Wpisy 1 081 439 – 1 081 538
26 sierpnia 2012 16:55 → 26 sierpnia 2012 18:20, 100 wpisów
Użytkownik ***player*** dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
to tak jak u kupiłem 5mnie zdrapmana- dzis kupiłem 5szt i wszystkie puste
gg ja po tym dniu gdzie wywaliłem 30 zł na zdrapki jak do dzisiaj nie drapałem nic a wtedy nawet 2 zł nie bylo
Użytkownik trisetum dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
a sorki miałem wczoraj sz10 i tez wygrana 0 zł jutro tylko tradycyjnie jeden los na lotto i nic wiecej
trisetum
a ja wczoraj na 3 krzyżówkach zarobiłem 23zł na czysto, ale wczoraj i dziś oddałem na mm i czekam na 22.15, bo wczoraj i dziś było tylko 2zł
a ja wczoraj na 3 krzyżówkach zarobiłem 23zł na czysto, ale wczoraj i dziś oddałem na mm i czekam na 22.15, bo wczoraj i dziś było tylko 2zł
na szy10 to ja już chyba 10zł..... straciłem
zajebista drapka , na ok.10 kupionych 1x1zł
zajebista drapka , na ok.10 kupionych 1x1zł
Użytkownik ***player*** dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
ja może dużego z maszyny puszcze bo może bede w innym mieście to bym sobie puscił
gg ale ci powiem teraz se sam wybieram zdrapki i w zodiaku zostały same z końcówkami 50+
torsan
jeszcze se konto otwórz w ..amber gold- tam chętnie przyjmą twoją wygranąkażdą
jeszcze se konto otwórz w ..amber gold- tam chętnie przyjmą twoją wygranąkażdą
trisetum
u mnie w 2 żb otwarli zdrapmana- ale nikt tego nie kupuję i muszę sam walczyć- bo nie wiem co jest w paczce
ex.pensja też nie idzie
u mnie w 2 żb otwarli zdrapmana- ale nikt tego nie kupuję i muszę sam walczyć- bo nie wiem co jest w paczce
ex.pensja też nie idzie
Użytkownik iluminatus dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Użytkownik trisetum dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Użytkownik iluminatus dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
ale komentujecie to lotto+
a teoretycznie można trafić np. 4/6 w pierwszym i drugim losowaniu i z pierwszego dostać 36zł a z drugiego 100zł- gwarantowane
a teoretycznie można trafić np. 4/6 w pierwszym i drugim losowaniu i z pierwszego dostać 36zł a z drugiego 100zł- gwarantowane
torsan
byłeś w krośnie może ostatnio, jeśli tak czy widziałeś jakieś atrakcyjne wywieszone wygrane
byłeś w krośnie może ostatnio, jeśli tak czy widziałeś jakieś atrakcyjne wywieszone wygrane
------
----------------
----------------
gg.. .
-----------------
U mnie swieci słońce i nie ma wiatru.. .
------------------
-----------------
U mnie swieci słońce i nie ma wiatru.. .
------------------
" Polak nie jest.... głupi,
losa za 4 złote nie kupi.. ."
--------------------------------
losa za 4 złote nie kupi.. ."
--------------------------------
Wpis mi śię sklonował w 'komputrze'.
--------------------------
--------------------------
Kto dzisiaj prowadzi losowanie gry Momento Mori ???
-------------------------------------------
-------------------------------------------
Idę stąd.. . Sam do śiebie piszę.. .
----------------------
----------------------
gg czasem przy wojska polskiego ale to sporadycznie
odwiedzam kolekture
odwiedzam kolekture
mala zboczuszka
jak tam po mini, bo u mnie ani ani ani ani jednej liczby
jak tam po mini, bo u mnie ani ani ani ani jednej liczby