Wpisy 1 081 339 – 1 081 438
26 sierpnia 2012 14:46 → 26 sierpnia 2012 16:55, 100 wpisów
michellex przepraszam że jestem trochę nie obecny na czacie ale szukam nowej piosenki w necie ale nie znam tytułu (tak miało być)
multi multi-mi wczoraj tylko ta Wisła nie weszła
wojtas198721002 no to naprawdę pech
multi multi-a jakiej piosenki szukasz??
michellex no własnie tylko wiem że to zagraniczny przebój ale nieraz w radiu leci choć rzadko to na pewno prędzej czy póżniej go usłyszę
Damian spokojnie wystarczy jedno losowanko bo to sa pewniaki 6/6
TS znowu tylko dał 2 zł-straciłem formę do typowania,a wszystko przez Obcych
wojtas prawda hipcio mial tez przez nich problemy nawet nie pomoglo chowanie kuponow po szyfladachwszystko widza
scolls obcy nieraz bywają tu czacie
HARTGE...juz nie badz taki lisek chytrusektylke kasy dla siebie bys chciałstarczy dla wszystkich
scolls-podejrzewam spisek na wyższych szczeblach władzy
HARTGE...robie Ci przysługewiesss żeby Ci palma nie odbiła od
scolls musimy pasko namówić aby kandydował na prezesa TS-u
michellex życzę smacznagoja za chwilę też uciekam życzę także miłej reszty dnia a wieczorem wysokich wygranych cześć
scolls jeszcze chwilkę będę około 10 minut
hartge
scolls
dobra to na mnie też już czas życzę wszystkim miłego dnia a wieczorem wszystkim grającym wysokich wygranych życzę cześć do poklikania.
Użytkownik iluminatus dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Użytkownik ***player*** dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Użytkownik trisetum dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Użytkownik ***player*** dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Użytkownik trisetum dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Użytkownik scolls dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Użytkownik scolls dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Użytkownik jackwar dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!