Wpisy 107 592 – 107 707
23 kwietnia 2010 12:53 → 23 kwietnia 2010 16:34, 100 wpisów
kathy witaj
klarak czytałam ciekawa koncepcja,warta zastanowienia,analizy.
A teraz najważniejsze gdzie - są moje "papatki i witaski" :(:(:( ?
klarak...
przeczytałam wpis jasia i pomijając wszystkie szczegóły dotyczące jego pomysłu, zakładając (nie) i wielkie wygrane
nie wyobrażam sobie jednego... momentu dzielenia się tymi wygranymi...
pozdrawiam
przeczytałam wpis jasia i pomijając wszystkie szczegóły dotyczące jego pomysłu, zakładając (nie) i wielkie wygrane
nie wyobrażam sobie jednego... momentu dzielenia się tymi wygranymi...
pozdrawiam
sunmen>>> wciskasz kit na forum. Dlaczego nie napiszesz że żeby z wami zagrać to trzeba mieć przygotowane dobre 5000zł jak nie więcej. Trafione parki macie na progach nr 17 i 19 a żeby dojechać do tego progu trzeba zamrozić trochę kasy. W bukmacherce nie lepiej bo ostatnio graliście już kupon na progu 12 za 1000zł a zamrożone były 3000zł. Pisz jak sprawa wygląda a nie tylko mamisz wygranymi.
I nie piszcie że nie traci się pieniędzy tylko je zamraża bo to pieprzenie. Przecież nawet debilowi uda się trafić raz na 20 losowań bądź zdarzeń sportowych tylko kogo stać na tyle prób. Wiem, wiem są tu dziani ludzie i ich na to stać ale oni się tego nie chwycą a normalni mogą dużo stracić.
Madzia vel lukrecja. Znowu chcesz zacząć zadymę. Nawet Kogucik ma Cię dość bo napisał że "przykre że kobiety miedzy sobą potrafią sie tak zachowywać." ,a jedyną "kobietą" która daje tu popis chamstwa i złego wychowania jesteś Ty Wielonikowa77.
Moja opinia- autor tego pomysłu obiecuje " gruszki na wierzbie". Nie warto tego artykułu czytać. Granie ODRADZAM!!!
sunmen>>wciskasz kit na forum. Dlaczego nie napiszesz że żeby z wami zagrać to trzeba mieć przygotowane dobre 5000zł jak nie więcej. Trafione parki macie na progach nr 17 i 19 a żeby dojechać do tego progu trzeba zamrozić trochę kasy. W bukmacherce nie lepiej bo ostatnio graliście już kupon na progu 12 za 1000zł a zamrożone były 3000zł. Pisz jak sprawa wygląda a nie tylko mamisz wygranymi.
I nie piszcie że nie traci się pieniędzy tylko je zamraża bo to pieprzenie. Przecież nawet debilowi uda się trafić raz na 20 losowań bądź zdarzeń sportowych tylko kogo stać na tyle prób. Wiem, wiem są tu dziani ludzie i ich na to stać ale oni się tego nie chwycą a normalni mogą dużo stracić
cień....Witam serdecznie:P
kathy.....Siemka:P
kulkomaniak....Dzień dobry:)
Lukrecja....WAL SIĘ!
kathy.....Siemka:P
kulkomaniak....Dzień dobry:)
Lukrecja....WAL SIĘ!
Cień pomimo tego "smoczka" :):)myślisz , i sam już wiesz NIE MA żadnego 100% systemu (uwaga na naciągaczy).
Ps. lila. witam
Ps. lila. witam
cień....w tej katastrofie samolotowej wzięli udział nie ci pasażerowie co trzeba ha ha ha.Zapomnieli o lukrowej.
Cześć Lila. Dobrego dnia życzę. Jeżeli ta wielonikowa mąciwoda nie przestanie szukać zaczepki to będę raportował do Pasko o bana na wszystkie jej nicki.
klarak>>> a co smoczek ma do tego? Przecież każdy tu od smoczka zaczynał, a nie którzy(madzia, lukrecja, itp) nawet kilka razy. A naciągaczy należy tępić na każdym kroku.
Lila>>> jakby zebrać jej wszystkie nicki to zabrakłoby miejsca w samolocie:)
kulkomaniak...w moim imieniu też raportuj:)Mam jej już dosyć.Zobacz jak flanelcia czeka na mnie,żeby zacząć zadymę.
madzia teraz siedzi i kopiuje nasze wpisy a około 22 ruszy do admina z petycją o bany. Nie zapomnij mendo o lukrecji.
