Wpisy 1 075 308 – 1 075 407
22 sierpnia 2012 17:55 → 22 sierpnia 2012 19:35, 100 wpisów
zeby ukraść cokolwiek to też trzeba farta i odwagi...
islandorka ..ok poważnie teraz ...w dobrym momencie się w coś wstrzeliłem ...teraz to prowadzę ... a zarabiam na grach ..nie wolno być tylko pazernym ...
13maxa ..miałeś mówić powaga ..jeden osoba.. pyta sam mieszkasz czy z rodziną ..
i znikam...
i znikam...
ja zawsze powtarzam ze mężczyzna ma więcej możliwości zarobkowania... ale nie każdy...
13maxa,,,..nie pisz taki bajek opowiadaj ..pisz normalne kulturalne
krzysio...
maxiu to kiedy??? będzie to trzecie???
13maxa ..ja do ciebie piszę uczciwe 100 procent ..a ty do mnie tak oszukałeś
maxiu ty możesz planować a czy "ona" też chce???
maxiu masz zaplecze to możesz działac...
normalnie nie mam już pomysłu na granie, na liczby...masakra...
13maxa ...tak jak maxwelka to samo ja pisze 100 procet prawdy..a tu tu prawie połowa ludzie zrobią zartyi znikam...
bywajcie ide odpoczywac...
islandorka ...więc działam ...liczby sama sobie wybieraj jakie masz przeczucie i graj je ....wejdą tylko uwierz w to i nie poddawaj się albo zacznij grać w kasynie ...na automatach
13maxa ..dobra juz to nic
k.urwa3/10 i 1/5-w tym tusko lano kolesio ch.jowo prywatyzacjo grodzie nic sie nie wygra na toki ciuli,bo to juz dość tych oszustw machlojek do swojej kieszeni-opamiętajcie sie nie będziecie tu wiekować
pafty... i no i co ty nic nie idzie wygroć ...miałeś doi krowy i sprzedaj mi mleka ..ty mozesz rośnie
i znikam...
Sonda pokazała, że nadal jesteśmy głównie portalem miłośników Multi Multi
pasko..no widzę sonda najwiekszy osób ulubiony tylko MM
krzysio
pasko
rustu
pafty
islandorka
No oczywiście, że dla siebie/ dla nas.
Przykro mi się robi jak ktoś myśli, że mógłbym w jakiś sposób reprezentować TS. Ja zawsze będę reprezentował WAS. Po to jest ten portal. Jeśli TS chciał się pojawił na chacie, to ja tu jestem po to, żebym mógł to ewentualnie zorganizować i żebym mógł reprezentować graczy przed TS. Czyli po jednej stronie jest TS, po drugiej są multipaskowicze na czele ze mną... no tak to musi wyglądać!
Co do sond, to gdyby TS chciał to przecież ma swoją stronę, gdzie ma 10 razy więcej odwiedzin niż ja. Strona profesjonalna, mógłby sobie dawać sondy jakie mu się podoba, oficjalne, konkretne. Ja jak widzicie robię luźne, multipaskowe sondy. Wiadomo, że strona lotto.pl jest oficjalna i chyba lepsza od mojej... gdyby nie mieli swojej strony to moglibyście podejrzewać, ale tak to nie rozumiem
Przykro mi się robi jak ktoś myśli, że mógłbym w jakiś sposób reprezentować TS. Ja zawsze będę reprezentował WAS. Po to jest ten portal. Jeśli TS chciał się pojawił na chacie, to ja tu jestem po to, żebym mógł to ewentualnie zorganizować i żebym mógł reprezentować graczy przed TS. Czyli po jednej stronie jest TS, po drugiej są multipaskowicze na czele ze mną... no tak to musi wyglądać!
