowało tam bym mieszkal polskie realia moga bardzo zniechecic do mieszkania w pl choc z drugiej strony jak masz kase to mozna mieszkac wszedzie
trisetum na pobyt w pl bralbym tylko "kieszonkowe" tak ze urzad skarbowy moze mnie cmoknac w rurke
hejo.
Emeryt jaja sobie robisz,co?
podatek od remisow ustanowiles?
Dobre!
Emeryt jaja sobie robisz,co?
podatek od remisow ustanowiles?
Dobre!
prawda jest taka ze w skali globalnej taki Tusk to ma g..o do gadania jest tylko parobkiem tych co rzadza swiatem poogladajcie sobie niezaleznatelewizja.pl to sie przekonacie
http://niezaleznatelewizja.pl/2012/03/stop-nowemu-porzadkowi-swiata-14-03-2012/
zobaczcie co maja do powiedzenia ekonomisci na temat bliskiej przyszlosci,nic innego tylko globalna apokalipsa spoleczno-ekonomiczna
zobaczcie co maja do powiedzenia ekonomisci na temat bliskiej przyszlosci,nic innego tylko globalna apokalipsa spoleczno-ekonomiczna
Ludzie sobie nie zdaja sprawy z tego co robi z tym swiatem swiat finansiery i do czego to doprowadzi a nieliczne media maja odwage o tym mowic w tym oczywiscie NTV
w ostatnim linku polecam szczegolnie wypowiesz Pana Krzysztofa Lewandowskiego czyli ostatnia godzina nagrania włos sie na glowie jeży
jestem urodzonym REALISTĄ, więc to było na serio
tak juz mam w życiu
po wypoczynku w Sopocie w dniach 5-26.08 w piątek jade wypocząć w góry mniejsze - Orlickie, Stołowe
a po 20 września na rydze w Gorce i w Tatry
tak juz mam w życiu
po wypoczynku w Sopocie w dniach 5-26.08 w piątek jade wypocząć w góry mniejsze - Orlickie, Stołowe
a po 20 września na rydze w Gorce i w Tatry
emeryt nie chce byc niegrzeczny ale po co sie tym chwalisz?skoro w jakis sposob "dorobiles"sie w mlodym wieku kasy to gratulacje,reszte zycia mozesz uzywac,tego luksusu nie maja ludzie ktorzy w 99% w Twoim wieku ciezko pracuja niejednokrotnie za marne pieniadze.Mam nadzieje ze nie odbierzesz tego jako zazdrosc bo nie to mialem na mysli,tak wiec powodzenia i troszke skromnosci
to mamy po temacie emeryt.
Za dlugo i za gleboko w tym siedze .
Ale juz nie bede Tobie przeszkadzal najwidoczniej masz potrzebe takiego przedstawiania swoich dokonan.
Ale gwarantuje Ci ze ktos kto ma pojecie o tym - najwyzej cie obsmieje.
Trzymaj sie.
Za dlugo i za gleboko w tym siedze .
Ale juz nie bede Tobie przeszkadzal najwidoczniej masz potrzebe takiego przedstawiania swoich dokonan.
Ale gwarantuje Ci ze ktos kto ma pojecie o tym - najwyzej cie obsmieje.
Trzymaj sie.
emeryt dokladnie w Twoim wieku i przed nimi jeszcze ponad 30 lat takiej pracy no chyba ze stanie sie jakis cud i trafia np.w totka dlatego wiekszosc z Nas gra ale chyba o tym to kazdy wie
żeby nic nie robić trza miec 7 mln i łeb na karku tak pisze w necie
scolls- dzięki
ale naprawdę, życzę każdemu kasy, nie tylko tym co tu na czacie
bez żdnej zazdrości
życie jest za krótkie, by pić.....
http://www.youtube.com/watch?v=L5BSJ6zG45U
ale naprawdę, życzę każdemu kasy, nie tylko tym co tu na czacie
bez żdnej zazdrości
życie jest za krótkie, by pić.....
http://www.youtube.com/watch?v=L5BSJ6zG45U
trisetum dla normalnego zycia w polskiej rzeczywistosci to mysle ze spokojnie starcza dwa miliony i jestes gosc do konca zycia
przede mną też tyle lat
ale myślę, że takich jak dotychczas
to SUPER
ale myślę, że takich jak dotychczas
to SUPER