Wędrowca netowy>>Dziękuję za opinie. pozdr..
Ps Cieniu "smoczek", to nie Twój pierwszy, prawda?
Ps Cieniu "smoczek", to nie Twój pierwszy, prawda?
cień...niech kopiuje,tylko tyle jej zostało,a bana się nie boję tylko,żeby ona pierwsza nie załapała BANANA:)
Pierwszy ale nie ostatni. Wkrótce pojawi się cień1, cień2 itd. W końcu ja też chcę popisać na forum a dzięki kapusiowi nie mogę. Na pewno wydam oświadczenie że występuje pod nowym nickiem.
Pretensje za zaśmiecanie czatu proponuję kierować do admina który podpuszczony przez madzie77 obdzielił banami i nie możemy już korzystać z forum i naszego tematu kłótnie, kłótnie. A wszystko było na swoim miejscu.
cień...wyłapałeś bana? kto jeszcze dostał?teraz będzie pewnie czas na mnie po skargach lukrecjowej.:P
cień jak to jest twój pierwszy nick tutaj to ja jestem matka Teresa, pisz pisz byle tematycznie do stronki jak i kulkomaniak,bo na razie same banialuki łącznie z szefową :PPPP
lukrencjo....jak na razie to ty też nie piszesz na temat.Widzę,że stęskniłaś się za mną i nie mogłaś doczekać kiedy się w końcu pojawię.Więc jestem tempa strzało,ale jak dla mnie nie istniejesz.
lila tak to mniej więcej wyglądało:
madzia77:
Pasko >>> a jaka jest Twoja decyzja odnośnie kulkomaniak,cień,porucznik skryba ?
Przecież oni na Twojej stronce prócz ubliżania,nie robią kompletnie nic.
Nie ma ich w dziale typowań a i w żadnym z wątków nie oddają wpisów związanych z Twoja stronką?
madzia77:
Pasko >>> a jaka jest Twoja decyzja odnośnie kulkomaniak,cień,porucznik skryba ?
Przecież oni na Twojej stronce prócz ubliżania,nie robią kompletnie nic.
Nie ma ich w dziale typowań a i w żadnym z wątków nie oddają wpisów związanych z Twoja stronką?
Odpowiedź prezesa:
podane przez Ciebie nicki zostały dziś zablokowane przeze mnie na forum.
podane przez Ciebie nicki zostały dziś zablokowane przeze mnie na forum.
"po skargach lukrecjowej"?
dowody na to dowody, a nie teorie spiskowe niczym nie poparte.
Zresztą wcale nie trzeba extra powiadamiać admina tutaj na czacie ma możliwość czytania waszych mądrości.
Zresztą wcale nie trzeba extra powiadamiać admina tutaj na czacie ma możliwość czytania waszych mądrości.
Typy na dziś:
Legia W.-Piast G. typ 10 kurs 1.02
Widzew-GKP Gorzow typ 10 kurs 1.01
Teraz madzia możesz mi skoczyć - są typy:)
Legia W.-Piast G. typ 10 kurs 1.02
Widzew-GKP Gorzow typ 10 kurs 1.01
Teraz madzia możesz mi skoczyć - są typy:)
bananowa gdyby ciebie tu nie było,byłby spokój,uwierz mi.
1,2,3MM na 14-tą :P
1,2,3MM na 14-tą :P
Pasko również napisał: "madzia77 nie jest żadną moją ulubienicą, co więcej jest bliska bana na forum i nie tylko." To się niedługo stanie powinno tylko objąć Jej wszystkie nicki.
a wiesz,że to samo pomyślałam o tobie lila cieniu i kulkomaniaku.
rano był spokój jak was nie było
rano był spokój jak was nie było
bananowa skoro był spokój to po co się o mnie pytałaś?????
Już od rana tu siedzisz? Daj spokój,nie masz nic innego do roboty?