Co do sond, to gdyby TS chciał to przecież ma swoją stronę, gdzie ma 10 razy więcej odwiedzin niż ja. Strona profesjonalna, mógłby sobie dawać sondy jakie mu się podoba, oficjalne, konkretne. Ja jak widzicie robię luźne, multipaskowe sondy. Wiadomo, że strona lotto.pl jest oficjalna i chyba lepsza od mojej... gdyby nie mieli swojej strony to moglibyście podejrzewać, ale tak to nie rozumiem
Natomiast dostaję od Was wiadomości, że sondy by się po prostu przydały. Już nie chcę wymieniać po nickach, może ktoś się sam przyzna, że pisał mi ostatnio maila z taką prośbą, żeby sondy wróciły
Jak przygotuję opcję chatowania z gościem, to może zaproszę TS, jeśli nie znajdę czasu lub TS się rozmyśli do tego czasu, to pomysł upadnie. Ponadto będzie sonda na pewno co o tym myślicie Teraz jak naprawiłem i usprawniłem sondy na stronie myślę, że będzie nieco ciekawiej, bo będzie można je wykorzystywać w różnych okazjach
Pytanie czy strona może kiedykolwiek być tak popularna jak oficjalna strona lotto.pl lub ją pobić. W przeciągu 10 lat myślę, że jest taka szansa
Zajrzałem na kilka minut i widzę, że zostałem wywołany do tablicy M.in. ja prosiłem Pasko o wprowadzenie/przywrócenie sond... Przyznaję się bez bicia
------
------------------------------
Pewnie że jest taka szansa.
Bo jak niebawem w TS czegoś naprawdę MĄDREGO nie wymyślą na okoliczność skutecznego przyciągnięcia klienta to za 10 lat wspomnienie po nich zostanie.
Albo będą ich dofinansowali ze składek ZUS.
Bo jak niebawem w TS czegoś naprawdę MĄDREGO nie wymyślą na okoliczność skutecznego przyciągnięcia klienta to za 10 lat wspomnienie po nich zostanie.
Albo będą ich dofinansowali ze składek ZUS.
Pasko.
A wpis 1073725?Chwila słabości?Czy "wnerw'?
A wpis 1073725?Chwila słabości?Czy "wnerw'?
chodziło mi o chat z gościem... ponownie piszę, że nie wiem jeszcze czy będzie. Zależy jaka będzie atmosfera temu towarzysząca. Jak będzie negatywna energia to po co się wysilać.
Pasko.. .
Po ostatnich zmianach na stronie lotto.pl nie zaglądam tam wcale.. Poprzednia strona lotto była lepsza.. .
---------------------------
Po ostatnich zmianach na stronie lotto.pl nie zaglądam tam wcale.. Poprzednia strona lotto była lepsza.. .
emerytka 46 ..chodziło o chat z gościem z TS
http://www.youtube.com/watch?v=fStGsESevR8
To w takim razie źle zrozumiałam.
Pafty.
Pasko.. .
Niech Ten Gość z TS pojawi śię na czacie Multipasko.. .
Chętnie przygotuje...niewygodne pytania.. .
-------------------------------
Niech Ten Gość z TS pojawi śię na czacie Multipasko.. .
Chętnie przygotuje...niewygodne pytania.. .
-------------------------------
Przypominam, że pojawiły się sondy. 2 sondy w lewej kolumnie na dole strony. Kolejne dwie w artykule pod chatem o "Lotto Plus". Zachęcam do głosowania. Jeśli zagłosujecie to będziecie już na stałe widzieć wyniki sondy bez konieczności sprawdzania wyników
Użytkownik unhappy dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
wędrowco....za całym szacunkiem. a gdzie tłumaczenie mego snu?
Kriss.
Coś dzisiaj opisywałeś ???
Coś dzisiaj opisywałeś ???
wędrowco...widze ze nie pamietasz. ok.miales sie zająć tym na drugi dzien.ok.
Kriss.. .
Może coś przeoczyłem, nie wiem.. .
Może coś przeoczyłem, nie wiem.. .
Kriss.. .
To o ten sen Tobie chodzi.. .
-----------------------------
To o ten sen Tobie chodzi.. .
-----------------------------
tak
hartge
hartge,,,,dzis sie chyba nachleje....mam zly dzien
pafty
a ty mojej cierpliwośći
nie idzie....nawet zwrotu gry. juz mnie to dobija
pafty.....nie klnij mi tu
kriss
SP..ERDALAĆ Z GIER CH..JE -NIKT WAS TU NIE LUBI-100% WIARYGODNOŚCI W GRACH PAŁY
Kriss.. .
Możesz...spać spokojnie.. . Twój sen nie był zwiastunem złych wiadomośći , i nie był ostrzeżeniem.. .
-------------------------------------
Możesz...spać spokojnie.. . Twój sen nie był zwiastunem złych wiadomośći , i nie był ostrzeżeniem.. .
-------------------------------------
pafty..ty teraz wiesz o co chodzi nic nie idzie zbierać kasa i co teraz masz robić
miszel...nic nic nie chce zbobaczyć
### zobaczyć
wędrowca