Wpisy 1 081 539 – 1 081 638
26 sierpnia 2012 18:21 → 26 sierpnia 2012 19:09, 100 wpisów
gg a wiesz, że jak przeniosłam się do Kalifornii to jakoś od razu lepiej się poczułam
gg36 drobnica 4/9, 5/9, 4/10 a jak u Ciebie wygrane? i jak zdrapki?
mala
ja tam kaliforni nie lubię- ale tam jest gł. siedziba firmy z którą współpracuję
ja tam kaliforni nie lubię- ale tam jest gł. siedziba firmy z którą współpracuję
mala
nic wiele, max. w drapce 20zł, w mm 14,12 i 8-klika razy i drobnica- dziś porażka.. na razie
nic wiele, max. w drapce 20zł, w mm 14,12 i 8-klika razy i drobnica- dziś porażka.. na razie
gg36 zamierzam zwiedzić cały świat widzisz w Kokolino nigdy nie byłeś, a mnie się udało
Byla by pewnosc 100% ze wygram chcociarz trójke na systemem 12 ?
mala
jakie kraje pytasz?, ja lubię słowację, a gdybym wygrał coś więcej wybrałbym się do peru na maczu pikczu
jakie kraje pytasz?, ja lubię słowację, a gdybym wygrał coś więcej wybrałbym się do peru na maczu pikczu
Maxiu kraina Lizaka hmmm ciekawie brzmi
gg36 Słowacja powiadasz
gg36 Słowacja powiadasz
mała ..wczoraj 3 razy 5/10 z plusem i raz 6/10 z plusem 2 razy 2/3 na cole jest
mała ..ta podasz na tamte co miałaś podac już od pół roku czekam
gg...Ty to jesteś ...już wysłałeś ...no ..masz 13 w zestawie na mini
Max dobre i takie wygrane, w jakimś stopniu motywują do dalszego grania od pół roku czekasz za liczbami ode mnie? no nie gadaj
Max a swoją drogą to typy na mini mam zawsze aktualne w profilu w dniu losowania
mala ..no tak pól roku to chyba będzie coś z tego jak tak skombinujesz i podasz
mała ..w dniu losowania ..tk jak wstawiasz je po 21 ..nie mam juz siły oglądać
mala we wt. trafiłem 3/5 i zmieniłem zestaw; na razie te same, aż 3/5 wpadnie- albo mi się znudzi
mała ...dobrze ...ale wiesz co ...nie nie będę pożyczała ich od Ciebie ..bo jak wygrasz to szkoda żebyś wygrana dzieliła na 2 ...osoby ..ja muszę mieć swoje ..bo nawet 3/5nie trafiłem w tym mini i to mnie męczy
torsan
ale u jolki z tego powodu rzadko z cht kupuję- ale inne żb też słabo dają
ale u jolki z tego powodu rzadko z cht kupuję- ale inne żb też słabo dają
Max żarty żartami ok jak zechcesz to skorzystasz z moich typów, nie będę Cię do nich przekonywać będą w profilu jakby co
torsan
ja w tym roku 3x 3/5 miałem, a gram prawie na każde losowanko
ja w tym roku 3x 3/5 miałem, a gram prawie na każde losowanko
mala ..no dobra dobra ..jak chcesz to pożyczę no zrobię z tego system jakiś na 9 lub 10
Max no też właśnie o to mi chodziło, żebyś systemem zadziałała i wygrała z całego serduszka Tobie tego życzę
gg36 jak wierzę, że mini w tym roku będzie moje
Max i to nie raz byłam tak bliziutko a jednocześnie tak daleko maksymalnej wygranej
Max i to nie raz byłam tak bliziutko a jednocześnie tak daleko maksymalnej wygranej
gg ..grałem ..nic a nic nawet 1 nie wchodził .. nie lubi mnie ta gra to może przez te mini tak się mszczą teraz
max
jak był kiedyś ex.lotek to częściej miałem 3/5 w nim niż w dużym
jak był kiedyś ex.lotek to częściej miałem 3/5 w nim niż w dużym
gg36 hmmm różnie bywa, jakby tak statystycznie to podsumować to w miesiącu z 4 razy wejdzie 3/5 (bywa, że w jednym losowniu nawet 4 x 3/5)
gg ...naprawdę jeszcze nigdy chyba bo nie przypominam sobie żebym w mini miał 3/5
mala ..od dawana ..ale nie zawsze wysyłałem..tak raz na jakiś czas jak sobie przypomniałem że jest