Już od rana tu siedzisz? Daj spokój,nie masz nic innego do roboty?
no no staracie się widzę, ale wątpię aby Pasko ulegał czyjejś sugestii i robił to co chce ktoś zwłaszcza,że to jego stronka.
no ale próbować zawsze możecie może się uda kto wie?
no ale próbować zawsze możecie może się uda kto wie?
więc szczęścia życzę i pilnować się z epitetami bo z tego co zauważyłam Admin nie lubi jak się klnie na jego stronce.
lila, ale Ona jest i musisz się z tym pogodzić,to Ty dziś zaczęłaś , wchodzisz na chat, i witasz się lukrecja-Wal SIĘ!!! tak się zachowuje Kobieta,"podobno jesteś "Damą" tylko jakiej klasy? , pomyśl nim napiszesz, teraz Ty nakręcasz innych> np.>Cienia. Masz forum gotowanie, lecz podejrzewam ,że Ty nawet wodę potrafisz przypalić, potem wmówisz Wszystkim ,że to jej naturalny smak.
lukrecja 2010-04-23 (13:36)
Każdy Twój wpis niezależnie od niku ma adres IP , który zmienia się co 24 godziny. Każdy adres IP można w prosty sposób umiejcowić geograficznie. Jednak twój mały móżdżek nie pozwala ci tego zrozumieć.
Każdy Twój wpis niezależnie od niku ma adres IP , który zmienia się co 24 godziny. Każdy adres IP można w prosty sposób umiejcowić geograficznie. Jednak twój mały móżdżek nie pozwala ci tego zrozumieć.
klarak...to z nią się tak witałam a nie z tobą to po pierwsze a co do gotowania to możesz mi wierzyć,że robię to świetnie.
kto powiedział,że jestem damą?
jestem normalną dziewczyną którą lukrecjowa wkurzyła i to wszystko.Damą to można być w wieku 89 lat.Matroną.
jestem normalną dziewczyną którą lukrecjowa wkurzyła i to wszystko.Damą to można być w wieku 89 lat.Matroną.
Każdy jest dorosły i nie muszę nikogo nakręcać.Wszyscy mają o niej takie samo zdanie.
Ludki wy naprawdę nie macie co robić tylko się opluwać?
Żal na to patrzec czytać.....brak słow
Żal na to patrzec czytać.....brak słow
ale za to są na topie jak to potrafią epitetami operować zakres słownictwa normalnie miód malina - elita tej stronki nic tylko czytać
"WSZYSTKICH" nie wypowiadaj się za wszystkich! Tylko to potrafisz : spadaj, wal się, ignor. Żałosne , jak TY, !! sprzyjałaś z nią , lecz jak zrozumiałaś ,że jest mądrzejsza niż Ty.. to teraz nakręcasz innych na nią.BANA TO TY POWINNAŚ DOSTAĆ ZA TAKIE ZACHOWANIE JAK DZIŚ. TO JA CIEBIE ŻEGNAM. NIE POMYL!!
mariuncio75 no coś ty niech się wyłądują niech wyzywają ubliżają niech sobie ulżą w końcu, no co ty nie rozumiesz ich.
Siemanko Lilka :-)
O co tu biega z tą lukrecją?
Nie chce mi się czytac wszystkiego ale zdaje się że panna? weszła ci za skórkę :-)
POZDRO
O co tu biega z tą lukrecją?
Nie chce mi się czytac wszystkiego ale zdaje się że panna? weszła ci za skórkę :-)
POZDRO
Widzę, że jest grubo zadyma na całego he he he
mariuncio75...Witaj.Szkoda słów,lepiej nie czytaj bo to jest pustak .Pozdrawiam.
Lotto test- te liczby prawdopodobnie nie będą wylosowane w sobotę.
01, 09, 11, 13, 16, 19, 21, 30, 35, 38, 41, 43.
01, 09, 11, 13, 16, 19, 21, 30, 35, 38, 41, 43.
lukrecja jak zawsze, jaka to ona jest biedna i wszyscy na nią,pewnie jak wejdzie do obory to byk też na nią.
temat twój jest dla mnie zamknięty.Dla mnie nie istniejesz a jak będziesz do mnie znowu coś pisała pierwsza, to pojadę po tobie jak inni.I nie wypisuj bzdetów a gdzie moje witaski i papatki bo cię to powinno g... interesować.
Ty byś nawet pewnie papieża wtrąciła z równowagi.
temat twój jest dla mnie zamknięty.Dla mnie nie istniejesz a jak będziesz do mnie znowu coś pisała pierwsza, to pojadę po tobie jak inni.I nie wypisuj bzdetów a gdzie moje witaski i papatki bo cię to powinno g... interesować.
Ty byś nawet pewnie papieża wtrąciła z równowagi.
