Wpisy 1 080 668 – 1 080 767
25 sierpnia 2012 23:38 → 26 sierpnia 2012 00:09, 100 wpisów
Lila , nie dziw się , tyle kilosów zrobić to już jedno piwo może zwalić , zmęczenie robi swoje
...wszystkie baby sa fajne
13max.....ale ***a mówię Cijak on tak się kiwał to mnie w***iał jak nie wiem,myślałam że,zabiję
jackwar...kilosów nie kilosów gówno mnie obchodzi kiwanie nie wskazane
Lila , jak był u ruskich to może napatrzył się na Wańka wstańka
...lila ale on kiwal sie czy CIEBIE hehe
13max..jak Boga kocham dzisiaj swojego męża widziałam pierwszy raz w takim staniejuż ululany.Chyba interes wypalił na maxaale co się najebał to jego .Ciekawe jak jutrokac jak c*** ale to jego tron
13max......on by chyba nie padł,noooo chyba że jedna szybka od żony i leży jak długi
...lilla bez obrazy
jak nie jest tak ze:"morda w błocie świat w kolorach" to dla niektorych to nie impreza
scolls...wystarczy, że sie kiwali, a kiwanie nie wskazanebrawo Lila
13max...a niech nawet na pomarańczową dzwoni ale jak jeszcze raz się doprowadzi do takiego stanu ,to jak jebnę to ino raz
a dla reszty towarzystwa do posluchania i nie tylko
http://www.youtube.com/watch?v=nKcPPXxx_W4
http://www.youtube.com/watch?v=nKcPPXxx_W4
...dobra mykam spac ...trzymajcie sie ...siemka
michellex...no muszę z rańca gotować rosół bo szok będziewalnę nudle szybko w rękach i rosół i powinno być dobrze
hejka wszystkim xd
michellex.....a najlepsze było bo kolega przyjechał z żoną do restauracji i tak po kilku piwach sie na nią patrzy i mówi: ale Ty brzydka jesteś jaja jajami ale lekko przegiął
13max...szoku można doznać,chyba musze przyjechać do Wawy i się zresetować
michellex...no ona furczała ale też był w sranie wskazującym na spożycie dlatego poodwoziłam ich do domu bo mogłoby się dziać
13maxa...You do not want dzidaaa to go on live there to www and press nick onav...
I and disappear the all greeting i poowwwwooooo
scolls..uwież mi ładna babka z niej ale on jebnął tekst ni w dupe ni w oko
lila.... dziwne ty dobrze rozumiałaś ENG
kurcze myślałam ze troszkę posiedzę ale mój pierworodny właśnie wrócił z zabawy i jest strasznie wstawiony ..a na dodatek miał dzisiaj urodziny
13maxa ..juz nie chce