Wpisy 1 077 108 – 1 077 207
23 sierpnia 2012 19:18 → 23 sierpnia 2012 20:43, 100 wpisów
Mala557
Hartge. Prawdopodobnie.
Damian jak tak pokierujesz snem to moze byc i zawał niektorzy tez snia ze np.umieraja we snie zeby zobaczyc jak to jest
scolls już miałam kilkakrotnie świadome sny coś nieprawdopodobnego
Emerytka odbieram od niej szklankę po czym wypijam i dalej idę w kimę
Damian pewnie snilo Ci sie nieraz ze spadasz i przewaznie w normalnym snie jest tak ze zanim spadniesz to sie budzisz spocony,w swiadomym snie potrafisz tak pokierowac snem ze np.potrafisz sie wzniesc i usiasc na drzewie czujac pęd wiatru i poleciec dalej gdzie chcesz
HARTGE ja mysle ze nie na wypiciu szklanki wody by sie skonczylo
Scolls ale to nie było w domu na wyjeżdzie spałem normalnie takie uczucie miałem że nie mogę wstac ani otworzyc oczu po czym świadomie się przebudziłem i byłem wystraszony
Scolls czyli takie dokończenie historii jakby Ci chodzi a nie przebudzenie
Hartge.Najlepsze wyście.
ja mam nieraz np. tak ze nie moge przed czyms uciec tak jakbym mial zwiazane nogi i z tego co wiem duzo ludzi ma tez tak
Scolls no właśnie bo mógłbym w tym śnie uruchomic podswiadomosc że emerytka ma np ekstra ciało
we snie swiadomym masz wplyw na wszystko i zmieniasz otoczenie i sytuacje jak sobie zazyczysz
mozesz nawet uruchomic ze emerytka chce Cie uwiesc i to dokladnie tak jak bys sobie tego zyczyl w realu
i tak jak pisalem mozesz nawet zmienic kolor majtek albo tak od niechcenia sprawic aby wogole znikly i jesli to sie stanie to to jest sen swiadomy
w zwyklym snie to historia moze sie potoczyc nie zawsze tak jak sobie bys tego zyczyl.np emerytka da Ci w twarz i wyzwie od zbokoli a tego bys nie chcial
Na całe szczęście to nie o mnie mowa w tej dyskusji.
ogladaliscie moze stary film pt."Miedzy piekłem a niebem"tam jest pokazana podobna sytuacja z tym ze po smierci jednego z bohaterow.Uczy sie tworzyc za pomoca mysli swoj wlasny raj i wykorzystuje do tego swoje mysli w postaci farby bo jego zona byla malarka.
HARTGE dokonczenie bo emerytka wbrew Twojej woli wzywa policje i idziesz do paki za porwanie jej do swojej kuchni itd.
dobrze moi drodzy to troszke juz wiecie ja musze uciekac ale wlece jeszcze pozniej
...a na emerytce jeszcze prokurator siedzi
Tak prawdę mówiąc,czasem też bym chciała wyjść do kuchni i zobaczyć......
Scolls nawet nie spodziewałem się ani nie łudziłem że tam będzie czekac na mnie z tą wodą
...scolls a co
to za eksperymenty paranormalne profesorze scolls
to za eksperymenty paranormalne profesorze scolls
Scolls.. .
Uważaj, bo dla niektórych Twoje eksperymenty mogą śie żle skończyć.. . Tu trzeba zachować ostrożność i rozwagę.. .
Michellex.. .
---------------------------
Hartge.. .
Nie śpij, bo Cię...okradną.. .
Nie śpij, bo Cię...okradną.. .
Dawać te losowanie.. .
Gdy były kupony z kalką, to już było po losowaniu.. .
Gdy były kupony z kalką, to już było po losowaniu.. .
Witam wszystkich,
to o czym pisał scolls dotyczące "prawa przyciągania" to nic innego jak wizualizacja naszych myśli i pragnień. Jeśli o czymś wystarczająco silnie myślimy to prędzej czy później stanie się to naszą własnością. Nie skupiamy się na tym jak to zrobimy o jedynie na efekcie końcowym.
to o czym pisał scolls dotyczące "prawa przyciągania" to nic innego jak wizualizacja naszych myśli i pragnień. Jeśli o czymś wystarczająco silnie myślimy to prędzej czy później stanie się to naszą własnością. Nie skupiamy się na tym jak to zrobimy o jedynie na efekcie końcowym.
Hartge.. .
Żartowałem.. .
Żartowałem.. .
wlaśnie wróciłem z puszczania totka i gościu w punkcie powiedział że mam farta bo dopiero zaczął system działać . Nie działał z 40 minut , ludzie chodzili po okolicy i nigdzie nie działało . U was też tak było ?
Ten nowy eksperyment z losowaniem doprowadzi TS do bankructwa.. .
Może na gruzach obecnego imperium powstanie coś przyjaznego dla graczy. .
--------------------------------------------
Może na gruzach obecnego imperium powstanie coś przyjaznego dla graczy. .
--------------------------------------------
Jackwar.. .
Żółte budy omijam jak zarazę.. .
---------------------------------
Żółte budy omijam jak zarazę.. .
Wędrowco dopłacasz złotówkę i masz na losowania za 4 zł a tak byś musiał 6zł
Mała.. .
--------------------------------
--------------------------------
scolls , najlepsza metoda jest jasnowidza Jackowskiego
zapamiętujesz liczby wysłane , powtarzasz je a kupon przyklejasz liczbami do czoła i tak trzeba jak najdłużej . Możesz chodzić po ulicy
zapamiętujesz liczby wysłane , powtarzasz je a kupon przyklejasz liczbami do czoła i tak trzeba jak najdłużej . Możesz chodzić po ulicy
Hartge.. .
Nie gram w Lotto.. .
Nie gram w Lotto.. .
ja mało w dużego gram, ale zamiast np.3 to puszcze 2 z + i zaoszczedze 1zł i wezme udział w 4 losowaniach, a nie 3ale wypas
michellex
WN , o tej porze to u mnie żółte już zamknięte
zostaje alkohole 24 , oszołom i wypożyczalnia wideo
WN , o tej porze to u mnie żółte już zamknięte
zostaje alkohole 24 , oszołom i wypożyczalnia wideo
Jackwar.. .
Jackowski nie typuję liczb do lotto.. .
----------------------------
Jackowski nie typuję liczb do lotto.. .
----------------------------
Mam do żb 5 km, ale wysyłać można do...22.