107592. status lukrecja 2010-04-23 (12:53)
kathy witaj
TYLKO na tyle cię stać,na podpuszczanie innych i żeby Pasko ich banował a ty dalej zostajesz księżniczką tego czata.No i na wklejanie cudzych postów i ich kopiowanie oczywiście.
kathy witaj
TYLKO na tyle cię stać,na podpuszczanie innych i żeby Pasko ich banował a ty dalej zostajesz księżniczką tego czata.No i na wklejanie cudzych postów i ich kopiowanie oczywiście.
Posłuchaj" Dziewucho niekumata" Ty Ojca Świętego nie naruszaj!!!!!!Wstydu nie masz za grosz!!!!
witam wszystkich
zbanowanych
niezbanowanych
i tych co zbanowanymi będą :)
zbanowanych
niezbanowanych
i tych co zbanowanymi będą :)
ty mnie nie wkurzasz a rozśmieszasz klarak rozumie istotę sprawy a ty nie,hehe dyktować warunki na tej stronce to może jedynie Pasko i nikt po za nim.
A w swoim regulaminie dokładnie napisał "nie używać wulgaryzmów" a ty będąc na jego stronce łamiesz ten jego regulamin za co zgadzam się w tym wypadku z klarak BAN i to odpowiednio długi żebyś mogła się przemyśleć.
z tego co pisałaś to nie zależy ci na tej stronce i na tym że blokadę zaliczysz więc co ty tutaj robisz.
A w swoim regulaminie dokładnie napisał "nie używać wulgaryzmów" a ty będąc na jego stronce łamiesz ten jego regulamin za co zgadzam się w tym wypadku z klarak BAN i to odpowiednio długi żebyś mogła się przemyśleć.
z tego co pisałaś to nie zależy ci na tej stronce i na tym że blokadę zaliczysz więc co ty tutaj robisz.
to że jesteś niewierząca nie upoważnia cie do urażania innych uczuć tych wierzących.
nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi ale co tam.
z równowagi to wyprowadziłaś nawet klarak więc lepsza jak ja nie jesteś "niekumata" dziewucho he
nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi ale co tam.
z równowagi to wyprowadziłaś nawet klarak więc lepsza jak ja nie jesteś "niekumata" dziewucho he
.....a prace domowe, to już macie odrobione??
- czy jak zwykle;
- nic nie było zadane!!
- czy jak zwykle;
- nic nie było zadane!!
Teraz się pośmiejemy: jak to "wspaniała gospodyni" lila (kopiująca przepisy, bo sama to nic nie ugotuje)jajko na miękko gotowała: 3 godz. a jajko nadal twarde haha
lila powiedz cos ciekawego , twoje standardy czesc witam i dalej nic ciekawego nie masz do powiedzenia
Witaj sympatyczny brazil:)Życzę miłego spokojnego weekendu:): słonecznej i dużo ,dużo cieplejszej pogody:): pozdr.
Przypomniał mi się dowcip:
Jak to praktykantka AM na sekcji zwłok szukała kości w penisie i rzekła:
Panie doktorze, ależ w nim nie ma kości????
No co profesor rzecze:
-Mniej teorii, więcej praktyki
--------------------------------------
co się tyczy jajek to im zimniej to tym mniejsze
Jak to praktykantka AM na sekcji zwłok szukała kości w penisie i rzekła:
Panie doktorze, ależ w nim nie ma kości????
No co profesor rzecze:
-Mniej teorii, więcej praktyki
--------------------------------------
co się tyczy jajek to im zimniej to tym mniejsze
wiecie co?każdego dnia wchodzę na stronkę i widzę jak sie nawzajem żrecie!!moze jestem nowy,i nic nie wiem o tych waszych konfliktach,ale skoro ja to widze to kazda nowa osoba tez!!!lepiej osunąć cala strone,a jak nie to zrobic sobie #ustawkę# i daj pare razy po gebie i bedzie spokój??najbardziej w oczy rzuca sie to ze zrecie sie na głównej stronie!!śmieszne to i zarazem żałosne...pozdro(parka na wieczór:08,61):)
Ha, dzisiaj pan Laskowski w studiu o 14 opowiadał o Roy Orbisonie. Cytował przy tym wikipedie: "Orbison, będąc jednym z pionierów rock and rolla, przyjął zupełnie inny kierunek, niż jego koledzy i konkurenci. Nie posiadając charyzmy scenicznej ani okazałej prezencji, skupił się na stronie muzycznej i tekstowej swych piosenek. Obdarzony ciekawym, operowym głosem, śpiewał miłosne piosenki, stawiając się w pozycji odrzuconego." I za chwile jakieś przejście do kumulacji w Lotto. Te tandetne opowiastki prezenterów Lotto są ni w pięć ni w dziesięć. Nie wiadomo co do czego. Miało być wielkie show w studiu Lotto a jest żenada.
