Wpisy 1 080 568 – 1 080 667
25 sierpnia 2012 23:14 → 25 sierpnia 2012 23:38, 100 wpisów
Napiszczcie do Lili, bo zawsze była na losowaniu.. .
---------------------------------------------
To pilne.. .
---------------------------------------------
To pilne.. .
...maks na islandii niebywam
michellex przez ta 11 stracilem dwie pozycje w lidze typerow i zdrapeczki coraz dalej
To nie chodzi o sobotę.. .
----------------------
----------------------
Jest zguba.. .
------------------
------------------
wędrowco...kto ma pisać do lili? co pilne?Nie chcę być nie miła ale za dużo wnikasz w życie innych
...LILA SCOLLS czesc hej widzicie mnie
Lila.. .
Tylko chciałem śię spytać, dlaczego nie ma Ciebie.. .
--------------------------------
Tylko chciałem śię spytać, dlaczego nie ma Ciebie.. .
--------------------------------
Lila widzisz jak sie wszyscy o Ciebie martwia jak sie nie pojawisz na jednym losowaniu to uznaja to za cos nieromalnego
Lila , teraz wy jedność jesteście , jak naczynia połączone jak on zrobi siku to ty już nie musisz , czy coś takiego
13max33 z tańcem jak z jazdą na rowerze tego sie nie zapomina co najwyżej Cie podeptam
13max..ja tylko pizza i lampka winka a reszta najebana że szokoblewali wypał interesu ***a a ja musiałam do domu mendy odwzoićby ich c*** strzelił
Lila no to gratki jak nie za lotto to za udany interes a jak samopoczucie
Lila , to ty pewnie na taryfie jeździsz
a nocną jeszcze załapałaś to szmalu zarobilaś i nie potrzebne ci lotto
a nocną jeszcze załapałaś to szmalu zarobilaś i nie potrzebne ci lotto
...czesc lila ...scolls cos foha walnol co sie do mnie nieodezwiesz
13max...no karwa odwożę bo to przyjaciele i nie zasnęłabym spokojnie jakbym nie odwiozła i nie odstawiła do wyra
Lila...ale Ty taka jesteś ....sama nie zaśniesz dopóki wszyscy nie będą pod dachem w łóżeczkach
...siema scolls i juz od razu inaczej mi amigo
13max...no taka już jestem ,może to źle ale nie wyobrażam sobie inaczej,a już jakby nie daj Boże coś im się stało
scolls...a wymień sekretarke wreszcie, bo rustu swoją też zwolni, mówił, że jego głupo się patrzy czy coś
...scolls taka sekretarka cud malina ale tu takich panien na czacie az milo tak mysle
Lila ..ja mam to samo ..z kim się bawie czy tam coś innego musi byc git
13max..normalnie przez tyle lat ***a pierwszy raz widziałam swojego męża w takim staniea jaki ***a wygadany jebaniecszkoda tylko że sobie ze mną nie może pogadać bo u mnie krótko,won spać
Lila , chodziło mi o byłego prezydenta jak miał startować ponownie to powiedział : nie chce ale musze
michellex ciezko odpowiednia znalezc,wiesz musi miec odpowiednie ...kwalifikacje
scolls..po co taryfa jak my byliśmy autem a ja nie piłam,no oprócz tej lampki wina
Scools dzisiaj jadłem na mieście pitę z warzywami,koszta;9,5zeta chciałem się podzielić z wróblami ale gdzieś znikły był tylko jeden gołąb..
michellex..no mam dobre nie wypieram się jak z kimś jestem lub przebywam lubie wiedzieć że cało dotarł do domu
13max...on jeszcze chyba najebany od Ruskich przyjechał no ***a po 3 piwach zaczął się kiwać to już nie normalne kiedyś walił 15 i nic mu nie było
michellex malo ze glupio jej z oczu patrzy to ciagle musi podnosic....iloraz inteligencji bo to blondynka