no wlasnie nie wiem jak to jest?!raz jestem nowy raz zwykly.ale co tam>najwazniejsze zeby nie bylo takiej zenady na glownej stronie.:)
Ale jaja :-) :-) :-)
bella34 gratuluję pewniaka i życzę byś ciągle trafnie pewniaka typowała.ja też próbuje z mm od nowa ale jeszcze dużo przedemną by grać i nie być w plecy.Pozdrawiam
nie pochlebiaj sobie lila żyć to ja nie mogę bez swojej rodziny a nie bez kogoś takiego jak ty.
masz swoich kolegów im wypłakuj swoje żale bo mnie nie interesują.
poczytaj sobie jednego z użytkowników tej stronki i porównaj swoje wpisy do jego wpisów.
tyle,że on jest mądrzejszy jak ty bo bawi się tobą a ty to przyjmujesz za dobrą monetę.
baj
masz swoich kolegów im wypłakuj swoje żale bo mnie nie interesują.
poczytaj sobie jednego z użytkowników tej stronki i porównaj swoje wpisy do jego wpisów.
tyle,że on jest mądrzejszy jak ty bo bawi się tobą a ty to przyjmujesz za dobrą monetę.
baj
los milionos rusza za 3 dni , 1 x 1 mln zl , 3 x 100 000 tys zl , 12 000 x 100 zl, los kosztuje 10 zl , a losow w obiegu 500 000 tysiecy.
lila siedź sobie w tym wątku "kłótnie,kłótnie" może kiedyś zajrzę tam ale dzisiaj już nie bo ty nawet nie potrafisz inteligentnie się kłócić.
A jak będę chciała posłuchać tekstów podobnych do twoich to pójdę sobie pod budkę z piwem gdzie pijaki operują słownictwem podobnym do twojego.
ps. tak,że dzisiaj się nie nakręcaj na drakę,czekam na kogoś godniejszego siebie :pppp
A jak będę chciała posłuchać tekstów podobnych do twoich to pójdę sobie pod budkę z piwem gdzie pijaki operują słownictwem podobnym do twojego.
ps. tak,że dzisiaj się nie nakręcaj na drakę,czekam na kogoś godniejszego siebie :pppp
prosisz o wykasowanie twojego profilu z multipasko ?
poczekaj jednak trochę może z któryś użytkowników będzie cie błagał żebyś została ?
a ty odegrasz rolę męczennicy i będziesz mogła się żalić jaka ta lukrecja to podła żyć ci nie daje :)
poczekaj jednak trochę może z któryś użytkowników będzie cie błagał żebyś została ?
a ty odegrasz rolę męczennicy i będziesz mogła się żalić jaka ta lukrecja to podła żyć ci nie daje :)
może któryś z twoich kolegów (których tu nie ma) jednak będzie prosił "lila zostań nie rób nam tego" tak nam przyjemnie cie czytać, no wasza przyjaźń będzie wystawiona na ciężką próbę,aż sama jestem ciekawa co z tego wyniknie
RafSaw30,KOCIO przepraszam,że musicie przebijać się przez posty nie związane z tematem lotto - poprawie się :)
lukrecjo może prędzej będzie jeśli sama wymienisz nicki których chcesz się idiotko pozbyć z tej strony. Zaczepiałaś mnie - Pasko mnie wyrzucił. Zaczepiałaś ediego8 - Pasko kazał Mu ciebie przepraszać i go wyrzucił. Zaczepiałaś hosię - sama odeszła. Zaczepiasz lilę - też odejdzie itd....... Wypisz wszystkie nicki które mają zniknąć i po kłopocie. Pasko wszystkich kasuje na twoje życzenie. Więc jaki problem. Najpierw wszystkich szmacisz żeby później robić z siebie ofiarę. Masz rację - tylko Pasko się na to nabiera, bo jak sam napisał, bywa rzadko, nic nie widzi, nic nie słyszy i w skrzynce mailowej ma kilka wiadomości od ciebie kogo usunąć, więc wtedy działa.
Lila olej tą kukłę ciepłym moczem!
Lila olej tą kukłę ciepłym moczem!